Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
11 Apr 2010, 19:03
Halo , halo lume .Am introdus in familie pe langa Tankzilla - Modeo Wagon 2.0 TDDi 116 CP

- o goanga pentru sotioara asa pentru oras pentru a ne putea deplasa ca niste oameni normali prin aglomeratul Sibiu .
Masina are 81133Km 1.4 ,16V, 80CP , 4 usi .Este din 2002 si vreau sa va spun ca azi am urcat-o la Paltinis pe serpentine si vreau sa spun ca am ramas placut impresionat de masina.Nu e Mondeo dar merge foarte bine . Pret : 4000 EUR.
Daca nu am sa gasesc pe forum info legate de consumabile am sa revin .Adica ce trebuie schimbat acum imediat pe langa ulei si toate filtrele.Adica distributia

.
Numai bine.
- Fişiere ataşate
-

-

-

-

11 Apr 2010, 19:20
Na deci am tot cautat dar am gasit foarte multe discutii despre TDCI.Eu am benzina .Deci sa vina intrebarile :
- Distributie pe lant sau pe curea - 1.4 16V 80CP din 2002 ?
- Cat costa asa informativ un kitt de ambreiaj - am eu o obsesie cu ambreiajele la masini second .
- Kitt-ul de accesorii si agregate se schimba ca la ford mondeo la 10 ani sau la 160.000 Km ?
Multumesc .
11 Apr 2010, 20:02
Din cate stiu, distributia e pe curea, abia la facelift au aparut pe lant
Pentru kit, vezi si tu la reprezentatii de vanzari de pe forum
12 Apr 2010, 19:20
distributia e pe curea la toate benzinarele Fiesta, inafara de motorul de 1.3 benzina 8 valve la care e pe lant
12 Apr 2010, 19:32
confirm cele spuse de Alen. Eu am 1.3 si e pe lant. In 3 ani nu am schimbat nimik la ea, doar filtre, ulei si placute. Daca ii dau benzina ma duce oriunde vreu eu.
Multi km fara incidente.
12 Apr 2010, 20:57
Mersi frumos deci o sa vad la cat trebuie schimbata dar avand in vedere ca este second hand o shimb ca sa fiu sigur .
12 Apr 2010, 22:47
felicitari pentru masinuta, si eu am una exact ca a ta

nu cred ca are rost sa schimbi ambreajul (daca patineaza schimba-l), eu l-am schimbat la 160.xxx km si m-a costat undeva pe la 1100-1200 lei cu tot cu manopera nu mai stiu sa-ti zic exact....distributia e pe curea cum ti-au zis si restul colegilor....si....ms pentru poze, chiar ca nu o sa o las pe a mea niciodata fara folii