Ce am vazut si as recomanda (dar nu bag mana in foc ca aveti aceleas gusturi) :
- animatii :
- Planet 51. (2009) (cu ceva umor/satira/gag-uri o parte probabil nefiind noi dar avand hazul propriu in interpretarea haiosilor extraterestrii. + actiune). Evident cu nelipsita pupaceala si lacrimogeala de la sfarsit.
- Up. (2009)
horror (mai mult sau mai putin) :
- The Exorcist (1973). Continuarile (vreo 3) cica is cam slabe, eu am vazut prima continuare si nu prea mi-a placut.
- The thing (1982). Pe langa niste scene horror destul de hard-core/explicite, o chestie interesanta e ca ei stiu ca e printre ei, ca "el" stie ca ei stiu; dar ei nu stiu nu doar care e , ci si "cati" sunt. Si nu, nu e vorba de vreun psihopat ca in alte filme, ci de ceva mai SF. Probabil o buna parte din voi l-ati vazut deja, eu il vazusem 1 data macar partial + a doua oara partial mai pe la sfarsit, dar eram mic si nu nu-mi mai aminteam decat cateva scene.
Acum sunt la The Descent (2005), tot horror. Un film cel putin tensionant pana acum, inclusiv ceva momente claustrofobice. Daca nu sunteti devorator horror pe paine, probabil veti simti nevoia sa luati partenerul de vizionare in brate, sau daca nu macar o perna

LE Sau mai bine nu va mai uitati

deja au inceput cu fracturi deschise & stuff

e mai rau decat "mizeriile" din the thing. Cine se uite cu mine la film ? Ca sa-mi spuna cand pot si cand nu pot sa ma uit

LE2 Hai, care ma tine si pe mine in brate ?

De preferat o gagica fierbinte dar in situatia critica de fata fac o exceptie si accept variante !