Ok, sa incepem cu inceputul:
Am comandat un filtru de test de la Radu fiind destul de sceptic, cand a venit filtrul m-am uitat luuuuuuuuuuuuung la el si am fost si mai sceptic.
Acum dupa ce l-am testat destul concluziile sunt:
- masina urca mult mai usor in ture
- sunetul s-a schimbat, zici ca am V6 sub capota

- elementul filtrant nu s-a murdarit inca, si-a schimbat doar putin culoarea, poate si din cauza umezelii
Insa cea mai importanta caracteristica este scaderea consumului. Intr-adevar, a scazut.
Masina in cauza, fiind a sotiei, a circulat intre Bucuresti si Urziceni zi de zi. Sotia nu a fost informata asupra schimbarii filtrului cu cel de la Radu,

tocmai pentru a pastra autenticitatea testului.
Deci s-a mers ca si cand nu as fi schimbat nimic.
Consumul calculat de mine, a fost undeva in jurul cifrei de 7.5 l / 100km cu filtrul de la Radu. Cu 20 de litrii de benzina 95 de la OMV au fost parcursi 306 km.
Inainte de a monta filtrul consumul era de aproximativ 8.2 / 100km. (calculat cu aceeasi metoda de mai sus.)
In concluzie: ma declar multumit de acest produs.
Alegerea este a voastra daca veti cumpara sau nu produsul si precizez ca nu am nici un beneficiu de pe urma testarii acestui filtru (material sau mai stiu eu ce), nu il cunosc pe Radu sau pe inventator, nici eu nu credeam ca este un produs care merita cumparat... Dupa cum am promis, daca sunt multumit cumpar acest filtru. Imediat cum iau salariul (2-3 zile) ii voi achita omului produsul.
Radu, multumesc pentru increderea acordata si ramane sa ne auzim pentru celelalte filtre despre care am vorbit telefonic.
P.S. Pun si pozele asap.