Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
26 Feb 2010, 22:38
Da' parca era pe 7 martie, nu acum!
27 Feb 2010, 01:34
Vali n-ai inteles nimik....

....e pe 7 martie cum s-a zis...oamenii vorbeau acu de altceva......
Fratioare david75 daca nu ma inseama memoria....care e smenul de nu poti veni duminica?Lol.....atunci cand toata lumea e libera si e zi de sarbatoare tu muncesti sau cum?....
27 Feb 2010, 07:46
nu pot veni ca pe 7 martie nu sunt in Piatra Neamt
las ca ne vedem noi, mai la vara

.. poate si la un gratar
27 Feb 2010, 09:11
Tin sa multumesc lui Marius (david75) si lui Cip(Verga) ptr. stickerul ClubFord
27 Feb 2010, 13:31
Ba am avut, Vali !
Am avut din acesta oval
logo_c2f_138 mare.jpg
.....iar acum voi avea din acesta transparent
download/file.php?id=61246&mode=view
27 Feb 2010, 16:06
Aaaaaaa...... le stiu si alea!
28 Feb 2010, 20:35
se dezbate deja acest subiect deschis de silviupn,
AICI dezbatem cum sa facem sa adunam cat mai multi fordisti pt 7 martie
vre-o 4 ar fi pana acum
01 Mar 2010, 09:30
salutari... se pare ca duminica e mai greu cu intalnirile
eu propun sambata pentru ca atunci mai toata lumea sta pe acasa
in felul asta, mai scapam de sotii/iubite si nu mai prestam munci casnice..
01 Mar 2010, 12:47
De acord cu david75.
03 Mar 2010, 21:15
In principiu sunt deacord si pt sambata dar acum e prea tarziu s-o mai mutam pe asta ... ramane sa dezbatem pt urmatoarele ....
Trebuie tinut cont ca unii lucreaza sambata ( eu lucrez pana la 14.00)
Asteptam si alte pareri ... cine si cum vrea sau poate ...
03 Mar 2010, 21:32
Si eu lucrez sambata: ma chinui cu telecomanda TV sa prind toate emisiunile de genul "ProMotor", "La limita" etc

deci ramane tot duminica 7 ora 14 la TT.
Avem promisiunea ca va veni si o noua fordista
05 Mar 2010, 19:00
Mai fratilor ...sunteti de belea.....un lucru aveti de facut nici pe ala nu sunt in stare unii sa il faca......ce dracu ma?Intalnirea asta dureaza o ora maxim doua...nu o zi intreaga....asa ca renuntati la scuze si alte treburi si veniti ma ca nu moare nimeni..........mai ales astia care sunteti din oras.......asa nici eu nu mai am benzina da o sa fac rost de 2-3 litri macar sa onorez evenimentul asta....ce draqu ma?Fiecare avem treaba...dar totusi e duminica.....unii muncesc si atunci...desi de aia ne merge bine.......ca avem patroni care ne pun la munca si duminica.........in tari civilizate...a se citi ca noi nu facem parte din categorie......duminicile si sarbatorile is respectate cu sfintenie.....pe bune..stiu ce vorbesc........iar cei care nu muncesc duminica va inteleg ca mai mergeti pe la rude, p ela prieteni dar puteti onora o ora cu noi....atat am avut de spus.....fiecare sa faca ce vrea
07 Mar 2010, 12:48
nicio noutate, vad
mai vine careva, pana la urma? eu is gata sa ma incalt
07 Mar 2010, 14:59
Eu nu ajung; am dat-o pe niste vin fiert de dimineata.
07 Mar 2010, 22:34
bine ca ne-am vazut
pana la urma am reusit sa ajung, desi nu credeam ca o sa reusesc asta pana la vara
ma bucur ca v-am cunoscut baieti.... din pacate am o scurta memorie a numelor, asa ca il rog pe Liwiu sa puna si o legenda

cu cei prezenti (pe Cosmin l-am retinut si mi-a placut foarte mult al sau Scorpio)
@cody: ce s-a intamplat cumetre? nu ai aparut.... salutari
08 Mar 2010, 10:05
mi-a placut, dar mi-as fi dorit sa fi putut sta mai mult cu voi, a o cafea
poate data viitoare
08 Mar 2010, 19:39
Imi pare rau ... s-a ivit o problema si nu am mai ajuns....
14 Mar 2010, 11:19
Cam zgribuliti!
14 Mar 2010, 15:39
Cine e "Cristi Minculescu" din poza?

(no offence!)
14 Mar 2010, 16:20
Cu iertare sa-mi fie, dar in afara de Liwiu (dreapta) si David75 (stanga) pe celelalte 2 pers. nu le cunosc. Nu ati dori sa ne ajutati voi macar cu nick-ul daca nu se poate numele? Macar din poze sa ne cunoastem

Intradevar Verga si eu am sesizat asemanarea izbitoare cu marele Cristi Minculescu ! (parca imi si vine sa spun : "Bunaaaa seara prieeeeeteni

)
14 Mar 2010, 18:16
vezi daca nu mergi la intalniri ?
14 Mar 2010, 18:18
......dapoi mie imi place sa merg la alea din Bacau ca se strng mai multi omuleti decat la noi