Noutăţi din lumea automobilistică
04 Mai 2007, 10:00
Logan hatchback, in 2008
Versiunea cu hayon a modelului romanesc va fi lansata, cel mai probabil, in 2008. Cu aceasta ocazie, Logan va fi lansat in premiera si pe piata din Anglia.
Dupa ce versiunea MCV a fost lansata anul trecut iar Van-ul utilitar a aparut pe piata la inceputul acestui an, gama Logan a trecut intr-o pauza in care agitatia s-a concentrat pe altele. Astfel, intre timp am vazut Logan-ul pe biocarburant din Brazilia si viitoarea varianta pe GPL in Romania, iar urmatoarea informatie se refera la o noua varianta de caroserie, asteptata mult dupa aparitia primelor fotografii-spion: versiunea cu cinci usi (hatchback). Vestea vine dinspre britanicii de la Autocar, care anunta ca Logan hatchback va fi cea prin care modelul romano-francez isi va face aparitia pe piata din Albion.
Data exacta a debutului comercializarii nu este inca publica, insa toate indiciile ne trimit spre o lansare cu fast la Salonul Auto de la Geneva din 2008. Asta, bineinteles, daca oficialii Dacia nu ne vor face o surpriza, prezentandu-ne hatchback-ul la Frankfurt, in aceasta toamna. In ambele situatii, viitorul model va fi prezent pe piata doar in 2008.
Oricum ar fi insa, Logan se va comercializa in Anglia sub marca Dacia, nu sub sigla Renault, si va beneficia, spun colegii de la Autocar, de cel putin 200 de puncte de vanzare in Regat.
Sursa: Automarket
- FiÅŸiere ataÅŸate
-
- image.jpeg
- (49.46 KiB) Descărcat de 746 ori
-
- image2.jpeg
- (48.48 KiB) Descărcat de 747 ori
04 Mai 2007, 10:07
duamne cat de nashpa arata!!!parca e taiata cu toporu!!
04 Mai 2007, 10:07
Si incep vesnicele probleme de la daci nova incoace:
- scartzie, bate, tremura etc. haionul
- ploua in masina
si multe altele... ( cunosc,am avut nova )
Urata in draci !!!!!!
04 Mai 2007, 10:27
unchiu meu a avut nova si nu exagerez dar parca era masina in teste facea ca toti sfintii dar sa speram ca asta nu va imprumuta ceva de la nova
04 Mai 2007, 11:21
banuiesc ca aceasta versiune este o gluma

arata ... !!
04 Mai 2007, 11:47
la ce naiba mai vor sa faca hatchback cand deja actualul logan e pe jumate hatchback... banuiesc ca o sa faca si camion logan...
04 Mai 2007, 12:19
"taiata cu toporu" exact asa arata
04 Mai 2007, 13:24
Imi aduce aminte de masinutele facute din lemn, taiate cu toporul... Cred ca o culoare maro i-ar da bine, imitatie de fag/stejar...
Brrrr, urata e! Iar daca o pui langa un Focus HB cred ca rade lume in hohote!
04 Mai 2007, 14:45
Parca e taiata cu drujba si apoi epilata
Doamne iarta-ma da nu as vrea sa am o nevasta care sa semene cu masina asta
04 Mai 2007, 15:58
E atat de urata incat parca as pune la indoiala autenticitatea pozelor...
(A nu se intelege gresit, nu ma indoiesc in privinta celui care le-a pus pe forum

)
04 Mai 2007, 16:04
cred ca o safie mai scumpa decat berlina din 2 motive:
1. ca sa desenezi asa uratenie tre sa te chinui
2. au trebuit sa taie tabal in bucati mai mici(era o vorba care circula si care zicea ca de aia e loganul ieftin ca tabla nu e taiata/prelucarata mai deloc...ma intreb daca era coala de 5 mp faceau direct microbuz)
04 Mai 2007, 16:10
trebuia sa ii puna roti mai mari si plug, apoi sa se inhameze la ea boii care au facut designul si sa inceapa sa are pe camp!
04 Mai 2007, 16:22
$1 scrie:$2 atat de urata incat parca as pune la indoiala autenticitatea pozelor...
(A nu se intelege gresit, nu ma indoiesc in privinta celui care le-a pus pe forum

)
Sunt PERFECT de acord cu tine. Oare cat de prost sa fii sa faci o masina atat de urata? Cred ca e o gluma facuta de cineva celor de la Autocar (sau cum se numea revista respectiva).
04 Mai 2007, 18:33
M-am mai uitat la pozele astea si mi-am dat seama ca baietasul care a desenat pasina asta era manelist. Cum mi-am dat seama? Pai masina se "muleaza" perfect pe maneau aia cu "Dau cu sabia, dau cu paru' ". A dat si el cu sabia si cu paru' si a iesit Loganu'!
06 Mai 2007, 07:53
urata masina...doamne fereste...nu era destul de naspa loganul sedan...au scos hidosenia asta hatchback??
06 Mai 2007, 09:37
chiar varianta cabrio ar ajunge best seller
06 Mai 2007, 15:32
Tipic romanesc: Decat sa remodeleze spatele, taie din el, pun alta capota si gata hatch-back-ul Logan. Din spate arata ca berlina. Asta ma face sa cred ca este, totusi, o poza photoshop-uita.
PS: Colturile barei din spate sunt prinse in nituri? Sau in cuie?
07 Mai 2007, 10:58
oare exista masina mai urata ca asta??? e hidoasa rau....
07 Mai 2007, 11:17
Parca nu ati mai vazut masini urate!
Daca asa va fi versiunea finala, atunci concureaza cu Fiat Multipla!
07 Mai 2007, 11:34
Castiga detasat in fata Multiplei
07 Mai 2007, 11:35
INgrozitor arata, daca as avea astfel de masina nu as putea sa dorm, as avea cosmaruri!

Pe bune, nu imi dau seama ce au vrut sa faca. Acum sa nu fim nici noi carcotasi, ca aia este absolut low option, daca ii monteaza motorul, volanul, trec de la roti de lemn la jante de aliaj si vopsesc barile poate o sa arate..."cumva"

!
13 Mai 2007, 07:49
E urata indeed. Totushi shi inainte de aparitzia MCV-ului pozele publicate erau ciudate tare.
Pe partea cealalta ... noi avem logane la firma (4 din care 2 d-alea cu aer shi abs shi 2 chele). Alea chele au depashit 100.000 km shi probleme cu ele nu au prea fost spre deloc. Celelalte 2 sunt prea noi ca sa ma pronuntz.
Ce vreau sa spun este ca totushi am vazut kiar shi in Germania Logane diesel pe TAXI. Shtitzi ca taximetrishti in Germania, 90% prefera Mercedesu ...

))))))
13 Mai 2007, 10:57
$1 scrie:$2 urata indeed. Totushi shi inainte de aparitzia MCV-ului pozele publicate erau ciudate tare.
Pe partea cealalta ... noi avem logane la firma (4 din care 2 d-alea cu aer shi abs shi 2 chele). Alea chele au depashit 100.000 km shi probleme cu ele nu au prea fost spre deloc. Celelalte 2 sunt prea noi ca sa ma pronuntz.
Ce vreau sa spun este ca totushi am vazut kiar shi in Germania Logane diesel pe TAXI. Shtitzi ca taximetrishti in Germania, 90% prefera Mercedesu ...

))))))
or fi romani la lucru in " west "
13 Mai 2007, 18:01
Logan MCV a fost "anuntat" de conceptul Logan Steppe - cat am asteptat MCV-ul asta, numai eu stiu! Si cand a aparut si l-am vazut, am vandut OPEL-ul si-am luat Fiesta... Logan a disparut din lista posibilitatilor de cumparare cu desavarsire! Pe de alta parte, am 3 colegi de serviciu care au in total 4 Logan-uri (benzinare de 1.4, sedan-uri) si sunt foarte multumiti de ele, nu au avut niciun fel de probleme (iar unul dintre ei o calareste toata ziua, fiind omul de legatura cu Ministerul din Bucuresti - regreta nu ca si-a luat Logan, ci ca nu a luat varianta pe motorina).
13 Mai 2007, 18:37
arata.......primitiv.....
13 Mai 2007, 19:52
Cat de oribila poate fi.....doamne....da astia kiar nu se gandesc delok la design.....este extraordinar de nasoala masina asta......
23 Mai 2007, 17:49
nu poci sa cred ca-s asa de dobitoci sa o puna pe muma padurii pe piata!
am vb cu un chinez, i-am aratat-o si i-a pleznit un ochi!