Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

proiectoare focus 2

04 Sep 2009, 16:16

Salut,

Caut proiectoare Ford Focus 2 cu tot cu comutator.

Merci

Re: proiectoare focus 2

10 Apr 2010, 12:10

Cumpar proiectoare + grile si bloc lumini cu pozitie pentru faruri de ceata pentru FF2.

Astept PM.

Merci mult!

11 Apr 2010, 20:21

eu mi-am motat acum 2 zile proiectoarele si blocul de lumini...blocul l-am gasit la cineva care dezmembra un focus si proiectoarele le-am cumparata...in total am dat 150 de lei pe bloc si 210 lei pe prioectoare cu grile si becuri h8.
in schimb a doua zi dupa ce am cumparat astea a venit fan curierul cu o comanda ce am facuto acum 2 saptamani pe net...daca te intereseaza le iau si ti le trimit tie .... te costa cat ma costa si pe mine ..210+transpot..daca nu le vrei tu eu nu le mai ridic...astept urgent raspuns.

13 Apr 2010, 20:38

$1 scrie:$2u mi-am motat acum 2 zile proiectoarele si blocul de lumini...blocul l-am gasit la cineva care dezmembra un focus si proiectoarele le-am cumparata...in total am dat 150 de lei pe bloc si 210 lei pe prioectoare cu grile si becuri h8.
in schimb a doua zi dupa ce am cumparat astea a venit fan curierul cu o comanda ce am facuto acum 2 saptamani pe net...daca te intereseaza le iau si ti le trimit tie .... te costa cat ma costa si pe mine ..210+transpot..daca nu le vrei tu eu nu le mai ridic...astept urgent raspuns.

salut. sunt interesat si eu. te rog sa comunici in ce localitate esti si ceva detalii de ceea ce ai comandat. Toate bune!

14 Apr 2010, 09:41

$1 scrie:$2u mi-am motat acum 2 zile proiectoarele si blocul de lumini...blocul l-am gasit la cineva care dezmembra un focus si proiectoarele le-am cumparata...in total am dat 150 de lei pe bloc si 210 lei pe prioectoare cu grile si becuri h8.

Salut.

E vb de proiectoare banuiesc,nu ?

14 Apr 2010, 11:43

da...e vb de proiectoare +grile

14 Apr 2010, 16:54

$1 scrie:$2a...e vb de proiectoare +grile

:)

Buton n-ai?

15 Apr 2010, 04:32

nu am....eu am gasit am schimbat blocul de lumini...
Subiect închis