Prestari servicii si asigurari

Incarcare si igienizare instalatie A/C - EXCLUSIV CLUB FORD

Service-uri auto generale (altele decat ale Dealerilor Ford din Romania), vopsitorii, spalatorii, ateliere de dezmembrari

Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip

Reguli forum
Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.

Incarcare si igienizare instalatie A/C - EXCLUSIV CLUB FORD

Mesajde ACAUTOTOTAL » 24 Mar 2010, 17:34

EXECUT INCARCARE CU FREON CU APARAT DE ULTIMA GENERATIE CU CALCULATOR INTEGRAT IN APARAT EXECUTA OPERATIUNI DE INCARCARE ,VACUM (CURATARE INSTALATIE A.C )VERIFICARE ULEI LA COMPRESOR.NU VA GANDITI CA DACA MERGE AERUL LA MASINA TOTUL ESTE IN REGULA ,GANDITIVA SI LA COMPRESORUL MASINI DACA FUNCTIONEAZA IN PARAMETRI NORMALI SI DE ACEEA RECOMAND VERIFICAREA, INCARCAREA SI BINEINTELES REINPROSPATAREA A.C.

EXISTA SI SOLUTII PT MIROSURI NEPLACUTE ----AIRCO CLEANER -------20.00 RON 400ml .
MAGAZIN PIESE AUTO IMPORT
P R E T INCARCARE -------130.00 RON (asta daca spui AM CITIT PE CLUB FORD)

INCARCARE INSTALATIE A.C CU FREON SECTOR 1
SOS CHITILEI NR 158A SECTOR 1 BUCURESTI
ADRIAN 0723780953/ 0766810586
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 11 Aug 2010, 12:42, modificat 1 dată în total.
Motiv: Titlu, sectiune
ACAUTOTOTAL
Ford Freak

Maşina: FORD FIESTA 1.4TDCI 2006

Re: INCARCARE FREON AUTO EXCLUSIV CLUB FORD

Mesajde ACAUTOTOTAL » 24 Mar 2010, 17:38

Tinand cont de faptul ca foarte multi posesori FORD care au citit anuntul meu pe forum au venit si au incarcat si bineinteles AU FOST FOARTE MULTUMITI am luat hotararea ca in aceasta vara pretul pt cei care vor suna si vor spune AM CITIT PE CLUB FORD sa fie de 130.00 ron

multumesc
ACAUTOTOTAL
Ford Freak

Mesajde rayman_bz » 24 Mar 2010, 19:42

salut! la tine am fost si eu parca (aveai alt user?)! sunt multumit ;)
Power to you!
rayman_bz
Mostwanted Ford Freak

Maşina: Mondeo 2008 / Megane II Cabrio 2005

Mesajde ACAUTOTOTAL » 29 Mar 2010, 20:12

salut,
din pacate voi fi plecat in acea perioada oricum multumec pt invitatie ,am sa vb cu MC MAXX pt a da cei 50.00 ron pt asociatie

INCARCARE INSTALATIE A.C CU FREON SECTOR 1
ADRIAN 0723780953/ 0766810586
ACAUTOTOTAL
Ford Freak

Mesajde Florin21 » 29 Mar 2010, 22:04

Prin Rm.Valcea nu ai drum...?! Te invitam la o viitoare intalnire ClubFord Rm.Valcea unde o sa ai mai multe masini de "rezolvat" pe partea de A/C... ;)
Florin21
1nsane Member

Maşina: Ford Mondeo Mk5, 2.0 TDCi

Mesajde ACAUTOTOTAL » 31 Mar 2010, 22:54

Salut ,

multumesc de invitatie dar nu prea pot pleca de la magazin pt ca multa lume depinde de mine

1.EXECUT INCARCARE CU FREON CU APARAT DE ULTIMA GENERATIE CU CALCULATOR INTEGRAT IN APARAT CARE PERMITE IDENTIFICAREA CORECTA A TIPULUI DE AUTOTURISM PE CARE SE VA EXECUTA OPERATIUNI DE INCARCARE ,IDENTIFICAREA EVENTUALELOR PIERDERI, VACUM SI BINENTELES CANTITATEA DE FREON NECESARA FUNCTIONARII CORECTE A INSTALATIEI CURATARE INSTALATIE A.C VERIFICARE ULEI LA COMPRESOR.NU VA GANDITI CA DACA MERGE AERUL LA MASINA TOTUL ESTE IN REGULA ,GANDITIVA SI LA COMPRESORUL MASINI CARE SI EL LA RANDUL LUI ARE NEVOIE DE INTRETINERE SI DACA FUNCTIONEAZA IN PARAMETRI NORMALI SI DE ACEEA RECOMAND VERIFICAREA, INCARCAREA CURATAREA SI BINEINTELES REINPROSPATAREA A.C.

EXISTA SI SOLUTII PT MIROSURI NEPLACUTE ----AIRCO CLEANER -------20.00 RON 400ml .
MAGAZIN PIESE AUTO IMPORT

ATENTIE
PRETUL PENTRU VERIFICARE INCARCARE SI INTRETINERE ULEI COMPRESOR SI SOLUTIE CONTRAST UV

INCARCARE INSTALATIE A.C CU FREON
ADRIAN  0723780953 / 0766810586
ACAUTOTOTAL
Ford Freak

Mesajde ACAUTOTOTAL » 31 Mar 2010, 22:56

Mai exista o varianta pentru valcea ,strange mai multe persoane care vor sa faca operatiunea la masinii si poate fac un drum

multumesc
ACAUTOTOTAL
Ford Freak

Mesajde Florin21 » 31 Mar 2010, 23:47

Ok. Asa o sa fac...
Spune-mi te rog numarul minim de masini pentru care esti dispus sa faci deplasarea.
Cu respect...
Florin21
1nsane Member

Maşina: Ford Mondeo Mk5, 2.0 TDCi

Mesajde ACAUTOTOTAL » 06 Apr 2010, 20:31

Salut ,

numarul minim de masini ar fi fost undeva in jur de 10 masini dar din pacate am o problema cu masina si momentan nu pot face deplasarea

multumesc pentru interes oricum

TEL  0766810586 0723 780 953
ACAUTOTOTAL
Ford Freak

Mesajde lau090 » 07 Apr 2010, 19:11

Am fost si eu astazi. Foarte multumit pentru serviciile de care am avut parte. Recomand cu incredere!
lau090
Incepator

Maşina: Ford Fusion

Mesajde ACAUTOTOTAL » 09 Apr 2010, 21:37

Multumesc pentru aprecieri ,sper ca toti cei care ajung la mine sa fie multumiti.

Execut cu aparat de ultima generatie, cu calculator integrat care permite identificarea corecta a marcii si modelului Dvs. de autovehicul, operatiuni de:
-incarcare cu freon a instalatiei de climatizare a autovehiculelor in cantitatea optima necesara functionarii corecte
-inlocuire integrala a freonului din instalatia de climatizare (vacuum+introducere freon)
-identificare a eventualelor pierderi/scurgeri de freon cu solutie de contrast UV
-curatare a instalatiei de aer conditionat
-verificare si schimb al uleiului de compresor, faza eliminatorie, strict necesara pentru functionarea sistemului de aer conditionat. Aceste operatiuni periodice de intretinere a compresorului se impun pentru functionarea sa in parametrii normali, eliminand posibilitatea defectarii sale bruste si totale, caz in care intregul sistem de climatizare isi opreste functionarea, fara simptome prealabile.
Pentru reimprospatarea habitaclului, recomandam solutia AIRCO CLEANER, 20.00 lei, recipient de 400ml .

TEL  0766810586 0723 780 953
ACAUTOTOTAL
Ford Freak

Mesajde mightymircea » 06 Mai 2010, 13:30

Salutare!

Am fost si eu mai devreme la Adrian, pentru a-mi incarca instalatia de A/C. Sunt foarte multumit de cum au decurs lucrurile si mai ales ca dupa 3 ani am reusit sa aflu pe unde mi se pierde freonul din instalatie. Lucru care s-a dovedit a fi un mister pentru cei de la Romcar...

Recomand cu incredere pentru orice problema de A/C, iar in magazin gasiti si o oferta consistenta de consumabile si ulei (inclusiv Motorcraft) la preturi foarte bune.

Un client foarte multumit,
Mircea
mightymircea
Member

Maşina: Ford Fusion

Mesajde gica0 » 13 Mai 2010, 16:38

Idem, foarte multumit, recomand pentru profesionalism si rapiditate. Adriane merge brici, ingheata si maselele, sanatate si un mare UUUUUUP de la mine.
gica0
Member

Maşina: ff3 2012, 1,6 tdci/115, Kuga PHEV

Mesajde ACAUTOTOTAL » 03 Iun 2010, 08:21

Salut,

sunt multumit cand un client este multumit de rezultatul final

PRETUL PENTRU MEMBRI CLUBFORD ESTE DE 130.00 RON

nu va ganditi ca daca baga aer rece de faci turturi la mustata este totul in regula cu sistemul de A.C

mai necesita si el o revizie din cand in cand si cel mai important lucru este ULEIUL la compresor

care nu se poate introduce dacat verificand instalatia

multumesc
ACAUTOTOTAL
Ford Freak

Mesajde ACAUTOTOTAL » 05 Iun 2010, 14:24

Salut ,

astazi se lucreaza la punerea pe net a site ului

http://www.incarcare-freon.ro

multumesc
ACAUTOTOTAL
Ford Freak

IGIENIZARE INSTALATIE CLIMATRONIC/AER CONDITIONAT MASINA

Mesajde ACAUTOTOTAL » 02 Aug 2010, 21:34

Salut ,

SUPER PROMOTIE CLUBFORD IGIENIZARE SISTEM CLIMATIZARE A.C -----------------90.00 RON

Serviciul de igienizare Wynn’s Aircomatic II prin tehnologia ultrasunetelor va scapa de mirosurile urate provenite din sistemul de climatizate a masinii precum si cele de pe suprafetele interiorului masinii cum ar fi mirosul de tigara, mirosul lasat de alimente ratacite prin masina, mirosul provenit de la umezeala adusa pe incaltaminte impregnata in presuri, etc.
Reimprospateaza-ti interiorul masinii ! Transforma-l din nou intr-un mediu sanatos si comfortabil !
Ai schimbat filtrul de polen dar mirosul nu a disparut, ce e de facut, de unde provine acest miros ?
Locul intunecos si racoros din instalatia de climatizare a masinii este un adevarat paradis pentru dezvoltarea microorganismelor cum ar fi mucegai, acarieni, fungii, bacterii si alte tipuri de microorganisme care produc mirosuri foarte urate si boli care sunt asociate cu expunerea la aer conditionat ( sinuzite, rinite, dureri de cap, iritarea ochilor, etc ).
De fiecare data cand dati drumul la aerul conditionat aceste bacterii depuse pe tubulatura si pe evaporator-ul sistemului de climatizare precum si mirosurile lor sunt aero-purtate in interiorul masinii dvs.
Pe langa acestea, o alta cauza a mirosurilor urate si persistente in masina poate fi traditionalul miros de tigara ( tutun ), mirosuri provenite de la resturi de alimente ratacite prin masina, mirosuri provenite de la mizeria si umezeala adusa in special iarna pe incaltaminte, mirosul provenit in urma nefolosirii pentru un timp indelungat a masinii, mirosuri provocate de orice alta sursa.
Solutia este o igienizare\dezinfectare cu echipamentul special Wynn’s Aircomatic II.Acesta prin tehnologia ultrasunetelor atomizeaza o substanta speciala numita Airco Clean in particule mici de aprox 5 microni rezultand o “ceata”. Aceasta “ceata” este circulata si recirculata de prin sistemul de climatizare si interiorul masinii actionand si dezinfectandu le
Echipamentele de aer conditionat au devenit un standard pe majoritatea autoturismelor. Sistemele de aer conditionat opereaza prin comprimarea unui refrigerant din stare gazoasa in stare lichida care este mai apoi racit la trecerea prin radiatorul masinii. Acest lichid refrigerant curge mai apoi printr-o supapa de expansiune intr-un evaporator, care ii permite lichidului sa se decomprime si sa se evapore ajungand iar in starea de gaz absorbind caldura din aerul inconjurator scazand prin asta temperatura acestuia. In evaporator, refrigerantul circula prin niste tuburi subtiri acoperite cu radiatoare de racire care ajuta in procesul de transfer de caldura. Pe masura ce unitatea de aer conditionat impinge aer prin acest evaporator acesta este racit si ulterior introdus in habitaclu.
Datorita umiditatii aerului care intra in evaporator, stropi de apa se formeaza pe radiatoarele acestuia. Datorita combinatiei de umezeala, aer rece si intuneric acesta devine un mediu propice inmultirii bacteriilor care emana mirosurile neplacute. De fiecare daca cand sistemul de aer conditionat este utilizat, aerul va trece prin acest evaporator si va lua cu el si duce in habitaclu bacteriile si implicit mirosurile neplacute.
Alte surse de mirosuri neplacute intr-un autoturism pot fi : fumatul, bucatile de mancare sau stropii de bauturi racoritoare cazute pe sub banchete, apa adusa in interior pe talpa pantofilor atunci cand ploua si multe altele.
Prezenta acestor bacterii in interiorul autorismului dvs poate duce nu doar la un miros neplacut ci si la iritatii ale ochilor, ale cailor respiratorii, poate cauza migrene si in mod sigur inrautateste starea de sanatate a celor suferinzi de diverse afectiuni respiratorii.
Un tratament complet cu aparatul profesional WYNN's Aircomatic II ULTRASONIC impreuna cu solutia speciala WYNN's Airco-Clean ULTRASONIC. Care sunt beneficiile si rezultatele acestui tratament?
•- utilizeaza ultima tehnologie in domeniu respectiv pe cea a ultrasunetelor
•- reimprospateaza nu doar instalatia de aer conditionat ci si tot interiorul autoturismului
•- creat special pentru a elimina bacteriile ce cauzeaza neplacerile amintite mai sus
•- creat special pentru a elimina mirosurile de tutun si alte reziduuri alimentare
•- elimina mirosurile din mochetele, banchetele si tapiteria masinii
•- nu acopera mirosurile ci le ELIMINA
•- durata unui tratament este de aproximativ 15-20 min

SUPER PROMOTIE CLUBFORD IGIENIZARE SISTEM CLIMATIZARE A.C -----------------90.00 RON

http://www.incarcare-freon.ro http://www.originalspareparts.ro

ADRIAN 0723780953
0766810586
Fişiere ataşate
airco_2.jpg
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 11 Aug 2010, 09:31, modificat 1 dată în total.
Motiv: Avertisment - Citeste Regulamentul. Ai voie maxim cu un topic / sectiune de la Comercial.
ACAUTOTOTAL
Ford Freak

Re: IGIENIZARE INSTALATIE CLIMATRONIC/AER CONDITIONAT MASINA

Mesajde ACAUTOTOTAL » 02 Aug 2010, 21:50

salut,

pretul pentru membrii CLUBFORD pentru INCARCAREA INSTALATIEI DE FREON A.C AUTO este de 125.00 ron

oferta este valabila pana la 31.12.2010

http://www.originalspareparts.ro

ADRIAN 0723 780 953
ACAUTOTOTAL
Ford Freak

Mesajde ACAUTOTOTAL » 03 Aug 2010, 11:35

salut,

toate comenzile de piese venite de pe site http://www.originalspareparts.ro beneficiaza de o reducere de 10% pentru membrii
clubford
comenzile se pot da si telefonic la 0723780953 sau 0766810586 precizand am citit pe clubford

multumesc
ACAUTOTOTAL
Ford Freak

Mesajde ACAUTOTOTAL » 04 Aug 2010, 12:17

Salut,

pentru cei ce doresc sa se programeze pentru sambata in general o pot face cu telefon la 0723780953 dar doresc seriozitate

multumesc
ACAUTOTOTAL
Ford Freak

Mesajde ACAUTOTOTAL » 10 Aug 2010, 09:18

salut,

promotie in curs de desfasurare

multumesc

http://www.originalspareparts.ro sau http://www.incarcare-freon.ro
ACAUTOTOTAL
Ford Freak

Mesajde boqqdan » 10 Aug 2010, 23:56

in provincie se fac deplasari?....in craiova ma intereseaza in special....va multumesc!
de cand i-am pus ceasuri de ST trage ca nebuna :))
boqqdan
1nsane Member

Maşina: ford focus trend 2005, 1,6; 16 v, 101 cp

Mesajde ACAUTOTOTAL » 11 Aug 2010, 08:56

Salut,

daca strangi mai multe masini undeva peste 10 in craiova si o priza 220v se poate rezolva in mare

pretul cred ca este cel mai mic de pe piata dar nu pot veni pt 5 masini ca nici motorina nu o scot

multumesc

http://www.incarcare-freon.ro sau http://www.originalspareparts.ro
ACAUTOTOTAL
Ford Freak

Re: Incarcare si igienizare instalatie A/C - EXCLUSIV CLUB FORD

Mesajde ACAUTOTOTAL » 15 Aug 2010, 09:41

Salut,

multumesc moderatorului pentru modificarile aduse topicului

http://www.originalspareparts.ro/ sau http://www.incarcare-freon.ro/

o duminica cat mai placuta
ACAUTOTOTAL
Ford Freak

Mesajde ACAUTOTOTAL » 27 Sep 2010, 14:52

Salut,

SUPER PROMOTIE CLUBFORD 80.00 RON

o mica demonstratie de la WINNS

http://www.youtube.com/watch?v=m4OW3uSa12g

o zi buna
ACAUTOTOTAL
Ford Freak

Mesajde adrian1976 » 10 Oct 2010, 11:27

salut! o intrebare am si eu la cit timp trebuie schimbat freonul din instalatie tinand cont ca masina este din 2006???
Fun Ford EX: mk 2/97, mk 3/01, mk 3/06
adrian1976
Incepator

Maşina: Ford Mondeo, 2008, 1800 cmc, 125 cp,Trend

Mesajde ACAUTOTOTAL » 27 Mar 2011, 10:12

Salut ,

depinde de fiecare producator ,la 2 ani sau la 4 ani depinde de marca ideea este ca ar trebui facut cred eu chiar la 2 ani

o zi buna
ACAUTOTOTAL
Ford Freak

Mesajde ACAUTOTOTAL » 27 Mar 2011, 10:24

Salut ,

RAMANE VALABIL SI PENTRU ANUL 2011 ASTA PENTRU CA MI AM LUAT SI UN FORD!!!!!!!!!!

Serviciul de igienizare Wynn’s Aircomatic II prin tehnologia ultrasunetelor va scapa de mirosurile urate provenite din sistemul de climatizate a masinii precum si cele de pe suprafetele interiorului masinii cum ar fi mirosul de tigara, mirosul lasat de alimente ratacite prin masina, mirosul provenit de la umezeala adusa pe incaltaminte impregnata in presuri, etc.
Reimprospateaza-ti interiorul masinii ! Transforma-l din nou intr-un mediu sanatos si comfortabil !
Ai schimbat filtrul de polen dar mirosul nu a disparut, ce e de facut, de unde provine acest miros ?
Locul intunecos si racoros din instalatia de climatizare a masinii este un adevarat paradis pentru dezvoltarea microorganismelor cum ar fi mucegai, acarieni, fungii, bacterii si alte tipuri de microorganisme care produc mirosuri foarte urate si boli care sunt asociate cu expunerea la aer conditionat ( sinuzite, rinite, dureri de cap, iritarea ochilor, etc ).
De fiecare data cand dati drumul la aerul conditionat aceste bacterii depuse pe tubulatura si pe evaporator-ul sistemului de climatizare precum si mirosurile lor sunt aero-purtate in interiorul masinii dvs.
Pe langa acestea, o alta cauza a mirosurilor urate si persistente in masina poate fi traditionalul miros de tigara ( tutun ), mirosuri provenite de la resturi de alimente ratacite prin masina, mirosuri provenite de la mizeria si umezeala adusa in special iarna pe incaltaminte, mirosul provenit in urma nefolosirii pentru un timp indelungat a masinii, mirosuri provocate de orice alta sursa.
Solutia este o igienizare\dezinfectare cu echipamentul special Wynn’s Aircomatic II.Acesta prin tehnologia ultrasunetelor atomizeaza o substanta speciala numita Airco Clean in particule mici de aprox 5 microni rezultand o “ceata”. Aceasta “ceata” este circulata si recirculata de prin sistemul de climatizare si interiorul masinii actionand si dezinfectandu le
Echipamentele de aer conditionat au devenit un standard pe majoritatea autoturismelor. Sistemele de aer conditionat opereaza prin comprimarea unui refrigerant din stare gazoasa in stare lichida care este mai apoi racit la trecerea prin radiatorul masinii. Acest lichid refrigerant curge mai apoi printr-o supapa de expansiune intr-un evaporator, care ii permite lichidului sa se decomprime si sa se evapore ajungand iar in starea de gaz absorbind caldura din aerul inconjurator scazand prin asta temperatura acestuia. In evaporator, refrigerantul circula prin niste tuburi subtiri acoperite cu radiatoare de racire care ajuta in procesul de transfer de caldura. Pe masura ce unitatea de aer conditionat impinge aer prin acest evaporator acesta este racit si ulterior introdus in habitaclu.
Datorita umiditatii aerului care intra in evaporator, stropi de apa se formeaza pe radiatoarele acestuia. Datorita combinatiei de umezeala, aer rece si intuneric acesta devine un mediu propice inmultirii bacteriilor care emana mirosurile neplacute. De fiecare daca cand sistemul de aer conditionat este utilizat, aerul va trece prin acest evaporator si va lua cu el si duce in habitaclu bacteriile si implicit mirosurile neplacute.
Alte surse de mirosuri neplacute intr-un autoturism pot fi : fumatul, bucatile de mancare sau stropii de bauturi racoritoare cazute pe sub banchete, apa adusa in interior pe talpa pantofilor atunci cand ploua si multe altele.
Prezenta acestor bacterii in interiorul autorismului dvs poate duce nu doar la un miros neplacut ci si la iritatii ale ochilor, ale cailor respiratorii, poate cauza migrene si in mod sigur inrautateste starea de sanatate a celor suferinzi de diverse afectiuni respiratorii.
Un tratament complet cu aparatul profesional WYNN's Aircomatic II ULTRASONIC impreuna cu solutia speciala WYNN's Airco-Clean ULTRASONIC. Care sunt beneficiile si rezultatele acestui tratament?
•- utilizeaza ultima tehnologie in domeniu respectiv pe cea a ultrasunetelor
•- reimprospateaza nu doar instalatia de aer conditionat ci si tot interiorul autoturismului
•- creat special pentru a elimina bacteriile ce cauzeaza neplacerile amintite mai sus
•- creat special pentru a elimina mirosurile de tutun si alte reziduuri alimentare
•- elimina mirosurile din mochetele, banchetele si tapiteria masinii
•- nu acopera mirosurile ci le ELIMINA
•- durata unui tratament este de aproximativ 15-20 min

http://www.incarcare-freon.ro http://www.originalspareparts.ro

ADRIAN 0723780953
0766810586,0734129065
ACAUTOTOTAL
Ford Freak

Mesajde Bebutu » 27 Mar 2011, 10:49

Salut ,

Notez si eu numarul tau si cred ca am sa iti fac si eu o vizita.
Stiu ca a facut fostul proprietar lucrul asta dar nu stiu exact cand.

Multumesc.
Bebutu
Incepator

Maşina: Ford Focus, 2006, 2.0

Mesajde ACAUTOTOTAL » 27 Mar 2011, 13:53

Salut ,

cu cea mai mare placere te astept ideea este sa ma suni cu vreo 2-3 ore inainte sa fiu prin zona

mersi
ACAUTOTOTAL
Ford Freak

Mesajde Bebutu » 27 Mar 2011, 14:14

Sigur, oricum te sun inainte daca se poate in ziua respectiva bine daca nu ne vedem a doua zi oricum nu e graba. :)

Multumesc.
Bebutu
Incepator

Maşina: Ford Focus, 2006, 2.0

Următorul

Înapoi la Prestari servicii si asigurari