ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Ne este sau nu folositoare experienta altora sau mai bine zis: este sau nu util acest post?

Da
36
80%
Nu
3
7%
Poate, dar nu sint convins
6
13%

Voturi totale : 45

Ce mai fac unii si altii....posesori de alte marci

25 Apr 2007, 17:06

m-am gindit sa fac acest topic pentru a posta aici impresii si cite ceva din ce am aflat de la altii. cred ca putem supune atentiei tuturor din clubul nostru cum sint organizate si celelalte cluburi din tara, care sint evenimentele lor, cum se organizeaza la aceste evenimente, modele de organizare si desfasurare a activitatii, etc.
cred ca experienta altora ne va fi benefica si ne va ajuta sa facem lucrurile bine de la inceput si sa evitam anumite greseli inerente oricarui debut.
daca nu agreati ideea...exprimati-va liber si vom sterge acest post cu ajutorul moderatorilor sau/si a adminilor.

iata si primul link ce mi s-a parut interesant:

http://www.evenimente.automotorclub.com ... /index.htm sau
http://www.alfaclub.ro/alfafest/index.php

25 Apr 2007, 17:10

votai DA, gandindu-ma la 2 chestii de pe vwforum:
1. intalniri trimestriale "nationale" (fac ei); noi am putea face macar regionale
2. best looking car topic

25 Apr 2007, 17:40

Si eu zic ca avem de invatat. Eu am vazut forumurile englezesti...unde se face si calendar anual(cu cele mai frumoase masini, cel putin asa este pe Granada&Scorpio Forums), se fac intalniri nationale, se alege cea mai mai frumoasa masina. In mod cert avem de invatat si de la altii, pentru ca cel putin deocamdata nu suntem numarul 1 ca forum. Din fericire cred ca luam numarul 1 ca cel mai pasnic forum, pentru ca pe celalalte se cearta ca nebunii.

Mi-a placut initiativa celor de la Alfa, seamana un pic cu intalnirea noastra de la Tg. Mures, dar care intarzie sa apara.(deja data de 1 mai este exclusa). Au facut si ceva reclama, faptul ca au invitat si cluburi din alte tari, m-a impresionat in mod placut.(asta ca sa nu spunem ca intre un BMW si o Alfa as alege Alfa Romeo in absolut orice zi, sunt masini care imi plac f mult si mi se par cu mult mai multa clasa decat un BMW).

Daca ar fi fost mai aproape de noi si as fi avut timp m-as fi dus acolo, chiar si fara masina numai ca sa vad intalnirea, sa trag si eu niste concluzii si sa admir masinile.

Am facut si noi(Bucurestenii) prima intalnire in afara Bucurestiului. Ca prima incercare a fost zic eu reusita, desi un pic cam timida, nu s-a bucurat intre membrii clubului de entuziasmul cu care m-am asteptat(ma refer in special la numarul de masini, pentru ca au fost 10-11, in conditiile in care la o intalnire lunara care deja a devenit obisnuita, sa nu spun rutina apar 25-30 de masini). Chiar m-as fi asteptat sa fie mult mai multi doritori, pentru ca vorbim de 30 de km distanta de Bucuresti, nu de 2-300.

25 Apr 2007, 17:51

Hai ca am citit mai bine. Nu ca avem de invatat de la ei...avem chair foarte mult de invatat de la ei. La intalnirea lor nationala anuala, de fapt este un eveniment desfasurat pe 5 zile, se ofera cazare, exista un program foarte bine facut. In una dintre zile se duc chiar pe pista de curse!!! de la Arad, fac un concurs intre membrii clubului acolo, au workshopuri pentru intretinerea masinilor, tuning, organizate gratare, petreceri la piscina, etc. NU va suparati pe mine, dar mai avem ceva pana sa ii ajungem in ce priveste initiativa! Daca voi avea bani, urmatoarea masina va fi o Alfa :D !

26 Apr 2007, 09:48

http://www.bimmerfest.ro/mkportal/modul ... /index.php

sunt poze de anul trecut de la Cheia au fost cam 100 masini.

26 Apr 2007, 20:54

pe cand fratilor pe cand o facem si noi ca niste profesionisti ford-isti?
cand fordul facea masini alfa se juca cu p...... nisip!
ne-au luat-o veneticii inainte! bravo lor!

01 Mai 2007, 21:18

Intradevar cand ford facea masini alfa se numea alfa milano(nu romeo).
Am fost la intrunirea alfistilor si pot sa va spun ca a fost intradevar foarte frumos totul de la organizare locatie distractie,etc,etc.
Nu vreau sa supar pe cei de pe forum cu toate ca multi vor sari cand vor citi ce am scris. Inca mai citesc forumul acesta deoarece am avut si mondeo si scorpio dar acum am alfa romeo si pot spune ca nu se compara deloc cele 2 branduri(senzatii,placerea de a conduce alfa este cu mult peste ford).
Asa ca o incurajare dati-i bataie tare ca ati cam ramas de caruta(ca si opelul de altfel).Moderatorii ar trebui sa se implice mai mult pentru a se organiza un eveniment FORDFEST.
Multa bafta ca masini aveti destule.

01 Mai 2007, 22:38

Nu inteleg cine a ramas de caruta... Clubul? Producatorul? Iar incep discutii ca "a mea e mai tare"? Speram ca macar pe acest forum sa scap de ele...

Eu cred ca avem ce invata si de la alte cluburi. Am fost si sunt in cateva, chiar daca nu mai am marca respectiva.

01 Mai 2007, 23:19

Salut!
Eu mai navig si pe forumul Honda (in proportie de 80% urmatoarea masina va fi o honda) si am observat acolo ca sunt doi-trei membri care lucreaza in reprezentante si implicit are loc un feed-back intre clienti si reprezentante si parerile membrilor cu privire la reprezentante sunt considerabil mai bune.
Referitor la ford, este trist sa observi ca "cainii latra, ursul merge", cand normal mi s-ar parea ca reprezentantele sa stea cu ochii-n patru pe forumul asta, avand in vedere ca aici ne adunam ca babele in zi de sarbatoare si barfim despre produsele lor.
Nu stiu daca are sens ce spun dar sunt cuprins de indignare in momentul asta (am aflat patania nasului meu care, la doua zile dupa ce a fost la o verificare la reprezentanta ford din constanta cu un mondeo tddi, i-a iesit fum de sub capota; se duce iar la ei si ii zic ca "s-ar putea" sa fie de la compresorul de AC care costa 700 euro, si dupa ce o sa-l schimbe o sa vada el daca trebuie sa mai bage bani sau nu). Pai asa pot si eu sa repar masini: o iau usurel si schimb piesa cu piesa pana o repar. E trist ca astia sunt profesionistii in care ne bazam.

02 Mai 2007, 13:41

Ca s-a ramas de caruta= ati ramas in urma cu intrunirile,nu producatorul,Scuze daca nu m-am explicat mai bine.Iar referitor la service toate au probleme privind calificarea personalului care se face la locul de munca.Ma indoiesc ca cei de la honda isi trimit oamenii in Japonia sa vada cum se asambleaza,intretine o masina japoneza sau in ce consta remedierea defectiunilor.Bafta multa

02 Mai 2007, 17:46

deviem....
e clar ca sint multe de invatat de la unii si de la altii. subiectul se dorea a fi o suma de idei, linkuri si propuneri constructive vazute, experimentate de altii si pe care le-am putea aplica si noi cu succes mergind pe un drum "batatorit" oarecum...necum o comparatie intre ce fac unii si nu facem noi sau o discutie despre producatori, service-uri si atitudinea lor fata de noi. pentru astea sint deschise subiecte giiirla pe acest forum.
no offense, fara suparare si cu mult respect, tx!

02 Mai 2007, 19:05

Scuze, aseara vedeam negru in fata ochilor.
Răspunde