Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Caut pt Focus:mufe radio, oglinda stanga

27 Mar 2010, 23:01

Caut urmatoarele:

- oglinda stanga Focus 1 incalzita si electrica, originala, nu aftermarket, poate sa nu aiba capacul de plastic sau chiar si sticla sa fie sparta, dar restul sa fie intreg, la preturi decente. Oglinda este neaparat sa aiba prinderea sticlei de motoras prin clame dispuse ca un dreptunghi, si nu ca un cerc.

- mufele care intra in cd player la Focus MK 2 (boxe, alimentari, comanda volan) cu vreo 10-20 cm fire din ele, cat se poate taia de pe masina.

- bucata de plastic de la Focus MK 1 care inconjoara casetofonul si clima, modelul pe negru, nu pe gri

Multumesc!

Re: Caut pt Focus:mufe radio, oglinda stanga

30 Mar 2010, 18:11

Hai ca vad ca suntem 3 care vrem oglinda stanga Focus =))

11 Apr 2010, 22:44

Caut in continuare urmatoarele:

- oglinda stanga Focus 1 incalzita si electrica, originala, nu aftermarket, poate sa nu aiba capacul de plastic sau chiar si sticla sa fie sparta, dar restul sa fie intreg, la preturi decente. Oglinda este neaparat sa aiba prinderea sticlei de motoras prin clame dispuse ca un dreptunghi, si nu ca un cerc.

- capac Focus 2 15" de pe Trend, nu de pe Ambiente, asa cum este in fotografia de mai jos:
capac focus.JPG
capac focus.JPG (9.44 KiB) Vizualizat de 546 ori
, eventual pot sa fie si 2 capace, in functie de pret.

13 Apr 2010, 11:09

Nu mai am nevoie de mufe. Caut oglinda Focus 1 si capacul respectiv de pe Focus 2.

14 Apr 2010, 00:05

daca-ti ofera vreunu oglina aia si are clemele in cerc iti cumpar eu dreptunghiulara si iti trimit la schimb . nu gasesc decat din aia dreptunghiulara si mie imi trebuie cerc :)). spor la cumparaturi.

14 Apr 2010, 16:07

am notat! spor si tie! in cerc nu o sa gasesti doar sticla de oglinda, ci oglinda intreaga, am incercat si eu:( .

15 Apr 2010, 22:10

caut eventual in loc de oglinda completa originala sticla oglinda stanga incalzita cu clame in cerc, asa cum este mai jos(mai jos nu e si incalzita, dar se vad clamele in cerc). ofer 50 lei, nu mai mult....tutusi mai mult as dori oglinda originala electrica.
Fişiere ataşate
oglinda clame cerc.jpg
(6.66 KiB) Descărcat de 82 ori

18 Apr 2010, 10:58

up!

29 Mai 2010, 10:26

oglinda de pe focus 2003 electrica si incalzita completa 180 ron
0745696989 iasi

29 Mai 2010, 12:07

Ofer 100 lei, nu mai mult, cu 140 lei e una noua. Am luat cu 360 lei sistem complet oglinzi stanga+dreapta+cabluri usi+plastice interioare+buton actionare...deci ofer 100 lei pentru o oglinda.
Subiect închis