Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!
21 Feb 2008, 10:36
Am gasit un set de faruri angel-eyes pentru Fiesta aici:
http://www.european-parts.net/catalog/p ... cts_id=736Am intrebat daca sunt LHD-compatible (pentru masini cu volanul pe stanga) si mi s-a raspuns ca da. Sunt interesat sa cumpar o pereche dar nu prea am experienta cu cumparaturi internationale prin Internet si nu stiu cat de seriosi sunt cei de la European-Parts.net .
A mai avut cineva ceva experiente cu ei ?
Ce stiti despre calitatea produselor lor ?
- Fişiere ataşate
-

21 Feb 2008, 10:48
Sa-mi fie rusine, acum am gasit ca s-a mai discutat:
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f= ... pean+partsTotusi, nici acolo nu s-a ajuns la nici o concluzie. Mai astept pareri...
21 Feb 2008, 11:19
de frumoase sunt frumoase, daca ai bani, nu mai sta
15 Apr 2008, 19:06
$1 scrie:$2m gasit un set de faruri angel-eyes pentru Fiesta aici:
http://www.european-parts.net/catalog/p ... cts_id=736Am intrebat daca sunt LHD-compatible (pentru masini cu volanul pe stanga) si mi s-a raspuns ca da. Sunt interesat sa cumpar o pereche dar nu prea am experienta cu cumparaturi internationale prin Internet si nu stiu cat de seriosi sunt cei de la European-Parts.net .
poate iti gasesc eu mai ieftine. daca nu ti-ai luat deja.
04 Mai 2009, 22:38
dau bine mai ales daca masina e inchisa la culoare
06 Mai 2009, 08:12
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2m gasit un set de faruri angel-eyes pentru Fiesta aici:
poate iti gasesc eu mai ieftine. daca nu ti-ai luat deja.

dar pentru Fiesta MK5 nu gasesti ceva mai ieftin??
06 Mai 2009, 09:35
Am cumparat de ei. Sunt seriosi, ii recomand.
Bafta !
14 Aug 2009, 23:18
Baieti eu am o pereche dasta pusa pe masina si sunt foarte bune am dat 200 euro de la un nene din tg mures care aduce piese din germania si le-am montat cu un prieten care mi-a pus si xenon. Luminau jos de tot cand le-am pus dar am descoperit acuma un surubel pe care l-am strrans la maxim si sunt foarte multumit acum cat de bine lumineaza. Ca si design sunt bestiale se vad perfect daca ai si restul plasticelor vopsite negre. Singurul defect e ca nu cad perfect au un luft vizibil dar care nu deranjaza. Daca mai aveti intrebari despre farurile astea sunt la dispozitia voastra
15 Aug 2009, 13:00
Faza la ele este urmatoarea...cand vrei sa ridici faza scurta se ridica si cea lunga...deci cand cea scurta bate perfect cea lunga bate prin copaci sau blocuri in cazul meu...dak ma ajuta cineva....
26 Aug 2009, 12:11
aM AVUT SI EU FARURILE ASTEA P MASINA ....SUNT FF FRUMOASE.....AU 3 POZITII.....BECUL DE SUS , ANGEL`U , SI 2 BECULETZE GEN BLITZ FF MICI IN PARTEA DE JOS A FARULUI.....FIECARE ARE CATE UN FIR SI POTI SA-TI ALEGI PE CARE SA LE LASI. Daca iti pui xenon va trebui sa dai o mica gaura in soclu pt k nu se potriveste becu. Sunt ff frumoase si dau bine p masina.
Sry pt prima parte cu caps
26 Aug 2009, 15:46
Salutare la toti.Am si eu o intrebare la voi,unde gasesc si eu faruri pt.fusion gen lupa!
17 Noi 2009, 14:34
si-a pus cineva pleoape pe farurile normale?
29 Ian 2010, 11:23
salut,
sunt foarte frumoase farurile din poza atasata de daniel....
29 Ian 2010, 19:30
frumoase intradevar dar calitatea lasa de dorit.am achizitionat si eu asemenea faruri si dupa nici macar o luna le-am dat jos.

si am revenit la cele stock.
29 Ian 2010, 21:18
acest aspect,nu am de unde sa-l cunosc.....adica daca sunt fiabile si fac treaba pentru care au fost proiectate si gandite,pana la urma.....
dar ca aspect......jos palaria.....parerea mea.
13 Apr 2010, 16:48
Chiar daca topicul e vechi, subiectul e inca interesant.
Ce vad insa la farurile de mai sus e ca au separat faza scurta de cea lunga. La Mk6 fara FL nu este tot H4?
Daca da, o exista vreo adaptare de la bec pentru ambele faze la 2 becuri dedicate fiecarei faze?
14 Apr 2010, 19:59
Farurile respective merg pe ambele modele de fiesta,cu facelift si fara facelift si folosesc becuri H1 pe ambele faze,iar despre modificat ceva nici vorba,se conecteaza mufele farurilor la cele ale instalatiei electrice si gata treaba.
15 Apr 2010, 01:46
Ma gandeam ca e ca la Dacia berlina (dau exemplu asta ca e unul pe care'l cunosc bine) si anume cu 2 mufe, cate unul ptr fiecare bec. Sa inteleg ca aici sunt facute legaturile in interior de la o mufa catre ambele becuri?
15 Apr 2010, 14:41
Exact,legaturile se fac intr-o singura mufa,defapt este o mufa identica cu cea a farului original,iar cele doua fire de faza(+) in loc sa mearga la acelasi soclu merg separat,unul pt. faza scurta,unul pt.faza lunga.