$1 scrie:$2b]In atentia colegilor de pe forum
$1 scrie:$2una ziua.
Pentru masina din semnatura, doresc sa fac revizia.
As dori un pret pentru: Ulei + filtru ulei + filtru motorina + filtru aer + filtru polen.
Doresc sa fie de cea mai buna calitate (originale).
Multumesc.
Acesta a fost raspunsul
$1 scrie:$2ULEI 5W-30 FORMULA F = 1L = 17 LEI ORIGINAL STOC
= 5L = 85 LEI ORIGINAL STOC
-F.ULEI = 24 LEI ORIGINAL STOC
-F.AER = 32 LEI ORIGINAL STOC
-F. MOTORINA = 98 LEI ORIGINAL STOC
-F.POLEN(CU CARBON ACTIV ) = 56 LEI ORIGINAL STOC
Acum intrebarea mea este: Ce inseamna original la dumneavoastra? Eu inteleg original (sau poate gresesc) piesele Motorcraft. De ce scriu aici? Am dat comanda de aceste piese si am primit (pe langa filtrul de motorina care nu era pe stoc desi mi s-a spus ca e pe stoc) un filtru de ulei... n-am auzit in viata mea de el si nici mecanicul nu auzise de acea firma. Deci... in nici un caz nu era Motorcraft (cum am mai primit de la Forcar cu prilejul altor comenzi).
In atentia celor care mai doresc piese de la Forcar atentie la ceea ce cumparati (original se pare ca inseamna orice piesa aftermarket).
No offense pentru cei de la Forcar dar, eu unul, nu am sa mai cumpar de la dumneavoastra.
Iata si raspunsul nostru:
- piesa originala Ford este o piesa care poate sa aiba inscriptionata sigla Ford pe ea sau nu, care are inscriptionat " partnumber-ul " sau nu. De o buna bucata de vreme analizand piesele originale Ford am constatat ca pe unele repere nu mai apare sigla Ford sau " part numberul ", ci numai pe cutia sau punga in care sunt ambalate ! Deasemenea piesele originale Ford sunt livrate cu mai multe denumiri: Motorcraft, FoMoCo sau numai simplu, FORD ! In cei 14 ani de cand ne ocupam cu distributia de piese originale Ford si aftermarket nu am intalnit inca piese originale contrafacute, chiar daca au venit de la furnizorii nostri externi sub formele prezentate mai sus !
- mai exista o categorie de piese de schimb originale Ford, denumite de noi " de prima echipare ", care au sters ovalul FORD, dar au " partnumber-ul " vizibil. Acestea sunt practic piese originale Ford, dar care nu sunt comercializate de catre Ford ( implicit, nu contin adaosul comercial al Ford-ului ! ), ci provin direct de la producatorii acelor repere care au dreptul sa le comercializeze in reteaua aftermarket cu conditia sa nu fie inscriptionate cu sigla " FORD " ( este o conditie ceruta de legea pentru protectia brandului !). De aceste piese, practic originale, pot beneficia toti cei care doresc sa achizitioneze piese la standardul cerut de Ford, dar care doresc sa economiseasca si bani in acelasi timp !
- si o ultima categorie a pieselor cu acest statut sunt cele care sunt comandate direct de catre mari dealeri Ford din Europa la fabricile care produc acele repere pentru Ford. Aceasta inseamna ca piesele acestea nu au nici sigla Ford, nici " partnumber ", dar sunt de aceeasi calitate cu cele comercializate de catre Ford. Pentru a alege aceasta categorie cel mai important argument este numai increderea pe care doriti sa ne-o acordati! Reperele neavand nici sigla Ford, nici " partnumber " nu ramane decat sa ne credeti pe cuvant ca aceasta este provenienta pieselor si nu alta ! Cei care au ales pana acum repere din aceasta categorie au economisit banii si s-au convins ca nu i-am inselat !
AX EVO AUTO ( fost For Car ) comercializeaza piese din toate aceste trei categorii si garanteaza tuturor clientilor care ne cunosc si au incredere in seriozitatea noastra, ca toate, din oricare categorie, sunt la standardele impuse de Ford !
- in ceea ce priveste nemultumirea directa a dumneavoastra, " BiZaReE " dorim sa va spunem ca oferta initiala a fost facuta cu doua zile in urma, iar ieri cand ati revenit cu comanda, colega noastra a incercat sa va sune sa va anunte ca nu mai aveam disponibil filtrul de motorina in varianta originala, iar fitrul de ulei era in varianta brandului propiu al unui dealer Ford de unde ne aprovizionam noi. Din pacate nu ati raspuns in acel moment la telefon si nu am avut cum sa va cerem acordul pentru a face modificarile necesare. Nu cred ca acesta este un motiv suficient ca sa renuntati la serviciile noastre, dar va vom respecta intru totul optiunea !
Florin Ciocanea - director tehnic s.c. Ax Evo Auto srl
Va rugam sa ne trimiteti toate solicitarile dumneavoastra legate de piese de schimb la adresa
cristina.sulu@axevo.ro sau la numarul de telefon
0751184788 – d-na Cristina Sulu.
Va multumim pentru intelegere!
-----------------------------------------------------
“O singură ambiţie este legitimă, aceea de a fi mai buni!” Monseniorul Vladimir Ghika