Subiect închis

Propuneri activitati Vineri, Sambata dimineata si Luni

02 Apr 2010, 11:46

Cum ziceam si in minisite, suntem deschisi propunerilor legate de activitatile din zilele mentionate in titlu.

Eu personal m-as baga vineri seara la un texas hold'em si sambata la un karting la masterkart . E cineva pe aceesi lungime de unda cu mine? :)

Topicul asta a devenit unul de dezbateri/propuneri activitati, pentru inscrieri faceti click aici : viewtopic.php?f=164&t=48706

Re: Propuneri activitati Vineri, Sambata dimineata si Luni

02 Apr 2010, 12:01

EU !
Si la Texas si la Karting, fiind un fan de amandoua :D

02 Apr 2010, 14:34

Pentru cei mai sportivi si nu numai ar mai fi Parc Aventura, am fost anul trecut si am avut o experienta placuta in aer liber. Nu este necesara nici o experienta anterioara, este pentru toate varstele si are trase pe diferite nivele de dificultate.

02 Apr 2010, 14:38

La poker ma bag si eu! ;) :>

03 Apr 2010, 10:58

La Parc Aventura voiam sa merg si eu, mi se pare ca si MStoica voia.

03 Apr 2010, 13:07

Sunt praf si la poker si la karturi, fapt pentru care ma inscriu la amandoua. Poate ne facem incalzirea de joi.

03 Apr 2010, 13:53

La poker ma bag si eu, habar nu am cum se joaca, doar sa nu jucam pe bani sau pedepse :P La kart va sparg, o sa scot clar cel mai bun consum :D

03 Apr 2010, 15:47

"Echipa de poker si karting" prezenta la ambele activitati :P

03 Apr 2010, 15:53

Am vazut ca la Perla Ciucasului au si terenuri de tenis, putem juca un tenis sau fotbal daca avem unde :D. La poker si karturi ma bag si eu ;)

03 Apr 2010, 16:13

pocker + carturi, nu icercat=> ma bag si eu. Daca avem timp de tenis si suntem, am racheta nu am jucat niciodata.

03 Apr 2010, 17:27

De-am putea face un ping-pong (cunoscut si sub denumirea seaca de "tenis de masa") undeva in zona, anuntati-ma sa-mi iau si eu paleta. Sau de-am gasi o masa de snooker sa invat si eu odata si-odata sa si joc, nu doar sa urmaresc, ar fi genial.

Altfel ma bag la orice ca spectator.

03 Apr 2010, 17:35

mese de biliard se gasesc in orice hotel cu ceva pretentii. cu snooker-ul e mai greu... nu prea se joaca pe la noi. dar poti sa incerci sa te perfectionezi la biliard.

03 Apr 2010, 17:41

Pai nici biliard n-am jucat. Si nici nu ma atrage atata. Parca mai elegant ii snooker-ul. Ar fi si o provocare, ca la snooker se cam joaca linistit, cu calm. Ori eu la fiecare rateu traznesc cate un blestem. :P Si mi-ar prinde bine un joc din asta care sa imi impuna niste limite.

Dar ma bag si la biliard daca altceva nu-i. Acuma daca scot ochii cuiva cu tacul, aia e partea a doua. :D

03 Apr 2010, 17:46

pai ce, la snooker nu se joaca tot cu tacul? de jucat linistit se poate juca orice, numai jucatorii sa fie genul acela de oameni. eu cred ca o sa fie distractie la maxim chiar si numai cu biliard.

03 Apr 2010, 17:51

Daca se baga cineva la Tenis de masa imi aduc si eu paleta :D. Cristian3000 si shine, ce ziceti? :)

03 Apr 2010, 18:02

pai si snookerul cu tacul, nu-i vorba. eu va atentionam indiferent de ce o fi sa jucam din alea 2. si la ping pong imi aduc paleta clar, daca am vazut ca mai e cineva interesat.

03 Apr 2010, 18:23

$1 scrie:$2.. La kart va sparg, o sa scot clar cel mai bun consum :D

Atentie, nu ai voie sa te apropii cu laptopul de kart, sa fim bine intelesi!!! =))

04 Apr 2010, 09:27

$1 scrie:$2ai nici biliard n-am jucat. Si nici nu ma atrage atata. Parca mai elegant ii snooker-ul.

Daca nu stii sa joci biliard, nu iti recomand snooker. O sa te chiunui o ora sa bagi o rosie :D Mese de biliard cred ca sunt la hotel.

Cat despre ping-pong, eu am masa (stati linistiti, nu am mai jucat de 2 ani), dar nu stiu daca pot sa o scot.

04 Apr 2010, 09:36

La biliard ma introduc si eu. Ar mai merge un paintball in hotel 8-|

04 Apr 2010, 09:42

Probabil la hotel sunt mese mai de "amatori", daca vreti sa mergeti la un club de biliard, va pot pune link.

Ar trebui sa facem un prgram sau liste sau alte asemenea pentru o organizare cat-de-cat. (mai ales pentru karting)

Probabil in prima "weekly update" o sa scriu aceste lucruri.

04 Apr 2010, 10:20

ce ziceti de un campionat de whist, rent, canasta sau alte asemenea? asta pentru cei mai sedentari...sau nu numai :)

04 Apr 2010, 12:07

Bine gandit... La whist, rentz sunt prezent 1000 % . ;) Chiar 2 pers (stie si jeutza)...
KdtR, adicristea... o provocare, ceva ?

04 Apr 2010, 12:39

Desigur, maestre, oricand. Dar numai in 4 :P. Ca din ala nu stii tu, hahahahaha.

04 Apr 2010, 12:41

Propun si un turneu de gratare :D

04 Apr 2010, 13:08

Ar merge si un sticlism, coniac-canoe sau halbere depinde acum de fiecare...

04 Apr 2010, 15:35

In primul si primul rand:
Hristos a inviat !
da vad ca scrie lumea nu se incurca:
m-am anuntat inainte karting + pocker
la ping-pong am la indemana 2 palete = mingi, dar fileul trebuie sa il caut, spuneti ca va dau lectii (silent death, nu am laudatori k i-am omorat ;) )
canasta, rentz, whist...ma omorati, imi plac la nebunie
biliard...nu am mai jucat de ceva vreme, snoocker niciodata, dar treuie sa fie o prima data, dar la toate aste cred ca fizica si geometria m vor ajuta sa joc ok.

cristi...zi ca vin sa te ajut cu masa cu pricina, daca e incerc sa fac si eu rost de una daca este cerere.
biliard si snoocker - stiu unde si ce :D

04 Apr 2010, 17:52

Tenis cu piciorul (de lemn) avem unde juca? Snooker merge, dar parca nu as bate 10 km doar ca sa joc asa ceva :-?

04 Apr 2010, 21:22

Tenis cu piciorul daca ne lasa pe terenul de tenis de camp :D Sau ne apucam sa ii facem cu creta pe asfalt =))

Problema mesei e ca are 1.5mx1.5m si nu incape decat pe masina, daca reusesc sa o fixez (noroc ca am bare de pavilion). De asemenea, trebuie sa cer acordul patronului.

Avanatajul de a merge intr-o sala de biliard e ca sunt mai multe mese (nu stiu cate are la hotel) si au si ping-pong. Pentru brasoveni, eu ma gandesc la EuroBiliard, fostul Arta

04 Apr 2010, 21:38

Arta, My Place si Elliana - stiu ca au biliard si snoocker

06 Apr 2010, 08:06

Super..va duc eu la biliard :D
propun ca fiecare brasovean sa-si aleaga un grup (dupa preferinte cine-unde vrea sa mearga..) ca nu cred ca incapem 100 la Arta sau in alte localuri,mai ales daca vor fi si spectatori..si asa ne impartim,fiecare face ce vrea.. :D
La snooker nu va fi foarte spectaculos,pentru ca din acel snooker intr-un final va deveni acelasi biliard,dar pe o masa mai mare..tre sa stii putin sa joci biliard ca sa incerci snookeru' :)
si daca nu ma insel este o singura masa de snooker in Brasov (cred) daca nu are Eliana Mall..
Dar daca se hotareste lumea ca merita incercat posibil sa ma bag si eu :D
Tenis cu piciorul,fotbal ma bag si eu,evident :) chiar si la ping-pong :>
Subiect închis