Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Re: FOCUS (2) on details :)

12 Noi 2009, 15:07

alexandrusavu - e benzinara, nu are intercooler.
Cel mai probabil e radiatorul de la clima.

13 Noi 2009, 00:37

in primul rand felicitari pentru masina si sa te bucuri de ea ! =D>

ce motor frumos..... parca am mai vazut unul asemanator azi :D lol ; sa te bucuri de el, este o placere la condus ! 8->

la intrebarea nr. 3 : are legatura cu clima, dar e cu totul altceva ; bine ca m-a luminat si pe mine Daniel ca nici eu nu stiam ce e
$1 scrie:$2farcul acela din fata parbrizului este folosit tot de clima automata, se cheama "Sun Load Sensor" si masoara cat de tare bate soarele pe masina. Este practic o fotorezistenta sau o fotodioda cu un filtru pentru infrarosii.

$1 scrie:$2xista si un senzor pentru temperatura din habitaclu. Senzorul este montat in fata unui mic ventilator care trage aer peste senzor ca sa reduca inertia termica, sa aibe in permanenta o temperatura cat mai apropiata de cea reala din habitaclu.

23 Noi 2009, 17:53

multumesc pentru raspunsuri ... am rezolvat problema ... am cumparat si schimbat radiatorul, am incarcat instalatia si acum totul functioneaza bine ...

01 Apr 2010, 23:57

salutari ... desi nu sunt un membru prea activ al forumului urmaresc topicurile in mod regulat :) astfel m-am hotarat sa mai pun si eu cateva poze cu micile modificari facute KLA-ului :D

masinuta a primit faruri cu angel eyes + lupa cumparate de aici de pe forum, a primit un kit de xenon Well Done de 6000K, am dat o usoara tenta fumurie stopurilor si semnalizatoarelor laterale si am montat o statie+subwoofer Alpine de 550W RMS ...

in viitorul foarte apropiat urmeaza folie pe spate+luneta, un condensator pentru sub, insonorizare ...

stiti pe cineva care ma poate ajuta sa imi lipesc/repar si vopsi in culoarea masinii bara din fata ? a avut parte de un mic incident atunci cu radiatorul si a ramas sparta ...
FiÅŸiere ataÅŸate
rsz_p1070042.jpg
rsz_p1070039.jpg
rsz_p1070036.jpg
19022010309.jpg
19022010308.jpg

02 Apr 2010, 13:36

Frumoase tare farurile si de efect. Stopurile zic eu, ca ar trebui mai negre sa dea bine. Cu tenta asta zici ca sunt putin murdare. Cum se aude subwooferul? Ti-a slabit suruburile?

Bafta si spor la modificari!

02 Apr 2010, 22:56

pentru inceput le-am dat doar o tenta pentru ca mi-a fost teama sa nu fie prea negre si sa am probleme cu politia sau sa nu se vada prea bine ... subwooferul este reglat la sfert din statie, la -2 din setarile Playerului de pe masina si vibreaza foarte tare, insa masina e bine legata si cu exceptia ramei de la numarul de pe spate nu face galagie nimic ...

03 Apr 2010, 03:13

Ce player ai pe masina? Merge sa pui folie mai neagra pe stopuri ca o sa se vada toate becurile si nu-ti zice nimeni nimic.

03 Apr 2010, 12:39

pe masina am Playerul SONY de la Ford, cu 8 difuzoare (sunt niste poze pe prima pagina) ... stopurile nu sunt facute cu folie, sunt date cu un lac fumuriu si bagate la cuptor la uscat ...

16 Apr 2010, 00:02

salut ! revin cu o nelamurire/intrebare/rugaminte ... se poate adapta/configura MP3-ul sony de pe masina (vedeti poza pe prima pagina) pentru a folosi car-kitul ? intreb pentru ca are un buton "phone" si cele doua butoane de "answer/call" si "reject/end call" si undeva sus langa lampa de plafoniera din fata am ceva ce cred eu ca este microfonul, sau locul unde ar trebui sa fie microfonul ...

a mai facut cineva asta ? ce implica ? unde ma pot interesa ? ce trebuie cumparat ? ma puteti indruma catre cineva care se pricepe ?

16 Apr 2010, 06:33

Vezi poate te-ajuta paginile astea:
viewtopic.php?f=54&t=12321&st=0&sk=t&sd=a
Răspunde