o să vă povestesc acum o secvenţă care îl va deranja pe vergacip şi asta pe bună dreptate:
vineri după prânz mergeam cu duba goală pe bd. Timişoara. la virajul stânga de pe str. Valea Cascadelor am observat un motociclist care îmi stătea în coastă în partea dreaptă. ştiam că o ia pe traseul ăla ca să mai evite din gropile aflate pe banda 2, şi din această cauză stă în unghiul mort al oglinzii.
Însă îl simţeam, ştiam că e acolo lăngă mine.
eu am trecut liniile de tramvai înaintea lui şi am accelerat aşa încât la prima staţie aveam cam 80... pe el l-am avut întotdeauna în vedere şi oglinda din dreapta fiindcă aşa a preferat el să meargă pe banda 1, mai fără gropi ca banda 2...
în dreptul acelei staţii era o bandă de gropi pe extrema stângă a drumului şi eu m-am tras mai pe dreapta, dar nu atât încît el să nu aibă loc prin dreapta mea; ar fi avut loc un autoturism lejer! se vedea minunea de la 3-400 de metri
atâta i-a fost!
a dat în frâne absurd, apoi m-a depăşit tot pe dreapta şi mai apoi a dat vreo 2 inferioare ca să mă facă să frânez şi să
îmi arate gestul cu degetul mijlociu, iar apoi să demareze atât cât îi permitea cotoarba aia sport da veche...
a ajuns la semaforul de la bd. Timişoara cu str. Valea oltului şi s-a postat în fruntea coloanei.
deoarece mă cam scosese din pepeni fiindcă era un tembel, depăşesc coloana pe linia de tramvai şi mă postez fix în faţa lui doar ca să-şi ridice vizeta şi să-l întreb de ce mi-a dat-o aiurea...
aici s-a terminat cu eroismul: dacă încerca iar să-mi ia faţa se suia pe trotuar sau pe maşinile parcate.
dobitocul a făcut la dreapta, pe roşu, forţat pe str. Valea Oltului şi s-a dus dracului! n-a avut curajul să vorbim!
pentru muia aia nemeritată şi dată de un motociclist fără viziune a traficului voi aplica următoarea LOVITURĂ DE PEDEAPSĂ:
tuturor motocicliştilor întâlniţi în trafic nu le voi mai face loc pe lângă mine şi duba mea, iar celor care hîrîie acceleraţia să se facă văzuţi le voi închde unghiul de-al dracului!
această pedeapsă va ţine 2 săptămâni şi eu nu circul în toate zilele...
voi mai vedea...

decât Fiat, mai bine Logan... sau, hai, Ford...
cea mai bună băutură este apa de izvor
dacă pui o picătură într-un kil de vinişor!
motoarele de la 6 cilindri în sus cântă!