Discutii libere/forum

Drum Bicaz Sovata

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Drum Bicaz Sovata

Mesajde Seeker » 30 Apr 2007, 17:38

Trebuie sa fac un drum pina la Deva , cu plecare din Iasi .
Stie cineva care mai e starea drumului dintre Bicaz si Praid ? In urma cu citiva ani era ca dupa bombardament .
As vrea sa nu mai merg prin Bacau - Brasov - Sebes ca e teroare cu refacerea drumului , ai semafoare din km in km , dar daca e tot asa prost drumul pe la Lacul Rosu prefer sa stau la semafor .
Multumesc anticipat.
Cu stima .
:D
Focus 2014, Titanium, Hatchback, 1.5 EB 150 cp
Seeker
Ford Freak

Maşina: Titanium, 1.5 EB

Mesajde verga_Cip » 30 Apr 2007, 18:10

Cand vrei sa pleci???

Blade vrea sa treaca pe cheile spre CLUJ maine (marti)
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde Seeker » 30 Apr 2007, 18:33

Saptamina viitoare , joi cred , pe 10 mai .
Seeker
Ford Freak

Mesajde valifocus » 30 Apr 2007, 18:44

Salut!
Am mers in iarna la Sovata le niste prieteni si am facut un drum pana la Praid ocazie cu care am ramas impresionat de cat de bine arata drumul, asta dupa ce acum doi ani de zile am facut drumul pe care vrei tu sa-l faci si am mers vreo doua ore numai in a 2-a (ceea ce a fost si bine pe de-o parte pentru ca am admirat peisajul).
Oricum, prietenii astia mi-au zis ca a fost reparat drumul si cica l-au facut ca-n palma.
FOCUS hatch 1.6 16v dec. 2000, zetec-s, motor tip FYDA
valifocus
Ford Freak

Maşina: Focus 1.6 100CP

Mesajde cody » 30 Apr 2007, 21:38

Din Lacu Rosu pina in Georghieni e bunisor , in Gheorghieni e dezastru ( aprox 5 km ) apoi pina la Tg Mures (prin Praid) e ca-n palma .
Am fost acum 2 saptamani si am facut 3,5 ore din Piatra pina in Tg Mures .
Eu zic sa mergi pe aici .
http://www.freewolf.ro

Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul
si apoi iti spune care era lectia.
cody
Gold Member

Maşina: focus 1.6 16v , yamaha tdm 850

Mesajde NICOLAE MIHAI » 04 Mai 2007, 21:00

Drumul Gheorgheni -Tg.Mures este excelent.Eu l-am facut acum 2 ani cand era terminat sectorul Praid-Gheorgheni,iar anul trecut era terminat pana la Tg.Mures. Nu pot sa-ti dau detalii de Gheorgheni -Bicaz-Piatra Neamt,dar poate ai noroc si s-a mai lucrat ceva si pe acolo.Peisajul este excelent;eu am lucrat in Vf.Bucin(jumatatea distantei dintre Praid si Sovata)si iti spun sincer ca am ramas placut impresionat de cum arata drumul.Sa vedem cat va tine.Iernile sunt bogate in ninsori in aceea zona(zapada de peste 2 metri).Eu iti recomand traseul Iasi-Piatra Neamt-Praid-Tg.Mures-Ludus-Turda-Alba Iulia-Orastie-Simeria -Deva.Din Acatari,inainte de Tg.Mures ai putea sa o iei la stanga si ocolesti astfel intrarea in oras dar am inteles ca drumul e foarte prost si risti sa-ti rupi masina.Nu stiu,nu am mers de mult pe acel traseu.In rest insa drumul e bun iar sectorul Turda-Deva ,l-am parcurs in 30 aprilie.
Drum bun.
Ford Mondeo,2.0 TDDi , 115 CP,ARAD
NICOLAE MIHAI
Incepator

Mesajde Seeker » 05 Mai 2007, 00:18

Multumesc tuturor pt. raspunsuri .
Ma bucur ca l-au reparat in sfirsit , peisajele sint superbe , dar ajunsese sa-mi fie mila pina si de batrina Dacie sa o bag pe acolo .
Cind ma intorc o sa detaliez si eu starea drumului , poate mai sint doritori . :D
Seeker
Ford Freak

Mesajde NICOLAE MIHAI » 05 Mai 2007, 10:40

Bucin e la jumatatea distantei dintre Praid si Gheorgheni.Din graba am scris eronat jumatatea distantei dintre Praid si Sovata.
Scuze
Ford Mondeo,2.0 TDDi , 115 CP,ARAD
NICOLAE MIHAI
Incepator

Înapoi la Discutii libere/forum