[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 379: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
ClubFord • Vezi subiect - 1 banc

Discutii libere/forum

1 banc

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: 1 banc

Mesajde valiinves » 17 Mar 2010, 16:07

=)) =)) Baaaaiiiiii criminalilor!!!!! Era sa lesin. Am ramas fara aer din cauza rasului! =)) =))
Ford Mondeo 2002 2.0 TDCI 131 CP
WFOWXXGBBW1E43387

Mama prostilor....... e mereu gravida !
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii - nu li se intampla prea des.
valiinves
1nsane Member

Maşina:
VIN:

Mesajde ovibc » 17 Mar 2010, 22:59

asta ca sa fie si ceva nou :D
Furibund pe sosea inseamna uneori muribund la spital

Ford Mondeo MK5 2.0 Hybrid Vignale
ovibc
Gold Member

Maşina:

Mesajde Paulp » 18 Mar 2010, 12:42

Ion, sotul mariei:
Ion: Alo..., salvarea ?!
Salvarea: -Da, ce sa intamplat ?
Ion: - Sotia mea ... are halucinatii !!!
Salvarea: - Cum ati sesizat asta ?
Ion: - Sunt draci in casa si ea nu-i vede ...
Focus 2002, break, Ghia, 1.8 TDDI, 90CP...
Fost focusar, allways focusar!
Paulp
Petrol Head

Maşina:

Mesajde claudiupopescu80 » 18 Mar 2010, 21:54

asta in loc de banc
ceva nemaivazut in trafic, sa ne bucuram ca sunt tari unde e mai rau ca la noi.....
si asta nu departe, e o tara vecina.......
http://www.auto-enciclopedia.ro/articole_d.php?id=161
claudiupopescu80
Incepator

Maşina:

Mesajde rad-deva » 19 Mar 2010, 10:32

Doua neveste, povestind despre seara de dinainte:
Prima:
- Aseara a fost cumplit! A venit al meu acasa, obosit, a bagat iute in el 2-3 sarmale,a profitat de mine 2 minute si s-a culcat.
Cealalta:
- Aseara a fost una din cele mai minunate seri din viata mea. Am ajuns acasa de la munca, el ma astepta cu lumanari aprinse. M-a scos la restaurant, unde am mancat grozav si am baut sampanie. Am venit acasa pe jos, intr-o plimbare romantica, ne-am iubit o ora intreaga si apoi inca o ora am stat la povesti, ca pe vremuri...

Cei doi soti, povestind despre seara precedenta:
- Aseara a fost super! Am ajuns acasa de la carciuma, rupt de foame. Am ras niste sarmale extraordinare facute de nevasta-mea, i-am tras-o iute sa ma descarc si am dormit ca un prunc!!
Celalalt:
- Nu-mi aminti de seara de ieri!!
Ajung rupt de oboseala acasa, sigurantele arse. Aprind niste lumanari, sa vad ceva. Vine nevasta-mea, ii zic sa incalzeasca mancarea, dar cuptorul electric nu merge. O scot la restaurant, si mancam ceva, dar ea isi comanda si sampanie. Raman fara bani de taxi, asa ca la toata oboseala mea, mergem pe jos vreo ora pana acasa. Acolo, are chef de "smecherii", dar la nervii pe care-i am, eu nu am chef de nimic. Se chinuie si ma "mangaie" vreo ora pana reuseste ceva. Si colac peste pupaza, dupa aia a trebuit s-o mai ascult inca o ora cum si-a petrecut ea cacatul asta de zi la lucru !!
rad-deva
Gold Member

Maşina:
VIN:

Mesajde aannyy » 19 Mar 2010, 21:34

Ion si Maria pe terasa. Ion citeste "Times". La un moment dat, Maria îi spune lui Ion:
- Ma Ioane, vezi ca vine ploaia! Acopera fânul ala cu ceva, c-o sa-l ude!
Ion nu zice nimic si citeste în continuare "Times". Începe sa picure. Maria se împacienteaza:
- Ma Ioane, începu ploaia! Pune mâna si acopera fânul ala ca-l uda, ce naiba!
Ion n-o asculta. Ploua, fânul este ud, iar Maria suparata:
- Hai, ma Ioane, da-o dracului de treaba! S-a udat fânul si tu stai si nu faci nimic!
Ion, tacticos, pune "Times" la o parte si spune:
- Fa Mario, you have an obsession!
aannyy
Gold Member

Maşina:

Mesajde mariusm » 19 Mar 2010, 22:14

Intrebare: Cum trebuie sa fie o femeie serioasa?
Raspuns: Femeia serioasa trebuie sa aiba sot si amant.
Intrebare: Credeam ca aia e o femeie adultera.
Raspuns: Femeia adultera are sot si mai multi amanti.
Intrebare: Credeam ca aia e o femeie usoara.
Raspuns: Femeia usoara are doar amanti.
Intrebare: Credeam ca aia e o femeie pierduta.
Raspuns: Femeia pierduta n-are nici sot, nici amant.
Intrebare: Credeam ca aia e o femeie singura.
Raspuns: Femeia singura e aia care are numai sot...
The owls are not what they seem...
Cadouri pentru fete...
mariusm
1nsane Member

Maşina:

Mesajde DGAlexandru » 20 Mar 2010, 09:48

Bula suna la radio:
− Alo,buna ziua,sunt la Radio?
− Da domnule, spuneti!
− Adica sunt in direct?
− Da domnule, spuneti!
− Adica imi aud vocea si cei din supermarketuri?
− Nervos omul spune: da domnule, zi odata ce vrei!
− Ioane, sa nu mai iei paine, ca a luat mama.
DGAlexandru

Maşina:

Mesajde ovibc » 22 Mar 2010, 11:53

Parinti la doctor
"Fetita noastra are in permanent un ranjet tembel pe figura...."
Doctorul se uita la fetita si zice:
“ Ati incercat sa ii slabiti coditele?

" Intr-o padure un sadic si inginerul....Noapte, frig, ploaie, vant...
Inginerul: - Bahh, mie imi e cam frica, mi-e frica!!!!
Sadicul: - Dapai mie ca ma intorc singur!?! "

Un politist dirija circulatia intr-o intersectie. La stop se opreste o masina
rosie. Chiar inainte de a se schimba culoarea semaforului, soferul da repede
geamul jos si striga la politist:
- "Impotentulee!"
dupa care demareaza in tromba, politistul ramanand in urma, fara sa fi avut
macar prilejul de a-i fi luat numarul. A doua zi, aceluiasi politist, in
aceeasi intersectie, i se striga din aceeasi masina rosie:
"Impotentuleee!"
Dupa program, politistul vine acasa obosit si tracasat, cu sentimentul cert
ca i-a scazut randamentul din cauza infractorului din masina rosie.
Plangandu-i-se sotiei, aceasta incearca sa-l calmeze:
- Ei, spune ea, iti pui mintea cu toti nebunii. Data viitoare fa-te ca nici
nu-l auzi. Nu-i da satisfactie, vei vedea ca se va plictisi repede.
A treia zi, in aceeasi intersectie, politistul observa cu coada ochiului
masina rosie al carei sofer il insultase. Scrasnind din dinti, isi zise in
sine: "N-am sa-i dau satisfactie porcului de data aceasta. Ma fac ca nici
nu-l vad.". Chiar inainte sa se schimbe culoarea semaforului, soferul masinii
rosii ii striga:
-Paraciosuleee!

ovibc
Gold Member

Maşina:

Mesajde ovibc » 22 Mar 2010, 12:30

Un elicopter s-a prabusit intr-un cimitir.
Politia a descoperit peste 250 de cadavre, insa cercetarile continua si la
aceasta ora.....

ovibc
Gold Member

Maşina:

Mesajde mariusm » 23 Mar 2010, 14:24

Ion moare. La inmormantare preotul o intreaba pe Maria:
- Vrei sa-l pupi inainte sa-l bagam inauntru?
Ea explodeaza in lacrimi:
- Asa imi spunea mereu si el...
Cadouri pentru fete...
mariusm
1nsane Member

Maşina:

Mesajde ALS » 23 Mar 2010, 22:22

Pachet de salvare economica!!!

Sa presupunem ca...Guvernul acorda fiecaruia din noi cam 100.000 de roni.
Daca cheltuim acesti bani prin hypermarketuri, ei vor ajunge in China.
Daca cumparam benzina, vor ajunge la Arabi.
Daca cumparam calculatoare, vor ajunge in India si Hong Kong.
Daca cumparam fructe si legume, vor ajunge in Turcia, Spania, Italia, Egipt sau Iran.
Daca cumparam autoturisme mici si economice, vor ajunge in Japonia sau Germania.
Daca cumparam unul din multele gadgeturi electronice, vor ajunge in Taiwan, si nu vor ajuta cu NIMIC economia româna.
Singura posibilitate de a pastra acesti bani acasa in Romania, este de a-i cheltui pe curve, gustosul vin românesc sau pe tuica, deoarece acestea sunt garantat produse autohtone.

Eu asa incerc sa fac! Dar e cam greu de convins sotia ca fac aceste lucruri numai din patriotism!

oi oameni..un barbat si o femeie fac cunostinta..intr-un club.
− Salut, cum te cheama?
− Ana.Pe tine?
− Tibi.
Se lasa apoi o tacere...
Dupa care fata zice:
− Tibi...de la Tiberiu..nu?
− Da...si Ana...de la Analfabeata

Un hot vrea sa dea lovitura intr-o seara. Constient ca nu e nimeni acasa, intra pe furis intr-o casa si incepe sa caute bunuri ce le poate fura. In timp ce scormonea prin dulapuri se aude un glas:
− Iisus te vede...
Hotul tresare, incepe sa se uite in stanga, in dreapta, dar nu vede pe nimeni. Isi inchipuie ca a fost in mintea lui si isi continua treaba. Totusi acelasi glas se aude iar:
− Iisus te vede...
Hotul speriat si nervos isi da seama ca glasul s-a auzit dintr-un colt al camerei. Se duce sa vada ce e acolo si surpriza: era un papagal intr-o colivie. Omul usurat il ia la intrebari pe papagal:
− Auzi gura mare, cum te cheama pe tine?
− Noe, raspunde papagalul.
Hotul aproape sa izbucneasca in ras il intreaba mai departe:
− Dar ce idiot si nebun a pus numele unui papagal Noe???
− Acelasi nebun care a pus numele Iisus pitbulului din spatele tau...

Doi politisti se hotarasc sa se distreze, intr-un week-end in care nu lucrau. De aceea, aleg sa mearga la un bordel. Patroana ii primeste, dupa obiceiul casei, ii pofteste in sitting-room si deschide conversatia :
− Cu ce va putem servi ?
Politistii raspund:
− Pai, noi nu prea stim ce aveti dumneavoastra pe aici, ce ne-ati propune ?
− Domnilor, asta e in functie de suma disponibila. Cam cat aveti in numerar ?
Politistii se cauta in buzunare si portofele si declara:
− Cam 50.000 de lei !
La care, patroana le spune:
− De banii astia, mai bine va duceti in parcul de vis-a-vis si va distrati intre voi, asa, ca baietii !
Politistii, dezamagiti, se conformeaza. Dupa o ora, batai in usa bordelului. Patroana deschide usa si gaseste in prag pe cei doi politisti fericiti.
− Domnilor, eu credeam ca am vorbit serios. Aveti cumva mai multi bani ?
− Nu !
− V-am spus doar ca de banii pe care ii aveti nu puteti sa faceti decit un singur lucru! Ati intetes ?
− Da !
− Si atunci, ce mai cautati aici ?
− Am venit sa platim !

Intrebare : Ce este un securist ?
Raspuns : Un cur cu prefix si sufix !

Tiganca cumpara, pentru prima oara, sapun, in casa, si il pune pe cel mai mic puradel sa se spele.
Puradelul incepe:
− Mama, sa ma mai spal? Ca uite, deja s-a dus destul jeg de pe mine!
− Mai spala-te, ca esti jegos.
− Mama, sa ma mai spal? Ca apa s-a facut si mai neagra!
− Taci si continua sa te speli, ca esti jegos.
− Mama, sa ma mai spal? Ca deja mi se vede tricoul ala rosu!

Un calator in receptia unui hotel se pregatea sa semneze in registru pentru camera inchiriata, cand vede o plosnita plimbandu-se pe foaia registrului:
- Dom'le, asta-i prea de tot. Am mai vazut eu plosnite, da' chiar asa, sa vina sa vada in ce camera te-ai cazat...

SUPER PROMOTIE: RAZUIESTE VOPSEAUA DE PE 3 BMW-URI SI POTI CASTIGA: 1000 DE INJURATURI DE MAMA,
100 DE AMENINTARI CU MOARTEA,
10 ANI DE PARNAIE
SAU MARELE PREMIU, O EXCURSIE DE 5 STELE LA REANIMARE!!!

O dama este nevoita sa înnopteze pe neasteptate la un motel izolat în munti. Nu mai erau camere libere. Solicita la receptie foarte insistent poate, poate se gaseste un loc liber macar...
− Este un loc liber, spune receptionerul dar cu un barbat. Este însa un domn respectabil, un om de afaceri. Paturi separate.
Dama accepta, se cere si acceptul domnului si vine ora de culcare.
Se stinge lumina! Domnul întreaba:
− Stimata domnisoara, as dori sa depun o parte din actiunile mele la banca dumneavoastra, care mi se pare foarte atragatoare... Este posibil?
− Nu domnule, îmi pare rau dar banca s-a închis, si va rog nu insistati!
− Va multumesc, nu e nici o problema!
Dimineata, domnisoara se trezeste, se întinde si cu o voce dulce si oftata spune:
− Aahhh ! Domnul meu, banca si-a deschis portile!
− Îmi pare rau, domnisoara, a fost o noapte agitata si toate actiunile s-au vândut pe sub mâna!

- Auzi Nae, nevasta-mea s-a dus la dentist si de frica i-a zis ca mai bine face un copil, decat sa-si scoata o masea.
− Si ce i-a zis dentistul?
− Hotarati-va doamna, ca sa stiu cum aranjez scaunul...

Un barbat analizeaza articolul nehotarat din limba romana...

Stau si ma gandesc: oare e intamplator faptul ca tot ce denumeste ceva care te enerveaza, te pune in pericol, sau te distruge pare a fi FEMININ? Iar apoi tot ce ne alina, ne bucura si ne mai da un tel in viata este de natura MASCULINA?

Voi sunteti O ploaie, O zapada, O grindina, O furtuna. Noi suntem UN soare, UN timp frumos, UN paradis. Stau si ma uit, chiar nu aveti noroc: O bucatarie, O vesela, O matura, O caldura, O mizerie.

Noi suntem UN repaus linistit intr- UN fotoliu confortabil, citind destinsi UN ziar si ascultand UN jurnal, asta daca nu veniti voi sa semanati O discordie sau sa ne faceti O sicana. Va dati mari ca aveti O telecomanda, dar priviti la UN televizor, unde noi alegem UN post care il dorim. In trecut, pentru a face calcule aveati O numaratoare prapadita, acum barbatii au inventat UN calculator.

Si ceea ce va defineste, sexul, tot UN sex se spune si niciodata O sex. Cand va simtiti bine, traiti, nu-i asa, UN orgasm, iar daca o dati in bara va alegeti cu O frustrare. Voi puteti avea O carte de credit, dar aceasta nu inseamna nimic fara UN cont.

Ce poate provoca O problema care se poate transforma intr- O catastrofa? O eroare de pilotaj, O pana de benzina, O proasta vizibilitate, O intrerupere de curent. Voi pentru a ne inrobi doriti O casatorie, dar exista si eliberarea care este UN divort.

Este limpede ca limba romana a fost inventata de UN barbat, care nu v-a avut deloc la suflet (mai, si asta tot UN suflet este!)

Ion cu soția în vizită la Gelu... Jucând carți la masă, Ion scapă o carte sub masă și când se apleacă s-o ia bagă de seamă că soția lui Gelu nu poartă chiloți.
După ce termină ei jocul, aceasta îl prinde singur prin bucătărie și-l întreabă:
− Ți-a plăcut ce-ai vazut sub masă? O poți avea pentru 100 €. Vino sâmbătă dupa-amiază pe la două că Gelu lucrează...
Trec zilele, sâmbătă la 2 vine Ion, îi dă 100 €, își face de cap cu ea și pleacă mulțumit. Pe la 4:30 vine și Gelu acasă:
− Nevastă a fost Ion azi pe-aici?
− A fost... zice ea cam cu juma' de gură.
− Ți-a dat 100€?
− Mi-a dat... zice ea, cu teamă că Gelu o fi "mirosit" ceva.
− Bun! A trecut azi dimineață pe la servici și mi-a cerut 100€ împrumut zicând că ți-i dă ție după-amiază...

Ajung doi unguri in Bucuresti... Fără nici un ban, foame mare, ce se gandește unul:
-Hai sa ne daspărțim și să cerșim și la sfârșitul zilei ne întâlnim să vedem cât a strâns fiecare...
Zis și facut! Se despart ei, pleacă fiecare unde crede de cuviință și pe înserat se intalnesc dupa cum au stabilit.
-Tu cât ai strâns?
-10 lei...
-Și cum ai facut?
-Am fost într-un parc și am scris pe un carton: NU AM SERVICI, AM 3 COPII DE CRESCUT, VĂ ROG SA MA AJUTAȚI! Dar tu cat ai strâns?
-7.658 de lei
-Iooy!!! Dar cum ai facut?
-Am scris pe un carton: ÎMI LIPSESTE 1 LEU SĂ MA ÎNTORC ÎN UNGARIA

Ultima stire din Irak:
كأننا عشرون مستحيل في اللّد ، والرملة ، والجليل هنا .. على صدوركم ، باقون كالجدار وفي حلوقكم ، كقطعة الزجاج ، كالصبّار وفي عيونكم ، زوبعة من نار.. هنا .. على صدوركم ، باقون كالجدار نجوع .. نعرى .. نتحدى .. ننشد الأشعار ونملأ الشوار
....saracii, nici mie nu imi vine sa cred ce s-a intamplat......

Cum iti dai seama ca ai terminat facultatea:

− ai mai multa mancare decat bere in frigider.
− 7:00 este ora la care te trezesti si nu cea la
care te duci la culcare.
− iti asculti melodia preferata in lift la serviciu.
− prietenii tai se casatoresc si divorteaza in loc
"sa iasa la agatat" sau "sa o rupa".
− ajungi de la 90 de zile de vacanta la doar 7.
− "blugii" si puloverul nu mai fac parte din garderoba ta.
− rudele mai in varsta incep sa spuna bancuri deochiate in prezenta ta.
− iti hranesti cainele "stiintific" in loc de "cu resturi".
− MTV nu mai reprezinta prima sursa de informatie.
− te duci la farmacie pentru algocalmine si ulcerotrat
in loc de prezervative si teste de sarcina.
− mananci intr-adevar "breakfast food" la ora micului dejun.
− "N-o sa mai beau atat in viata mea !!"este inlocuit cu
"Nu mai rezist cum rezistam alta data."
− peste 90% din timpul petrecut in fata calculatorului este intr-adevar munca.

Discutie intre 2 soti:

− Draga mea stii cat de mult semeni cu maica-ta...?!!! Ai ochii matii, gura matii, gatu matii...

La turnul de control al unui aeroport se aude o voce de om beat:
− Va rog, da .... rog sa-mi dati o pista sa aterizez
− Dom'le te rog iesi de ope frecventa, ca poti fi arestat pentru glume de astea.
Tipul machit insista ca este in avion si ca vrea sa aterizeze chiar daca el abia putea vorbi. Atunci cei din turnul de control ii spun:
− Domnule, va rog sa-mi dati pilotul sau copilotul
− Pe cineee? Aia doi au picat beti rimii , dom'le, de unde sa ii scot ?
− Atunci stewardesele?
− Alea? Is bete moarte in spatele avionului.
− Pai daca toti sunt beti. matale cine esti?
− Eu? Pilotul automat.

Intr-un bar intra una vopsita blonda. Barmanul ii spune unui client:
− Asta e cea mai proasta blonda pe care am vazut-o vreodata. Hai sa iti arat...
Cand vine blonda la bar sa comande o bautura barmanul ii intinde 2 bancnote, una de 1 leu si una de 50 de lei si ii spune:
− Alege-o pe care vrei si e a ta!
Blonda alege bancnota de 1 leu, isi termina bautura si pleaca.
A doua zi clientul o asteapta pe blonda in fata barului si o intreaba:
− De ce ai ales bancnota mai mica? Valoarea bancnotelor e o chestie elementara pentru oricine. Cat de prost poti sa fii?
− In fiecare zi aleg bancnota mai mica tot dintr-o chestie elementara. In ziua in care o voi alege pe cea mare jocul se va termina.

Doi tipi la un chef:
− Mai, cine-i caraghioasa aia de femeie, o cunosti?
− O cunosc, raspunde al doilea, e nevasta-mea.
− Vai, scuza-ma, iarta-ma , sper ca nu te-am suparat prea tare, am gresit..
− Stai, mai, linistit, nu tu ai gresit, ci eu...

Doi tipi, amindoi casatoriti, stau de vorba:
− Nu stiu ce sa ma mai fac! De cite ori vin acasa dupa ce am baut, sting luminile, opresc motorul si imping masina in garaj. Imi scot pantofii, urc scarile cit de incet pot, ma dezbrac in baie, ma strecor in pat si nevasta-mea tot tipa la mine ca unde am umblat pina la ora aia!
Prietenul sau se uita la el si-i spune:
− E evident ca procedezi gresit. Eu scirtii rotile pe autostrada, trintesc usa, fac galagie pe scari, imi arunc pantofii in dulap, sar in pat, imi frec miinile de fundul nevesti-mii si-i spun:
− Ce zici de un mic oral?.. si ea intotdeauna se face ca doarme!

Jack si Max ies de la biserica. Jack se intreaba daca e OK sa fumeze in timp ce se roaga. Max raspunde:
− De ce nu intrebi preotul?
Si Jack se duce si-l intreaba:
− Sfintia ta, pot sa fumez cand ma rog?
Dar preotul spune:
− Nu, fiule nu se poate. E o lipsa de respect pentru religia noastra.
Jack se intoarce la prietenul lui si-i spune ce i-a spus preotul. Max spune:
− Nu ma mira. Ai pus gresit intrebarea. Ia sa incerc si eu.
Si Max se duce la preot si il intreaba:
− Sfintia ta, pot sa ma rog in timp ce fumez?
La care preotul raspunde:
− Bineinteles fiule. Bineinteles.

O familie de tineri merge in vizita la niste prieteni mai in varsta. Se asaza la masa sa manance. Batranul ii zice sotiei:
− Luceafarul meu, adu felul intai. Dupa ce termina, batranul zice:
− Frumoasa mea, adu felul doi. Dupa ce termina, batranul ii zice sotiei:
− Iubirea mea, adu desertul.
Dupa masa, femeile merg la bucatarie iar barbatii raman singuri.
Tanarul il intreaba pe batran:
− Cum de reusesti dupa atatia ani sa-i mai spui cuvinte asa frumoase?
− Sa mor io daca imi amintesc cum o cheama!

Pe vremea cand pe plaiurule mioritice, domnea un binecunoscut cizmar.
Pe vremea cand o multime de pupincuristi roiau in jurul sau.
Pe vremea cand un iar bine cunoscut poet il numea ,,soarele,, din ... sa
organizat una din vizitele, de altfel obisnuite...intr-o zona ce venea la rand in
intentiile dictatorului.
Alti pupincuristi, locali, au adunat tot felul de obiecte, plante de cultura, puieti de pomi, spice din
anul trecut pastrate, piese de pe la intreprinderile din judet, expuse pe un mare stand de
prezentare....dar mai ales niste oameni si copii pionieri,pe care ,,seful,, sa-i vada si de la care sa
primeasca promisiuni de depasiri de plan si flori, dar nu inainte ca acestia sa fi fost bine verificati
medical...pentru a nu pune in pericol sanatatea sefului. A fost adus si un om care era de jos, de la
baza...acesta avea 8 copii. Pe acea vreme femeile nu aveau voie la anticonceptionale, sau chiuretaj,
fiind pedepsite drastic, de altfel mute, zeci de mii murind in acea vreme...Acest om a primit ,,misiunea,,
sa spuna ca are nu 8, ci zece copii, uzanta des folosita la raportarile catre sef... si consemnul, de
a aproba tot ce cere seful... In ziua vizitei, acest om a fost intreba de sef, care a fost de altfel
informat cine este acel om.
− Ei tovarase, cati copii ai acasa?
− 10 tovarase secretar.
− Bine. Foarte bine, mai fa unul si pentru mine.
− Da...da...putin incurcat bietul om. Dar cum facem,
vin eu la doamna sau vine ea la mine?

Se intalnesc Ion si Maria. Maria :
− Hai Ioane sa-ti arat niste poze cu nepotu` meu!
Se uita Ion, si intreaba:
− Auzi, ia zimi tu unde-i nepotu` tau in poza asta?
− Pai ma Ioane, e de cand o terminat gimnaziu!
Se mai uita Ion....
− Si aicea unde-i?
− Ooooo, aicea ii cand o terminat liceu`!
Se mai uita Ion...
− Da` ia zimi tu unde-i aicea?
− Apoi Ioane, aicea ii cand o terminat facultatea!
Se mai uita Ion...
− Si..aicea unde-i?
− Ioane, aicea-i cand o terminat doctoratu`!
− Oooo, da` ce nepot destept ai! Da` ia zimi tu mie, unde-i aicea?
− In Spania la cules de capsuni.
Daca e Ford, e Focus; daca e Focus, e rosu!
Ford Focus Trend Collection, hatchback, Y, 5 usi, 1,6l / 100CP benzina, din 30 mai 2007
Toti iti vor binele, asa ca omoara-i! Nu-i lasa sa ti-l ia!
ALS
Ford Freak

Mesajde temir » 24 Mar 2010, 00:39

temir
Member

Maşina:
VIN:

Mesajde Paulp » 24 Mar 2010, 08:48

O pereche aşteaptă un copil şi se informează la doctor cum e cu sexul în timpul graviditatii. Doctorul explică:
− În prima treime a perioadei de sarcină puteţi avea contact sexual normal, în a doua treime numai din spate ca şi câinele, iar în ultima treime ca lupul.
Soţul puţin contrariat:
− Ca lupul?!
La care doctorul:
− Da, da te pui lângă gaură şi urli...
Paulp
Petrol Head

Maşina:

Mesajde ovibc » 24 Mar 2010, 12:07

Pe strada o tipa super buna atrage atentia unuia. Acesta se apropie si mergand
alaturi de ea i se adreseaza:
-Auzi papusa, mergem cumva in aceeasi directie?!
Tipa il priveste compatimitor si i se adreseaza:
-Nu prea cred; eu nu merg in CENZURA ma-tii !

ovibc
Gold Member

Maşina:

Mesajde Paulp » 25 Mar 2010, 15:15

Un barbat se trezeste la spital bandajat din cap pana-n picioare.
Doctorul ii spune:
- Ah, vad ca te-ai trezit. Probabil nu-ti mai amintesti dar ai fost implicat intr-un accident multiplu. O sa te faci bine, dar… s-a intamplat ceva.
Incerc sa fiu cat de delicat pot, asta nu schimba faptul ca penisul tau a fost taiat si nu am putut sa-l gasim.
Barbatul ofteaza adanc in timp ce doctorul continua:
- Vei primi $9.000 de la asigurare. Avem tehnologia sa-ti construim un nou penis ce va functiona la fel de bine ca precedentul, mai bine chiar! Dar costa $1000 pe centimetru.
Barbatul se ridica si se uita curios la doctor.
- Deci, zise doctorul, trebuie sa te decizi cat centimetri vrei. Dar iti recomand sa discuti decizia asta cu sotia ta. Adica, daca aveai 5cm inainte si te decizi sa-l faci de 9, e posibil sa nu-i placa ce-i
in plus. Daca il aveai de 9 si il faci de 5 e posibil sa fie dezamagita. Asa ca ea joaca un rol important in decizie.
Barbatul este de acord ca trebuie sa discutie cu nevasta. A doua zi doctorul se intoarce:
- Sa vedem, zise doctorul, ai vorbit cu nevasta ta?
- Da, raspunse barbatul.
- Si te-a ajutat sa iei o decizie?
- Da.
- Si la ce concluzie ati ajuns?
- Renovam bucataria!
Paulp
Petrol Head

Maşina:

Mesajde mariusm » 25 Mar 2010, 15:48

Ce inseamna a avea curaj?
Curajul este atunci cand un barbat se intoarce acasa la 4 dimineata mort de beat si intrand in casa si vazand-o pe nevasta-sa cu o matura in mana indrazneste sa o intrebe:
- Faci curat sau azi mai ai de gand sa zbori pe undeva?
Cadouri pentru fete...
mariusm
1nsane Member

Maşina:

Mesajde Cornel001 » 25 Mar 2010, 16:40

veche si expirata. uite una noua :

A Russian tourist arrives at Warsaw's International Airport.
As he fills out the entry form, the immigration officer asks him: -Occupation?
The Russian promptly replies: -No, no, just visiting!
Imagine

Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina:
VIN:

Mesajde ALS » 25 Mar 2010, 19:40

Spre sfârşitul slujbei de Duminică preotul întrebă:
- Câţi dintre dvs şi-au iertat duşmanii ?
Cam 80% au ridicat mâna. Preotul insistă cu întrebarea.
Toţi răspund de data asta, cu excepţia unei bătrânele.
- Doamna Nelly... dvs nu sunteţi dispusă să vă iertaţi duşmanii ?
- Eu nu am duşmani, răspunse blând.
- Doamnă Nelly, asta este foarte ciudat. Câţi ani aveţi dvs ?
- 99, răspunse dansa.
Parohia se ridică în picioare şi aplaudă la unison.
- Oh, Doamnă Nelly, puteţi veni aici în faţă să ne spuneţi cum se poate ajunge la 99 de ani, fără să ai nici un duşman ?
Dulcea Doamnă Nelly vine în faţă, se întoarce cu faţa spre enoriaşi şi spune:
- Pentru că deja au murit toţi, nenorociţii !!!
Ford Focus Trend Collection, hatchback, Y, 5 usi, 1,6l / 100CP benzina, din 30 mai 2007
ALS
Ford Freak

Mesajde mariusm » 25 Mar 2010, 23:33

Cadouri pentru fete...
mariusm
1nsane Member

Maşina:

Mesajde link2 » 26 Mar 2010, 10:44

Vecinul merge la tigan;
- Tigane, puradelul tau mi-a furat un pui.
Il cheama tiganu' pe puradel:
- Ba! ciordiles cirikli?
- ... ciordiles...
- Auzi ma ce zice asta... ca nu l-o vazut!
link2
1nsane Member

Maşina:

Mesajde KomandantuR » 26 Mar 2010, 15:22

Nu e banc, dar postez aici.

Baieti, nu uitati ca sambata noaptea ora 3 devine ora 4, deci limbile se dau cu o ora mai inainte. :D
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina:
VIN:

Mesajde verga_Cip » 26 Mar 2010, 15:29

mda..bancul era in mai multe variante. maica-mea il stia asa:

ticanusul fura cocosul. si romanul se duce il prinde de urechi, sa ii spuna unde e. tiganul vede si vine: ce-ai romane? Pai, baiatul tau mi-a furat cocosul. Zii mah, ai furat sau nu. Copilul dadea din cap ca nu si nu.
Tiganul ia copilul de-o parte si-l intreba:
- Ba, ciordit-ai ciripiu gagiului?
- tiganusul, cu juma de gura: ciordit-ai;
La care tiganul se intoarce si spun:
- i'auzi ba ca n-a furat!!

Ex: Ford Focus turnier 1.8 TDCi 85 kW 2003
verga_Cip
1nsane Member

Maşina:

Mesajde rad-deva » 26 Mar 2010, 21:00

كأننا عشرون مستحيل في اللّد ، والرملة ، والجليل هنا .. على صدوركم ، باقون كالجدار وفي حلوقكم ، كقطعة الزجاج ، كالصبّار وفي عيونكم ، زوبعة من نار.. هنا .. على صدوركم ، باقون كالجدار نجوع .. نعرى .. نتحدى .. ننشد الأشعار ونملأ الشوار

Am apelat la GOOGLE TRANSLATE si mi-a dat asa:

Douăzeci de imposibil, dacă noi, în Lod, Ramla, Galileea şi aici .. piept, stau în Kaljaddar Helloukkm, o bucata de sticla, Kabbar în ochii tăi, o furtuna de foc .. Aici .. Lor cutiilor, şedere foame Kaljaddar .. Goala .. Challenge .. poezii cântă şi umple Shuar
rad-deva
Gold Member

Maşina:
VIN:

Mesajde mariusm » 26 Mar 2010, 22:36

Cadouri pentru fete...
mariusm
1nsane Member

Maşina:

Mesajde Paulp » 29 Mar 2010, 13:15

Unii beau din fantana cunoasterii. Alţii fac gargara.
Ateismul este o organizaţie non-profet.
Imprumuta bani de la un pesimist. Nu se asteapta sa îi dai inapoi.
Prietenii vin si pleaca. Dusmanii se acumuleaza.
Cel care rade la urma este mai încet la minte.
Inainte eram mereu indecis. Acum nu mai sunt asa sigur.
Daca ai impresia ca nu ii pasa nimanui daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca...
Multitasking înseamna sa faci mai multe lucruri prost în acelasi timp!
Puritanism: teama ca cineva, undeva, s-ar putea sa fie fericit.
Sexul este ca aerul. Nu e important decât daca nu ai parte de el.
Cel mai scurt drum dintre doua puncte este mereu în constructie.
Daca furi idei de la o persoana, se numeste plagiat. Daca furi idei de la mai multe persoane se numeste cercetare.
Femeile care vor sa fie egale barbaţilor nu sunt ambiţioase..
Femeile nu vor fi niciodata egale barbatilor pâna când nu vor putea sa se simta sexy în ciuda cheliei si burtii de bere.
Lumea s-a intors pe dos de cand: cel mai bun rapper este alb, cel mai bun jucator de golf este negru si cel mai înalt baschetbalist din NBA este chinez..
Psihiatrul mi-a zis ca sunt nebuna. I-am zis ca am nevoie si de o a doua opinie. Mi-a zis ca sunt si urata.
Paulp
Petrol Head

Maşina:

Mesajde elixi » 30 Mar 2010, 11:03

Un om moare si ajunge la Sf. Petru.
Pe pereti vede numai ceasuri si il intreaba ce e cu ele.
-Sunt ceasurile minciunii si fiecare om are cate unul.
Cand omul spune o minicuna, limba ceasului avanseaza cu o ora.
Omul intreaba. . . -si ceasul acela care nu se misca?
-E de la Maica Tereza.
-Dar ceasul lui Traian Basescu unde e?
-E in camera lui Iisus. Il tine pe post de ventilator.
elixi
Incepator

Maşina:

Mesajde ALS » 30 Mar 2010, 20:18

Un tip intr-un bar la aeroportul Changi din Singapore observa o femeie foarte atragatoare la masa de langa el.
E atat de frumoasa, ca trebuie sa fie insotitoare de zbor, isi spune.
Dar pentru ce companie o lucra?
Ca sa intre in vorba, se intoarce catre ea si-i sopteste sloganul Delta: „Love to fly and it shows?".
Femeia se uita la el derutata. „Deci, nu lucreaza la Delta", isi spune omul.
Peste o clipa, ii vine alta idee: „Something special in the air?".
Ea pare la fel de derutata, deci Singapore Airlines cade de pe lista.
Mai incearca si sloganul Thai Airways: „Smooth as silk".
De data asta, femeia se intoarce catre el: „What the f*** do you want?"
Tipul se lasa pe spate satisfacut: „Aaahhhh, TAROM"
ALS
Ford Freak

Mesajde DGAlexandru » 30 Mar 2010, 22:43

Cele trei mari dorinţe ale bărbatului:
1. să fie aşa frumos cum crede maică-sa că e!
2. să fie aşa bogat cum crede fiu-său că e!
3. să aibă atâtea femei câte suspectează nevastă-sa că are

Bula se uita cu mama sa la un film xxx. El o intreaba:
- Mama, ce fac aia acolo?
- Sandvisuri!
Noaptea, Bula se duce la toaleta si se intalneste cu mama lui pe hol. O intreaba:
- Mamica, ai facut sandvisuri cu tata?
- Da, dar de unde stii?
- Pai ai maioneza la gura

Un moderator de pe un forum cu iubita in dormitor.
M: - Draga mea, vreau sa facem dragoste in noaptea asta.
I: - Ma doare capul.
M: - (o palma peste bot)
I: - Ce a fost asta ???
M: - Warm pentru Off topic!!!

=)) =)) =))

Ce cred femeile?
- Femeile cred ca daca o pisica fuge de acasa este din cauza ca nu a primit suficiente dovezi de afectiune.
- Femeile cred ca daca un ciine fuge de acasa este din cauza ca nu a primit suficiente dovezi de afectiune.
- Femeile cred ca daca o femeie fuge de acasa este din cauza ca nu a primit suficiente dovezi de afectiune.
- Femeile cred ca daca un barbat fuge de acasa este din cauza ca barbatii sunt porci.
DGAlexandru

Maşina:

Mesajde Officer » 31 Mar 2010, 15:39

Cum si-a luat
permisul auto Dan Puric

"Dumnezeu, iubindu-ma,
ma tot pune la felurite incercari ca sa nu ma plictisesc.
Asa a fost si cu
soferia. Ne-am luat si noi masina.
Atunci mi-a zis sotia ca ar fi bine sa-mi iau permis si eu, ca, cine stie, s-ar putea sa fie nevoie vreodata sa sofez.
Pentru mine, lucrul asta a venit prea tarziu si m-am dus la prima lectie de soferie cu emotii de liceean, la un PECO, unde trebuia sa ma intalnesc cu instructorul.
Tremuram rau pe marginea trotuarului, ca la bacalaureat, si il asteptam.
Cel mai bun lucru era ca omul nu ma cunostea.
A venit cu o Dacia de pe vremea lui Ceausescu, careia, cand i-a pus o frana, chiar in fata mea, i-au sarit suruburile pe jos. Le-a adunat tacticos si le-a pus la locul lor, ignorandu-ma.. Era mecanicul absolut, la intalnirea cu imbecilul absolut.

Locul mortului

Nea Ilie era plin de vaselina si avea un fes slinos pe cap.
M-a citit din prima, si-a dat seama cu cine are de-a face.
Daca m-ar fi cunoscut, mi-ar fi spus: <Vai, maestre,
ce onorat sunt sa va fiu eu instructor!> Cand mi-a zis,
fara sa se uite la mine: <Ba, asta e cheia!>, am inghetat.
<Fii atent, a continuat el, ambreiajul este tata, frana
este mama, iar acceleratia este copilul tampit care alearga
pana ce da cu capul in prima masina.> Absolut genial!
Apoi imi spune scurt: <Treci in locul meu!> Eu, speriat:
<Lasa-ma, nene, ca n-am mai pus in viata mea mana pe
asa ceva>.
<Ba, tu nu te-ai saturat sa stai pe locul mortului
si sa te conduca toti tampitii?>
Si atunci m-am gandit sa strig si eu la poporul roman:

<Popor roman, nu te-ai saturat sa stai pe locul mortului si sa fii condus de toti tampitii?>
Era o adevarata resuscitare, domnule!
Si imi tot repeta:

<Hai, hai, invata sa conduci!>

Ceea ce a urmat a fost incredibil. M-a scos direct in trafic.
Si eu trebuia sa am mana pe volan, pe chei, pe schimbatorul de
viteze, trebuia sa ma uit in cele doua oglinzi, dar si in ochii lui.
<Unde te duci, maaa? Nu vezi unde ma bagi?
O calci pe baba aia! Nu te uiti in spate?
Vezi, ba, ca intra ala in tine!>

Si m-a tinut asa, de inghetam si transpiram tot, doua zile
la rand! Nu mai eram sanatos! Nici un rol, in viata mea,
nu m-a solicitat atat de mult si nu m-a adus
intr-o asemenea stare. In
a treia zi s-a linistit de tot.
Statea batranul cu o mana pe volan si cu fesul pe ochi..
Dormea, domnule! <Inseamna ca am inceput sa conduc bine>,
mi-am zis.

Crucea Sfantului Andrei

Nu l-ati vazut pe Puric disperatul intre Maestrul sau dormind si traficul din Bucuresti. Si, tarandu-ma incet-incet, am trecut pe langa un cimitir. Atunci Maestrul a deschis ochii:
<Ba, vezi? Aici e o fosta eleva de-a mea!>
Mie mi-a inghetat coloana vertebrala. <In cimitir?> <Pai da! Nu e singura, e cu sotul!> <Cum a ajuns acolo?> <Tot asa, ba, ca si tine, nu a oprit la Crucea Sfantului
Andrei, aia pe unde trece trenul. Pai, ba, cand vezi o cruce
nu te opresti sa te inchini? Treci ca animalul? Ce-o fi cu
graba asta, ca tot acolo ajungi!>
Omul asta m-a crestinat pe mine, teologul lui peste. Avea
dreptate! Cand vezi Crucea Sfantului Andrei, te uiti in dreapta
si nu crezi nici macar in ala de-ti face semn cu steagul,
ca e tara plina de prosti.

Vei
invata sa conduci cand vei sti
sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!!!"
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer