da-mi voie sa nu fiu de acord cu tine! Stoner nu va fi niciodata peste Rossi nici un o unghie de clasa. atunci cand stoner va avea cel putin ce a facut rossi, voi admite ca are clasa! la acest moment, vreo 2-3 recorduri nu ii mai apartin lui Rossi, vreo 2 dintre ele fiind in continuare ale marelui Ago! Citeste in aceasta sectiune la topicul de motgp2009 sa vezi ce recorduri are!! Rossi a schimbat si marca si motorul si ce mai aera de schimbat si a continuat sa castige!! Si multa lume a zis ca Rossi castiga pentru ca motorul il ajuta. Si a trecut la Yamaha si a castigat si cu asta!!..Stoner insa este un rider BUN!! Chiar foarte bun si a demonstrat-o! Trebuie sa mai munceasca, insa mie imi place cum evolueaza ... merge ceas, inervant de precis..un fel de Chang din tenis, care spunea I AM THE WALL. Asa si Stoner, parca e pe sine motocicleta aia....nu o da nici mai la stanga nici mai la dreapta....
revenind...
Si daca se retrage, tot va fi cu 100 clase peste toti! este un Schumacher al motociclismului, si chiar daca Schumi s-a intors, inca detine recorduri care vor fi greu de egalat.
Si daca vrei comparatia, adica daca imi permiti, un fel de FEDERER .. .desi eu sunt fan Sampras si consider si acum ca Federer nu ar fi ajuns aici daca ar fi avut concurenta de pe timpul lui Sampras, trebuie sa ma plec in fata lui Fed!! omul este tare!
PS: Daca treburile merg bine pt Rossi in acest an, va egala si chiar depasi numarul de victorii detinute de Ago (122 parca la numar, Rossi are 104) .. .cam greu, ca sunt 18 curse, ar inseamna sa le castige pe toate

.