incepem cu on topic: Audi este o marca minunata si RS5 este un produs reusit dupa parerea mea. Daca as avea bani cu tona, ar lua in calcul sa cumpar o astfel de masina.
Una din masinile din ultima vreme care mi-ar placea sa le am este audi generatia precedenta 2.0 TDI sau RS4 (mentionez ca e vis, nu am bani sa cumpar nicidecum sa intretin. Audi world famous for Quattro.
De cand are mama mea Ford-ul sunt multumit de masina, mai ales ca este al 3-lea Ford Focus din Brasov

.
BMW - daca vrei senzatii tari la viteze mici, tractiunea spate este excelenta. La viteze mari sunt putini care pot sa stapaneasca masina => accidente ale "eroilor".
Definitia Audi - comfort and performance
Definitia BMW - handling and sportyness
Cine ce isi ia:
Audi - masina cu un design frumos, sa atraga atentia si sa se dea mare. FOARTE PUTINE cu putere mare reala.
BMW - continuitate de design, aceeasi grila, generatia difera destul de putin intre ani consecutivi, sportivitate, putere. Cei cu un BMW mai atrag atentia doar daca au ceva special sau daca fac ghidusii.
Eu: Imi place orice masina, indiferent de marca, frumoasa exterior, interior, care are performante bune, costuri de intretinere.
Respect