de bruno » 18 Mar 2010, 22:23
Am mai raspuns la intrebarea topicului,nu mi-as lua duster,dar cu permisiunea admin-ului as vrea sa-i dau un raspuns lui Maxy referitor la produsele romanesti,lucrez in domeniul naval atit ca si constructor cit si operator de nave(marinar)am construit nave si pentru olandezi(rivere)cit si maritime pentru flota unui roman,am navigat pe navele romanului care avea atunci 1 an vechime,sint cumplite in exploatare cu toate ca aveau tehnologie de ultima generatie dupa plan german,sint spaima pilotilor si a personalului navigant,calitatea materialelor proasta,calitatea echipamentelor proasta,calitatea executiei lucrarilor proasta si nefinalizata, nu aceleasi lucruri pot spune despre nave cu o vechime de 5-7 ani facute in Japonia,SUA,Finlanda si Germania pentru armatori straini...ce am vrut sa spun cu aceasta comparatie,cind se lucreaza pentru ai nostri(intern)aceiasi oameni care au cistigat in fata santierelor din Olanda fac treaba de mintuiala,raspundeti voi care este cauza,am dat acest exemplu oarecum neconcludent dar pe care l-am testat eu si mi-a lasat un gust destul de amar,inca o data Maxy,nu sint un snob care sa ma agat de firma dar cind cumpar ceva ma astepr ca lucru respectiv sa slujeasca scopului care a fost facut in parametrii afisati,nu prea imi aduc aminte acum despre un singur produs romanesc facut pentru intern care sa respecte parametrii dati de producator...scuze tuturor pentru off topic
Ford focus sedan 1,8/2007/115 caluti
Sint inofensiv dar gindul meu e criminal...