am recuperat-o !!!!

; dupa mai bine de juma de luna de nervi fierti ; nici nu stiu de unde sa incep cu povestea, nici nu stiu daca vreau sa-mi reamintesc ce mi s-a intamplat ; efectiv am un gust super amar dupa tot ce mi s-a intamplat......
stiu ca o sa zica multi ca mi-am facut sange rau pt nimic, ca se putea si mai rau etc, dar...... mie tot nu mi se pare normal ce se intampla in tara asta, cel putin ce mi s-a intamplat mie ; in fine..... sa va zic si voua
ramasesem la faza ca terminasera de vopsit masina ; bun, toate bune si frumoase ; o sa dam pe mail actele cu reparatia costurile etc sau cam asa ceva si in vreo 2 zile primim acceptul de plata de la Astra si puteti sa o ridicat ; ma rog..... am mai facut pe asigurare reparatii (inainte de CRIZA ce-i drept) si m-am dus la service cu actele date de la asigurare, au reparat si mi-am ridicat masina ; nu, aici trebuia si aceasta operatiune sa fie efectuata, fara de care (evident) ei nu-mi dadeau masina ; mai pe romaneste imi tineau masina drept garantie pana le venea acest accept de plata de la Astra ; probabil si datorita numeroaselor probleme intre service-uri si asiguratori, dar..... ce treaba am eu cu toate astea ???
in fine, o sa incerc sa scurtez: am dat la telefoane de m-am capiat, imi tot ziceau ca nu au primit acceptul, pe urma am sunat la Astra, ca cica nu am primit nici un mail de la service.....

; deci.... ca la nebuni ; nimeni din Astra nu te ajuta prin telefon, iti dau alte telefoane la care sa suni la care eventual nu raspunde nimeni ; a trebuit sa aflu unde face constatarea intr-o zi inspectorul de daune care a vazut masina, m-am dus pana acolo ca sa vorbesc personal cu el, ca altfel la telefon evident nu raspundea ; ca sa vedeti, ca ne mai trebuie niste avize, verificari, sa vedem pozele care au fost facute masinii cand ati facut asigurarea..... ; beeeyyyy, masina a fost NOUA, ce poze ???
pana la urma intr-un final s-a rezolvat, ieri a facut un „efort” ala de la daune si le-a dat pe mail acceptul de plata si azi am ridicat-o
nota pt Astra: 5, cu indulgenta si asta pt ca pana la urma am recuperat masina, dar nervii mei cine mi plateste ?
apropo de note ; nota pt Romcar: 9
ca sa vorbim un pic si despre ei, ca nici ei nu sunt mai breji:
lucruri negative constatate de mine:
- Pana la urma se pare ca ala de la service daduse gresit mail-ul initial
- Treaba cu „asteptam pana vine acceptul de la astra ca sa va dam masina” ; desi nu stiu cum sta treaba aici sincer, asa o fi politica ca sa nu isi ia ei teapa, dar..... cu ce sunt eu de vina, de ce sa imi blocheze mie masina in service pt niste acte ; dar banuiesc ca asa e peste tot nu numai la ei
- Cei care lucreaza in service la masina (unii, nu toti) nu respecta masina in nici un fel: trebuia sa schimbe un stergator, nu era schimbat, era aruncat cel nou in portbagaj, mi l-a schimbat ala de la receptie vopsitorie ; picioare de bocanci la greu pe unul din praguri ; cred k au lustruit ulterior pt ca erau urme peste tot de chestie daia alba (pe profilele de plastic negru) si inclusiv pe INTERIORUL usii soferului ; interesanta concluzie: lustruit cu usa deschisa si suit cu bocancii pe prag
Lucruri pozitive (dar mult mai importante din pct meu de vedere si care au inclinat mult balanta in favoarea unei note bune per total):
- Pe langa chestiile care eu cred ca nu are rost sa fie mentionate, care fac parte din categoria „evident” (nu s-a mers cu masina, nu s-a fumat in ea sau mai stiu eu ce, nu s-a luat nimic din ea sau de pe ea)
- Revopsirea F BUNA ; am vazut cine a facut-o, era unu cu experienta nu niste pierde vara care se tot invarteau pe acolo (nu am apucat sa ma uit inca „in soare” la ea, dar m-am uitat cu mare atentie si era impecabila vopseaua)
- Am avut probleme cu un buton de pe volan care mergea mai greu si desi au zis ca fac constatare de garantie si dureaza etc, cand am luat masina am vazut ca mergea, banuiesc ca nu s-a reparat singur
- Inainte sa plec am vazut ca era usor desprins pragul sport in partea lui de prindere dinspre roata din fata (unde se imbina partea vopsita cu partea din plastic negru) ; au zis ca de la gheata, vreme, variatiile de temp (poate si pt ca a fost uscata acolo la caldura, nu stiu) ; oricum nu au comentat, au dus-o inauntru si in vreo 40 min au rezolvat

Mai puteti ?

scuze pt acest post interminabil, dar trebuia scris ca sa inchei acest capitol, aceasta aventura ce nu o doresc nimanui ! sa auzim numai de bine