Discutii libere/forum

Noile aparate radar ! Soferi, e groasa !

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: Noile aparate radar ! Soferi, e groasa !

Mesajde chefdejoaca » 09 Mar 2010, 09:59

giovani, postarea aia a ta lunga cat o zi de post, nu pare a fi scrisa de tine, mai degraba un copy-paste, vorba colegului de mai sus.
plus: discuti despre radarele vechi.
cu ce acte te-ai dus concret?
"Probele care îmi susţin nevinovăţia le voi prezenta în instanţă"
ai o hartie la mana, sa vedem si noi concluzia oficiala ?

"Deci, dacă un agent constată contravenţia, dar procesu-verbal este întocmit de un alt agent (situaţia în care se transmite viteza prin staţie), procesul-verbal este nul, nu are nici o valoare şi în urma contestaţiei dvs. instanţa îl va anula, va anula şi amenda şi punctele."
serios?
alte pareri?
chefdejoaca
Ford Freak

Maşina: Ford Focus, 100 CP, 1.6 benzina 7147+5
VIN: WFOPXXWPDP8L51660

Mesajde aannyy » 09 Mar 2010, 10:42

Cu texte din astea nu o sa se anuleze pv.
Asa am facut si eu si m-a facut o judecatoare din glezna cu 6 pagini de motivre (inclusiv din CEDO) ca nici nu am avut rabdare sa o citesc rand cu rand.
Ceea ce trebuie sa faci in insrtanta este sa demonstrezi ca nu ai avut viteza aia, dar nu cu texte ca nu a avut certificat metrologic, ca nu a avut ordin de serviuci pe sectorul de drum, ca nu avea calitate de operator aparta radar, "parul gelat" s.a.

$1 scrie:$2"Deci, dacă un agent constată contravenţia, dar procesu-verbal este întocmit de un alt agent (situaţia în care se transmite viteza prin staţie), procesul-verbal este nul, nu are nici o valoare şi în urma contestaţiei dvs. instanţa îl va anula, va anula şi amenda şi punctele."
serios?
alte pareri?

@chefdejoaca>
O fi nul, dar nulitate relativa, ceea ce nu presupune anularea procesului verbal.
Status loading.....99%
aannyy
Gold Member

Maşina: Focus 2, 2007, Hatch, 5 door, sea grey, 1,6, Tdci, 90 cp

Mesajde chefdejoaca » 09 Mar 2010, 10:48

ca tine gandeam si eu.
nu cred ca pv-ul se anuleaza din acest motiv scris de giovani.
de asta am cerut mai multe pareri.

"Cu texte din astea nu o sa se anuleze pv.
Asa am facut si eu si m-a facut o judecatoare din glezna cu 6 pagini de motivre (inclusiv din CEDO) "
ca o concluzie : te prind, esti vinovat, nu esti vinovat, tot platesti, ca ei au cu ce sa se scoata. si iti mai pierzi si timpul pe la tribunale, unde nu te simiti ca "acasa". sau mai stii? :-/
chefdejoaca
Ford Freak

Mesajde DON GYOVANY » 09 Mar 2010, 20:30

Jucauso,nu am spus chiar cum s-a intamplat,am omis cateva aspecte...dar din cauze personale,nu pot sa scriu public exact cum am procedat ca imi sar gaborii in cap ca invat lumea sa ii "faca" la procese,dar daca vrei iti trim pe mp copie a sentintei publice sa vezi ca nu mint,dar tre sa promiti ca nu dai public,si daca tot esti curioasa iti explic si ce am scris in plangere de am crezut si eu :)) ...si toate astea m-a invatat un avocat al "greilor" din Craiova,dar iti dai seama ca nu nu o sa recunosc niciodata oficial asa ceva ;) nu vreau sa am probleme :-S
Dar ideea este ca si daca esti vinovat pe drepte,poti castiga...dar tre sa stii si ce sa scrii in plangere normal :-"
Vorba nashului meu: de la fiecare "om" inveti cate ceva.
Instalator sanitar,montez centrale termice,cazane pe lemne si carbune,aparate aer conditionat,panouri solare e.t.c.
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=17&t=38239
DON GYOVANY
Member

Maşina: Ford Scorpio, 1986, 2.0i OHC-EFI, 85kw/115 cp & BMW 330xd,184 hp!
VIN: WF0AXXGAGAGU01536

Mesajde chefdejoaca » 09 Mar 2010, 22:27

astept mp
chefdejoaca
Ford Freak

Mesajde Mihai L » 09 Mar 2010, 22:37

Si eu. :D
Sincer, mi-e scarba de avocatii de acest gen. Inteleg sa iti aperi clientul, dar ca sa-l scoti basma curata cu orice pret, mai ales cand stii ca e vinovat...
Tot ce sper este ca vor pierde vreodata un proces personal in care aveau dreptate. :D

LE: DON GYOVANY, chiar sunt curios ce motive te-a pus sa invoci.
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde Alen » 09 Mar 2010, 22:55

$1 scrie:$2i eu.

tu n-ai cerut :D
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde DON GYOVANY » 10 Mar 2010, 00:41

Nene Alen,nenea MihaiL e unul din "politistii" mei preferati :D si ii dau si lui mp :-"
Vorba nashului meu: de la fiecare "om" inveti cate ceva.
Instalator sanitar,montez centrale termice,cazane pe lemne si carbune,aparate aer conditionat,panouri solare e.t.c.
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=17&t=38239
DON GYOVANY
Member

Maşina: Ford Scorpio, 1986, 2.0i OHC-EFI, 85kw/115 cp & BMW 330xd,184 hp!
VIN: WF0AXXGAGAGU01536

Mesajde adispan » 10 Mar 2010, 06:55

da' ca sa revenim la topic, s-a intalnit cineva dintre noi cu radarele astea noi? i-a carait detectorul ceva?
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Mesajde valiinves » 10 Mar 2010, 07:17

Eu m-am intalnit cu 4 buc pana acum, dar nu a carait deloc. Si am si POP activat.
Sa vad si saptamana asta ca merg la Cluj. Poate gasesc si unul functionand. (sper ca nu pe mine) :D
Ford Mondeo 2002 2.0 TDCI 131 CP
WFOWXXGBBW1E43387

Mama prostilor....... e mereu gravida !
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii - nu li se intampla prea des.
valiinves
1nsane Member

Maşina: Ford Mondeo wagon 2002 2.0 TDCI 131CP gri metalizat
VIN: WFOWXXGBBW1E43387

Mesajde aannyy » 10 Mar 2010, 08:23

$1 scrie:$2ucauso,nu am spus chiar cum s-a intamplat,am omis cateva aspecte...dar din cauze personale,nu pot sa scriu public exact cum am procedat ca imi sar gaborii in cap ca invat lumea sa ii "faca" la procese,dar daca vrei iti trim pe mp copie a sentintei publice sa vezi ca nu mint,dar tre sa promiti ca nu dai public,si daca tot esti curioasa iti explic si ce am scris in plangere de am crezut si eu :)) ...si toate astea m-a invatat un avocat al "greilor" din Craiova,dar iti dai seama ca nu nu o sa recunosc niciodata oficial asa ceva ;) nu vreau sa am probleme :-S
Dar ideea este ca si daca esti vinovat pe drepte,poti castiga...dar tre sa stii si ce sa scrii in plangere normal :-"

Ma indoiesc ca esti o persoana publica si foarte cunoscuta in Craiova astfel incat sa te recunoasca si toti politistii si toti avocatii dupa nikul de pe forum "DON GYOVANY", asa ca poti posta aici, cred eu, fara probleme.
Si, indiferent ce ai scrie in plangere, daca fapta exista si este dovedita de politisti nu cred sa ai sorti de izbanda, chiar daca avocat iti este al "greilor". :D
Dar m-ai facut curios, si sub promisiunea ca nu voi publica nicaieri "secretele" tale, le astept pe pm.
Se poate? ;)
Status loading.....99%
aannyy
Gold Member

Maşina: Focus 2, 2007, Hatch, 5 door, sea grey, 1,6, Tdci, 90 cp

Mesajde chefdejoaca » 10 Mar 2010, 09:13

bravo giovani, felicitari !
asa cum ei nu pot proba, daca e sa stam stramb si sa judecam drept, nici tu nu poti proba niste chestii de acolo, dar in final concluzia e ca a reusit !
chefdejoaca
Ford Freak

Mesajde Alen » 10 Mar 2010, 10:01

ai primit PM ? ;;)
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde chefdejoaca » 10 Mar 2010, 12:38

deci a invocat niste motive... la care eu as fi zis pas.
paradoxal a reusit si cu asta, dar si cu "ajutorul" politistilor.
poate situatia ar fi stat altfel daca politistii ar fi prezentat dovezi.
chefdejoaca
Ford Freak

Mesajde Mihai L » 10 Mar 2010, 17:31

Cel mai important mi se pare ca a fost insistarea pe faptul ca a pastrat viteza legala, si nu pe "nu a avut sapca, ordin de serviciu, era sasait"...
Astfel judecatorul a trebuit sa aleaga intre doua parti, una care afirma ca a circulat legal, iar cealalta ca nu. Faptul ca PR nu a avut probe a pus capac problemei.
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde swen_cta » 10 Mar 2010, 17:46

Revenind la oile noastre , se pare ca romanii sunt , din nou, deschizatori de drumuri.Spun asta pentru ca , in plina criza, mai marii nostrii cheltuie banii{ in loc sa astupe transeele din orase} pe tehnologie ce urmeaza a fi omologata.Nu se stie cand!!!!

http://www.mphindustries.com/pdfs/Bee%20III.pdf. Aici este specificat clar de firma producatoare ca POP { MARCA COMERCIALA } are " patent pending" .Deci ea odata ce nu este patentata nu poate fi omologata.

Lasand la o parte faptul ca nu este omologat, aparatul costa si aproximativ 1500 dolari .

http://www.mphindustries.com/store/radar_antennas.php

Deci 1500 si cu "Tigaie" 10.000 plus ledurile din giro, albastre si rosii, care probabil sunt omologate de Sfantul Duh, pe care il vezi in momentul in care le aprind noaptea si iti bat in ochi.SUNT PUR SI SIMPLU ORBITOARE ,DOBITOCILOR{ MERGE TI CU ELE STINSE}..........13.500 EURO.Pai si restul???????????????????????????????????Cine este fericitul posesor al comisionului rezultat din aceasta fructuoasa tranzactie???

Deci or sa ne mamance cainii din traista mult si bine.Ramane sa vedem cum va omologa statul roman si BRML aceste aparate ce fac invizibil un logan de mai mult de 1 mld lei vechi.
Ford FOCUS 1.6 16V Verde TREND{numere straine}
VW GOLF IV 1.8 20V 125 ARMASARI FLOCOSI gri sobolan 98 B 5622 PN
------------------------------------------------------------------
Plecat prin lume....
swen_cta
Gold Member

Maşina: FORD PUMA 1.4 16V 2000
VIN: WFOCXXGAECYB80577

Mesajde zaboss » 10 Mar 2010, 17:56

$1 scrie:$2evenind la oile noastre , se pare ca romanii sunt , din nou, deschizatori de drumuri.Spun asta pentru ca , in plina criza, mai marii nostrii cheltuie banii{ in loc sa astupe transeele din orase} pe tehnologie ce urmeaza a fi omologata.Nu se stie cand!!!!

http://www.mphindustries.com/pdfs/Bee%20III.pdf. Aici este specificat clar de firma producatoare ca POP { MARCA COMERCIALA } are " patent pending" .Deci ea odata ce nu este patentata nu poate fi omologata.

De curiozitate, care sunt cunoştinţele tale în materie de patente, brevete, invenţii, mărci comerciale? Care este legătura între omologarea unui instrument şi patentarea tehnologiei în baza căreia funcţionează? Cam cât durează înregistrarea unui patent de invenţie şi cam cât durează omologarea/certificarea unui produs?
Mulţumesc.
Light travel faster than sound, that's why some people seem brighter until you hear them speak.
zaboss
Gold Member

Maşina: Waiting
VIN: rosusecrecesimult

Mesajde swen_cta » 10 Mar 2010, 18:12

http://www.advising.ro/patent.htm#Ce%20 ... e%20Patent?

o mare parte din raspunsuri.

Chiar acum discutam cu un amic, si mi a spus ca aceste aparate au fost deja omologate si aprobate de BRML pt a fi folosite.Deci...no comm.
Ramane o intrebare ..mica..am tot cautat sa aflu cand s-a organizat licitatia pentru achizitia acestor produse, si SEAP, serviciul de achizitii publice..e la fel de gol.

Conform OG 34/2006 Legea 337/2006, Legea 128/2007
OUG 94/2007, OUG 143/2008, OUG 228/2008 şi OUG 19/2009 Legea 337/2006, Legea 128/2007
OUG 72/2009
atribuirea contractelor de achiziţie publică, contractelor de concesiune de lucrări publice,contractelor de concesiune de servicii, trebuiau efectuate prin SEAP.
Nu apare nicaieri..nimic.
Plecat prin lume....
swen_cta
Gold Member

Mesajde zaboss » 10 Mar 2010, 18:28

$1 scrie:$2ttp://www.advising.ro/patent.htm#Ce%20face%20de%20fapt%20un%20astfel%20de%20Patent?

o mare parte din raspunsuri.

Mulţumesc, eu ştiam răspunsurile, ar fi fost bine să le fi ştiut şi tu înainte de plânge sentimentul paraguayan al fiinţei "că ca la noi la nimenea".
Light travel faster than sound, that's why some people seem brighter until you hear them speak.
zaboss
Gold Member

Mesajde Officer » 10 Mar 2010, 18:38

@ swen patent pending nu inseamna exact ce ai crede tu http://en.wikipedia.org/wiki/Patent_pending

In ceea ce priveste publicarea anuntului in SEAP - sunt destule portite de ocolire a dispozitiilor imperative ale legii
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Mesajde chefdejoaca » 10 Mar 2010, 19:17

"Cel mai important mi se pare ca a fost insistarea pe faptul ca a pastrat viteza legala", dar nu avea cum sa demonstreze !!!
era fix cuvantul unuia impotriva altuia.
chefdejoaca
Ford Freak

Mesajde swen_cta » 10 Mar 2010, 21:05

OK, bun, patent pending insemana ca procedura de brevetare a inventiei a fost initiata. Corect???
Asta insemna ca inca se fac teste pentru stabilirea exacta a performantelor si descoperirea deficientelor.Corect??

Pai si atunci...de ce este folosita pentru determinarea vitezei in statul bananier?
Luam caz real...With POP mode, he simply hits the transmit button once and a speed instantly appears in the target speed window. There's no audio Doppler and the speed disappears in a few seconds; it can't be locked. MPH does caution in a prominent disclaimer in the operator manual that no enforcement action is to be taken with a POP reading alone. Instead, the officer is instructed to hit the transmit button a second time, placing the radar in continuous-transmit mode, and conduct the normal tracking history ritual. Most officers will follow this guideline. But some won't. And that's the problem.
Cum ma apar eu in instanta??Pentru ca este abuz.Eu poate aveam 70 la ora si functia POP imi inregistreaza 90.

Va rog, Officer si Zaboss, nu o luati ca o ofensa, dar daca gresesc cu ceva va rog sa ma corectati.
Plecat prin lume....
swen_cta
Gold Member

Mesajde swen_cta » 10 Mar 2010, 21:17

Plecat prin lume....
swen_cta
Gold Member

Mesajde zaboss » 10 Mar 2010, 21:50

$1 scrie:$2K, bun, patent pending insemana ca procedura de brevetare a inventiei a fost initiata. Corect???
Asta insemna ca inca se fac teste pentru stabilirea exacta a performantelor si descoperirea deficientelor.Corect??

Greşit.
Obţinerea patentului pentru o inovaţie nu are nici o legătură cu omologarea/certificarea unui produs, ci cu protejarea drepturilor de autor. Procesul este unul îndelungat, fiindcă implică cercetări pentru a se vedea dacă într-adevăr este vorba de o inovaţie sau există deja patente similare la nivel naţional sau internaţional, şi există de asemenea o perioadă de opoziţie, în care patentul poate fi contestat, poate dura chiar şi ani de zile.
Omologarea sau certificarea are de a face cu caracteristicile intrinseci ale produsului, care pot fi testate într-un laborator sau prin mijloace specifice, oricum, un proces foarte rapid (mă rog, cu excepţia medicamentelor sau produselor asimilabile, unde este nevoie de teste şi studii clinice). Fiind vorba de un echipament de măsurare şi monitorizare omologarea este foarte simplă, fiindcă se testează măsurătorile raportat la referinţe.
Nici un aparat radar calibrat nu va arăta o altă viteză decât cea avută de tine +/- marja de eroare dată de producător. Deci, el nu are cum să îţi arate 90 dacă tu mergeai cu 70. Articolul din care citezi tu se referă strict la o cerinţă a legislaţiei americane care nu ştiu dacă se regăseşte şi în legislaţia română. Nu ştiu dacă este definit undeva în legislaţia românească modul în care trebuie folosit un aparat radar şi măsurată viteza de către acestea, dar în mod cert, dacă există ceva similar, cel mai probabil va fi amendată (inclusiv în SUA) pentru a se plia pe dezvoltarea tehnologiei. Însă, atâta timp cât aparatul este folosit şi în republica bananieră SUA, unde a fost inventat şi testat pe săracii băştinaşi subdezvoltaţi, bănuiesc că aceste temeri nu sunt tocmai considerate de autorităţi.
zaboss
Gold Member

Mesajde silviupn69 » 10 Mar 2010, 21:56

Ford Mondeo
Ghia 04/2005 , TDCI, 2.0, 131cp
Imagine
silviupn69
1nsane Member

Maşina: Mondeo 2.0 TDCI; 130CP

Mesajde swen_cta » 10 Mar 2010, 22:29

In mare parte aveti dreptate....

Nici un aparat radar calibrat nu va arăta o altă viteză decât cea avută de tine +/- marja de eroare dată de producător. Deci, el nu are cum să îţi arate 90 dacă tu mergeai cu 70

Aici gresiti, e celebru cazul golfului 2 prins cu 500km/h.Si nu este singurul, dar ca sa nu se faca de ras au mers pe burta.Celebrul BEE3 trebuie calibrat, cu ajutorul unui dispozitiv special, de 3 ori in 6 ore de functionare, cerinta obligatorie{ nu mai tin minte unde am gasit acest lucru}.O vor face? eu nu cred!Vor exista erori de calcul a vitezei? da!!
Citatul de mai sus , in engleza, nu l-am dat pentru ca am ceva cu strategia politiei de a manipula aceste produse.L-am dat deoarece acolo este trecuta procedura corecta de lucru.Modul de lucru POP are erori enorme de masurare, masurarea exacta se face in ultima faza in banda KA.Intrebarea mea era asa: Eu de unde stiu ca politistul a inregsitrat viteza in faza ultima , legala, precisa , corecta, adica in KA, si nu a inregistrat viteza in mod POP, CU ERORI DE MASURARE.?
In State multe procese sunt pierdute de Politie datorita anularii Pv intocmite ca urmare a detectarii in modul POP.

Oricum, gata cu disensiunile, multumesc celor ce mi-au adus lamuriri.O sa vedem ce o fi.Macar sa repare ei gropile sa putem goni pe sosea :).Si un mic banc:

A motorist was unknowingly caught in an automated speed trap that measured his speed using radar and photographed his car. He later received in the mail a ticket for $40, and a photo of his car. Instead of payment, he sent the police department a photograph of $40. Several days later, he received a letter from the police department that contained another picture -- of handcuffs.
Plecat prin lume....
swen_cta
Gold Member

Mesajde zaboss » 10 Mar 2010, 22:55

$1 scrie:$2odul de lucru POP are erori enorme de masurare, masurarea exacta se face in ultima faza in banda KA.Intrebarea mea era asa: Eu de unde stiu ca politistul a inregsitrat viteza in faza ultima , legala, precisa , corecta, adica in KA, si nu a inregistrat viteza in mod POP, CU ERORI DE MASURARE.?
In State multe procese sunt pierdute de Politie datorita anularii Pv intocmite ca urmare a detectarii in modul POP.

Modul POP nu măsoară viteza. Modul POP detectează viteza şi dacă ea este peste cea setată de aparat atunci se declanşează procedura de monitorizare normală. Folosirea ei este un abuz prin simplul fapt că nu există nici o înregistrare în mod POP. Tu ştii că aparatul a înregistrat normal dacă, în urma contestaţiei, Poliţia nu prezintă poza cu viteza şi atunci normal că vei câştiga.
zaboss
Gold Member

Mesajde Mihai L » 10 Mar 2010, 23:28

$1 scrie:$2quot;Cel mai important mi se pare ca a fost insistarea pe faptul ca a pastrat viteza legala", dar nu avea cum sa demonstreze !!!
era fix cuvantul unuia impotriva altuia.

Pai exact asta era important!
Daca spunea ca politia a incalcat cine stie ce regula, era evident ca depasise viteza dar se agata de alte chestii... :D
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde swen_cta » 11 Mar 2010, 11:21

Am gasit ceva foarte interesant, si care explica , in mare parte, exeprimentul facut de Antena 1.
Testul este facut cu BEE3.
http://guysoflidar.com/march-2007/radar ... -test.html
Fişiere ataşate
67msk.gif
67msk.gif (4.85 KiB) Vizualizat de 3886 ori
Plecat prin lume....
swen_cta
Gold Member

Mesajde silviupn69 » 11 Mar 2010, 12:19

linkurile se citesc mai greu asadar am dat un copy paste din cel de-al doilea link postat de mine mai sus:

Iata cele trei detectoare de radar care fac pipi pe “noul si cel mai jmeker” sistem al Politiei romane.
BEL (Beltronics) RX65, Valentine One, Escort Passport 8500 X50
E foarte simplu! Luati-va oricare dintre aceste detectoare si puteti sa radeti de Militia romana care tocmai a “descoperit” pop-up radar adica un sistem care e folosit in SUA de ani de zile si care e invalidat de foarte mult timp de soferii de acolo.
Militia nici macar nu are oameni capabili sa citeasca instructiunile in engleza ale radarelor pe care tocmai au spart o gramada din banii contribuabilului.
Militia e praf si oricum nu se poate da in spectacol cu gropile din asfalt asa ca hai sa fim seriosi.
Daca va luati unul din detectoarele astea mai aveti un avantaj: sunt cu adevarat nedetectabile de detectoarele de ‘anti-radar-detectoare’ din Europa care va pot lasa fara o suma frumusica in caz ca va prind cu chestii ieftine gen Cobra etc.
Daca nu va puteti procura asa ceva, va ajutam noi. Contactati-ne pe forma de contact.
Nota: viteza excesiva va distruge masina prin gropile din tara….
Adaugare:

Ce este POP radar?
E o tehnologie radar care a inceput prin 1999 sa fie folosita in Statele Unite pentru a “combate” folosirea de detectoare anti-radar. Tehnologia functioneaza in doua moduri: un mod “ascuns” cand se emite un puls rapid de 67 de milisecunde de energie radar normala in banda K sau Ka (deci obisnuita). In timpul acestui puls se ESTIMEAZA viteza relativa a tintei dupa care, daca viteza estimata depaseste un anume prag prestabilit, radarul normal intra in functiune in regim normal, detectabil (poate fi radio sau laser). Practic aceasta tehnologie mizeaza pe imposibilitatea anti-radarelor ieftine de a procesa un micropuls de 67 de milisecunde dar acesta nu este si cazul detectoarelor performante ca cele din lista de mai jos care au fost testate:
Detectoare cu capabilitati POP:
Bel RX65
Bel 995
Bel 955
Bel STi Driver
Bel STi-R
Cobra XRSR9G
Escort 9500i
Escort 9500 ci
Escort 8500 X50
Whistler Pro 58
Whistler Pro 78
Whistler 1788
Whistler Pro 3500
Whistler Cruisader
Whistler Fuzion
Whistler XTR-520
Whistler XTR-560
Valentine 1 (v1.8)
De retinut ca proba in sine nu este detectia in mod “ascuns” care este lipsita de acuratete ci cea din modul obisnuit! Daca in momentul in care s-a inceput detectia ca atare viteza Dvs era sub cea legala, politistul pierde! Mergeti deci cu incredere si contestati ca nu e chiar asa cum spune Politia romana.
sursa: http://www.radarbusters.com/
Cand se respecta legea: iata un thread chiar de pe site-ul Valentine 1 unde un politist care a folosit POP radar, a trebuit s-o lase “moarta” atunci cand a fost confruntat de catre soferul informat. Scrie in manualul de instructiuni al radarului ca in modul POP detectia nu poate constitui evidenta impotriva conducatorului auto! Evident, intreaga poveste e dintr-o tara unde se aplica principiul ‘unde-i lege, nu-i tocmeala’ (chiar daca e in dezavantajul Politiei)
http://www.valentine1.com/moments/mom1103.asp
In concluzie Politia iar a spalat niste bani prin niste baieti cu firme si cu mare tam-tam au achizitionat o mare PRASHTIE din punct de vedere legal. Ca si cu marile trambitate camere pe care acum nu mai prididesc demontandu-le, si aceasta “achizitie” nu e decat fum in ochii cetateanului care e in continuare servit prost sau deloc de catre cei platiti sa serveasca.
Mai bine si-ar canaliza energia Politia romana in a investiga accidentele produse de conditiile execrabile de drum din Romania si ar scrie in constatari ca “din cauza drumului s-a produs accidentul” pentru ca soferii sa aiba un motiv in plus sa dea in judecata (si sa castige) autoritatile si firmele spagare si incompetente.
Ford Mondeo
Ghia 04/2005 , TDCI, 2.0, 131cp
Imagine
silviupn69
1nsane Member

Maşina: Mondeo 2.0 TDCI; 130CP

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum