Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Achizitionare Mondeo

15 Mar 2010, 12:53

eu la audi am aflat numarul de km reali(spre surprinderea mea,avea 829000,si inca "isi mai vedea de treaba" daca ma intelegeti). la ford ar trebui sa aiba un tester din ala,nu? daca nu,stiu pe cineva care zice ca poate afla nr de km la orice masina. am sa ma duc sa vad

Re: Achizitionare Mondeo

15 Mar 2010, 13:24

Ia du-te si uimeste-ne cu ce ai aflat...
Chiar simti nevoia sa scrii in toate topicurile fara sa ai ceva bun de spus ?
S-a mentionat clar mai sus ca la Mondeo 3 kilometrii se stocheaza doar in ceasuri, unde pot fi modificati usor, deci nu ii poti afla pe cei reali.

Un Mondeo 3 de Germania de ex. la 140.000km poate fi impecabil in interior, fara uzura clar vizibila pe volan, schimbator, pedale. Un Mondeo 3 rulat in Ro 60.000km poate avea si pielea exfoliata de pe volan.. La aceste lucruri trebuie sa va uitati cand cumparati o masina si km rulati nu pot fi verificati.

15 Mar 2010, 13:33

adica daca eu schimb ceasurile cu altele de la dezmembrari cu 10000 de km,masina mea va avea 10000 de km? imi vine sa rad

15 Mar 2010, 13:59

Nu, masina ta nu va avea 10.000km ci va arata in bord ca are 10.000km ... si poti sa razi in continuare.. vezi numai sa nu ti se aplece ;)

15 Mar 2010, 14:11

stai linistit prietene,ca nu mi se apleaca!!! si nu tre sa te certi cu mine!!! am ford de 2 saptamani si nu am de unde sa stiu ca nu e ca la celelalte masini. am precizat faptul ca exista un tester care arata km originali. daca la ford nu merge, e altceva. ce te ambalezi asa?

15 Mar 2010, 15:16

1. Ai grija cu adresarea, nu stiu sa fim prieteni ;)
2. Daca ai ford de 2 saptamani, nu-ti mai da cu presupusul aiurea si nu mai rade de ce spun altii cand experienta ta cu fordul e aproape zero.
3. Nu ma cert cu tine, dar vad ca nu te simti si m-am saturat sa fac curat dupa tine.
4. Am diesel, nu trebuie sa ma ambalez =))
Subiect închis