ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
24 Apr 2007, 22:43
duminica veneam de la voineasa, pe pitesti. mergeam normal cu 150 pe banda 2. din spate vaz flashuri....de logan. ma dau civilizat la o parte, trece si ma bag in spatele lui. calc calm pe acceleratie. 155 rezista, 160 rezista, 165 il vad ca se uita agitat in laterala si retrovizoare...se da la o parte...din spate vine un A8 ma impinge pina la 180 si fiind cu nevasta si copilul ma dau civilizat la o parte...zicala cu pestele mare e valabila.....
nemtii spun ca daca esti in ford si vine din spate audi te dai la o parte, daca esti in audi si vine din spate un mertz te dai la o parte, si in orice masina ai fi daca vezi ca vine din spate un porsche da-te la o parte cit mai ai timp!
25 Apr 2007, 06:43
@bogdanv: hahahhaaaa, mi-a placut la nebunie postul tau

:):)
si pe mine m-au forjat din spate cu loganuri pe A1; i-am lasat sa treaca, buburuza mea haleste 20% cred, daca ii dau mai mult de 155km/h
25 Apr 2007, 08:18
pe mine pana acum m`a flashuit numai un c200 din 2003, diesel
In rest nu am avut ocazia sa ma flashuiasca cineva....ci eu pe alti.....cu diferite masini: mondeo, passat, megane (vechi, nou inca nush) loganuri la greu.....
25 Apr 2007, 09:22
Pe mine nu m-a flashuit nimeni ca ma dau cuminte la o parte.Am testat pe Bucuresti Pitesti viteza maxima si pe la 160 am decis ca nu mai are rost .Ursul la 160 abia se incalzea.Abia astept sa ajung la 5000 km sa mai bag niste cai pe buburuza
25 Apr 2007, 09:34
adi n-are cum 20%, un 15% sa zicem max pe la 180-200.
Eu la mers constant cu ac si pasageri/bagaje la 150 pe ceas cca 9-9.5%
25 Apr 2007, 09:59
da...dar u ai 1.6 100cp el are 1.4 80cp.....deci.....
25 Apr 2007, 10:26
Pai si ce daca ?
25 Apr 2007, 10:28
conteaza....crede`ma....
25 Apr 2007, 10:30
Am inteles....
ok, nu mai iau TD la urmatoarea masina...
o sa iau un benzinar de 6L sa-mi consume vreo 5% la 200
25 Apr 2007, 10:33
mai...nu exagera....e vorba de greutatea masinii. motorasul de 1.4 tre sa se kinuie putin sa propulseze masina la peste 160km/h, in skimb al tau ajunge cu usor....si aici rezulta consumul mare. poane nu kiar 20% dar 15 tot ii ia.
25 Apr 2007, 11:36
prea tare ala cu vopseaua
25 Apr 2007, 12:19
Ma intreb cu au iesit pasagerii din Opel!???
25 Apr 2007, 12:19
albi...
25 Apr 2007, 12:30
$1 scrie:$2lbi...

Si daca erau negri cum au iesit?? Rosii, nu?? De furie!!!!!
25 Apr 2007, 12:31
tot albi....sau mai bine zis crem!
26 Apr 2007, 22:42
Salut!
In seara asta m-am luptat din greu cu un Mondeo diesel (nu am de unde sa stiu exact ce motor dar nu cred ca era tdci); nu eram pus pe fapte mari, dar a plecat el cu scartiit si m-am simtit "deranjat".
Oricum, in conditiile in care eu nu am tras tare pe a I-a am stat la "mustata" pana la 100 km/h, moment in care am lasat-o balta pentru ca aveam un bebe in masina, si oricum trebuia sa schimb a 4-a, moment dupa care nu stiu daca il mai prindeam.
Concluzie:
- la mine in masina eram patru pers, el unul singur, eu nu am tras tare in treapta intai, sunt SUPER multumit.
P.S.: i-am retinut numarul; data viitoare, chit ca dau jos toata lumea din masina, si tot imi iau revansa.
27 Apr 2007, 01:03
Eu ieri am avut de gand sa ma dau cu o fiesta ST, dar ori nu a dat grav proprietarul in ea (cu toate ca zgomot face cat 5 masini) ori este prea potent pejo-ul meu.
27 Apr 2007, 07:42
Poi ma Vali, faci liniute tot cu Ford? Nu se pune!!!!
27 Apr 2007, 07:44
pai ce? n mondeo imi facea si mie cu greu fata intr`o zi cand veneam inspre iasi....era si putin inclinata soseaua ce`i drept....poate de asta....
27 Apr 2007, 09:23
Salut!
@aannyy: dupa cum am spus, eu nu aveam de gand, dar a iesit bine asa, pentru ca i-a dat fordutului meu o infuzie de incredere.
Oricum nu credeam ca fac fata atat de bine pentru ca nasul meu are un mondeo tddi si cand l-am condus am ramas cu o impresie buna despre el.
ALTA!
Zilele trecute am mers pana la Bucuresti si am avut parte de o faza care m-a ingrozit.
Mergeam eu linistit pe autostrada soarelui cu 140-150km/h si ajung din urma un logan care mergea el cam intre benzi; ii dau flashuri- nimic; ma apropii de el, incetinesc si il claxonezca sa il invat minte, cand observ cu stupoare ca rahatul ala de om CITEA ZIARUL in timp ce mergea cu 120-130 km/h.
Vreau sa zic ca mi-atrecut cheful de mers cu fordutul meu gandindu-ma ca doamne fereste, din cauza unui nemernic ca asta poti sa nu mai ajungi sa-ti vezi copilul sau cine stie ce alte grozavenii.
27 Apr 2007, 10:10
ce inconstient!!!! incredibil...
poate nu avea radio in super-masina lui

si trebuia si omu' sa afle o stire ceva.. sau poate citea libertatea la pg 5
lasand gluma... ti se cam taie chefu' cand vezi asa tampiti...
27 Apr 2007, 10:49
Despre cititori de ziar pe autostrada stiu si eu. Chiar cunosteam unul care facea Bucurestiul aproape zilnic (din Pitesti, evident). Dupa o vreme ajunsese sa citeasca ziarul pe autostrada.
Sincer, va spun ca mai arunc si eu cate un ochi pe cate o poza/revista cand sunt la semafor, dar in mers incerc sa privesc prin chestia aia mare de sticla care e prinsa intre stalpii din fata ai masinii.
27 Apr 2007, 11:09
faza cu ziarul am obs si eu in buc. Baga I, inca se uita in ziar, demareaza inca citeste, baga aIIa ridica ochii din ziar; dar pe autostrada mi se pare prea mult - inconstienta totala!
27 Apr 2007, 12:01
Puii mei nici in oras sa nu faci asta.
Imi povestea un fost coleg de unde am lucrat inainte, cica un alt coleg, sofer pe o masina a firmei, tocmai o scosese din service dupa un accident, era in drum catre firma, la un stop era cu devizu de reparatie in poala, il citea, vede cu coada ochiului ca masinile din coloanele din stanga si din dreapta se pun in miscare, baga 1-a, accelereaza usooor... poc! se uita, coloana lui inca nu se pusese in miscare, cica coboara ala din masina din fata lui si iii zice ceva parca in genu asta: "dumneata ai facut-o special, nu-i asa ?!"
27 Apr 2007, 14:17
PREA TARE ASTA CU AI FACUT-O SPECIAL
iar cei care in timpul condusului fac si altceva sunt cam incnstienti(cu exceptia vb la telefon-pt ca zicem noi ca putem dar ne scade atentia si fumatul)
27 Apr 2007, 18:51
[quote="valifocus"]Salut!
ALTA!
Zilele trecute am mers pana la Bucuresti si am avut parte de o faza care m-a ingrozit.
Mergeam eu linistit pe autostrada soarelui cu 140-150km/h si ajung din urma un logan care mergea el cam intre benzi; ii dau flashuri- nimic; ma apropii de el, incetinesc si il claxonezca sa il invat minte, cand observ cu stupoare ca rahatul ala de om CITEA ZIARUL in timp ce mergea cu 120-130 km/h.
inconstient?
cred ca s-a plictisit de viata sau poate de loganu lui ! intr-o astfel de caruta care seamana cu un sicriu ......
nasol ca poate mai ia si pe altul nevinovat cu el!
28 Apr 2007, 01:11
$1 scrie:$2b]Battle: Foca vs. BMW 318d 115cp (300Nm) Touring
Drivers: Zvony Fochistul vs. Pejo Fan cu masina lu' tac-su
Date: miercuri 14.03, 23:15
Lenght: ~300m.
Result: Foca lost
Comment: Desi am plecat mai bine, m-a facut la distanta de cel putin o masina.
Va mai amintiti? Iata un update:
Battle: Foca vs. BMW 318d 115cp (300Nm) Touring
Drivers: Zvony Fochistul vs. Pejo Fan cu masina lu' tac-su
Date: vineri 27.04, 01:15
Lenght: ~300m.
Result: Egalitate.
Comment: Sunt mandru de Foca!
Am fost egali. Amandoi am plecat la fel, amandoi am ramas lipiti. Am dat "startul" din mers, am plecat de la 40km/h si pana pe la 120km/h, apoi aveam un Logan in fata si am franat. Cand am oprit mi-a spus ca s-a mai mult nu-i putea masina, dar si Foca a fost la limita.
Pentru cei ce nu stiu, Bd. Nicolae Balcescu este spre Valcea, dupa ce se trece de centru orasului si se termina blocurile turn. Este drept, asfalt bun si doua benzi pe sens. Din fericire nu era radar in seara asta.
Cand vedeam ca nu ia avans, nu-mi venea sa cred. Data trecuta m-a facut rau de tot, iar acum eram egali. Tot respectul meu pentru Foca deoarece s-a comportat exemplar!
PS: Am uitat sa spun ca si el a fost uimit de cat de bine s-a tinut Foca incat a zis ca vrea sa incerce si cu Peugeotul lui. Abia astept!
28 Apr 2007, 11:34
Asteptam cand o sa fii la egalitate cu un 535d, presmt ca nu e departe momentul...
28 Apr 2007, 16:26
Vreau sa ma dau si eu cu o foca din asta de 90 de cai. Din masina mea, evident
29 Apr 2007, 00:02
$1 scrie:$2e mine nu m-a flashuit nimeni ca ma dau cuminte la o parte.Am testat pe Bucuresti Pitesti viteza maxima si pe la 160 am decis ca nu mai are rost .Ursul la 160 abia se incalzea.Abia astept sa ajung la 5000 km sa mai bag niste cai pe buburuza

tu vb serios ?