Noua mea jucarie
Sunt nou pe forum. Am intrat si eu de cateva zile in randul proprietarilor de FORD.
"Iubita mea" este un Ford Focus CC Sport, Motor 1.6 Duratec 16V, 100 CP, Injectie electronica multipunct, Manuala, 5 trepte, Culoare Argento Metallic.
Dotari:
ABS, Kit pana, Airbaguri frontale sofer si pasager, Airbaguri laterale, Lumina ambientala interior, Lumina portbagaj, Bandouri laterale in culoarea caroseriei, Luneta incalzita, Buzunare pe spatarul scaunelor fata, Manere usi in culoarea caroseriei, Climatizare cu zona dubla, Oglinda retrovizoare interioara heliomata, Coloana volan ajustabila axial si vertical, Oglinzi actinate electric si incalzite, cu semnalizator integrat, Computer de bord, Parasolare sofer si pasager cu lumini de insotire, Consola centrala fata cu cotiera, Pilot automat cu volan 4 spite imbracat in piele, Covorase velurate fata, Praguri cu logo "Focus", Discuri frana fata/spate, Rama cromata faruri de ceata, EPATS (Passive Anti-Theft System),Scaun pasager reglabil manual in 4 directii, Faruri cu functia Follow-me-Home, Scaun sofer cu reglaj lombar, Faruri cu halogen, Scaun sofer reglabil electric pe inaltime, Faruri de ceata, Scaune fata sport, Schimbator de viteze imbracat in piele - new design, Geam faruri cu tenta inchisa, Senzor de ploaie, Geamuri fata/ spate actionate electric, Spoiler fata in culoarea caroseriei, Grila fata de culoare neagra, Spoiler spate in culoarea caroseriei - 2 piese, Hard Top retractabil electric, Suspensia standard, ICE Pack 6 - RadioCD Sony cu MP3 cu 8 difuzoare si comenzi pe volan, Inchidere centralizata cu telecomanda, Tetiere fata ajustabile pe 2 directii, Jante aliaj 17" - Vignale Premium, Torpedou refrigerat, A doua cheie cu telecomanda tip escamotabil.
Imi cer scuze daca nu am trecut dotarile in ordinea importantei lor, dar le-am copiat din oferta primita de la dealerul FORD.

Astept parerile voastre (bune sau rele) despre aceasta masina.
O zi placuta tuturor!
P.S. Am sa revin cu poze in zilele ce urmeaza.
-
Andreicrs - Incepator
- Maşina: Ford Fiesta 1.3, 2003