Vanzare

Proiector bixenon pentru Ford - www.xenonprojector.eu

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Proiector bixenon pentru Ford - www.xenonprojector.eu

Mesajde narcisiulian » 03 Apr 2009, 16:34

"Proiectorul bi-xenon este un concept nou pentru farurile auto care foloseste focalizarea fascicolului luminos al becului xenon, pentru a-i determina o forma geometrica exacta, cu un contur bine determinat pe sosea si pe obiectele proiectate. Acest proiector cu un design rafinat contine ambele faze necesare autoturismului: scurta si lunga. Comutarea intre cele doua faze efectuandu-se electromagnetic in interiorul acestuia prin comanda originala a autoturismului aflata pe maneta de sub volan. Este construit dintr-un aliaj metalic cromat rezistent la temperatura becului, iar lentila convexa impreuna cu inelul "angel eye" completeaza totodata utilitatea si designul exclusivist. pentru a putea fi montat pe autoturismul dvs. este nevoie sa stiti (si s ane comunicati si noua) modelul becului cu halogen existent pe farul dvs. (ex. H4, H7&H1, 9005&9006). Acest detaliu este esential, fiecare proiector fiind special dimensionat si avand conectori specifici.

Proiectoarele bi-xenon folosec un singur bec de 35 wati cu xenon, care asigura o lumina de calitate, puternica si foarte bine focalizata cu ajutorul unei lentile convexe. In completare, pentru ca efectul vizual sa fie total, fiecare proiector este prevazut cu Angel - Eye, avand un design exceptional si de calitate. Inelul cu neon - angel-eye- poate fi comandat in diverse nuante: alb, albastru, verde, rosu. Becurile cu xenon pot fi comandate cu temperatura de culoare intre 4300 K - 10000 K. Noi recomandam pentru vizibilitate maxima lumina alba, solara de 6000 K.

Noi suntem primii si totodata singurii de pe piata romaneasca si europeana care ne mandrim cu originalul. Produsele noastre vin direct de la producator, fara intermediari si nu "sunt facute pe vapor".

Garantia este data de calitate si fiabilitate, fiecare bec xenon impreuna cu balastul sau avand o durata medie de viata de 3000 ore, garantia oferita este in primul rand aceasta."

Accesati http://www.xenonprojector.eu pentru mai multe detalii

Pretul unui kit este de: 950 lei, incluzand si expeditia pana la dvs. acasa prin DHL, in conditii de maxima siguranta.

Plata se face in avans, kitul fiind livrat oriunde in Romania sau restul Europei in maxim 10 zile. Pentru membrii forumului acord 5% discount/set. De asemenea la 20 seturi se acorda 10 % discount/ set.
Fişiere ataşate
DSCF1558.JPG
DSCF1553.JPG
DSCF1565.JPG
Blueangel4300k1.jpg
narcisiulian
1nsane Member

Re: Proiector bixenon pentru Ford - www.xenonprojector.eu

Mesajde mihaisradu » 03 Apr 2009, 16:38

Foarte interesant. Insa acesta dupa cum vad se monteaza in farul original, banuiesc ca in locul fazei lungi... Ce se intampla cu spatiul gol ramas in faza scurta? Ramane asa fara bec? Intreb ca sa inteleg mai bine. M-ar interesa un asemenea kit avand in vedere ca am farurile din fabrica. Mi se par suficiente si alea insa daca se poate imbunatati aspectul as opta pentru acest kit.

Multumesc de rabdare.
mihaisradu
Gold Member

Maşina: FF 2011 - 1.6 - 150 CP - Titanium, Xenon, Trapa, Asistenta parcare, Eleron Sport, Pachet Iarna
VIN: WF0KXXGCBKBJ30097

Mesajde narcisiulian » 03 Apr 2009, 16:51

Nici o problema. Cred ca veti obtine mai multe raspunsuri la intrebarile dvs. accesand http://www.xenonprojector.eu/Montaj.php
Va rog parcurgeti intai tot site-ul iar daca mai este ceva neclar....aici sunt :D . In sectiunea indicata este detaliat montajul pe un far H1 & H7 intr-un document pdf. Montajul se face acolo unde este spatiul disponibil proiectorului in far. In majoritatea cazurilor, pe faza scurta adica in locul unui bec H1 sau H4. Faza lunga in acest caz ramane la latitudinea dvs. daca o veti folosi sau nu in continuare.
narcisiulian
1nsane Member

Mesajde mihaisradu » 03 Apr 2009, 16:55

Tocmai ca am parcurs site-ul si pdf-urile si nu am inteles acest aspect. Deci poate ramane funcionala in continuare sau poate ramane locul gol... Sau se pot monta 4 astfel de unitati daca este loc :))
Multumesc pentru raspuns.
mihaisradu
Gold Member

Maşina: FF 2011 - 1.6 - 150 CP - Titanium, Xenon, Trapa, Asistenta parcare, Eleron Sport, Pachet Iarna
VIN: WF0KXXGCBKBJ30097

Mesajde narcisiulian » 03 Apr 2009, 17:06

Se pot monta cate doriti daca farul permite acest lucru, dar in functie de tipurile mentionate pe site: H1, H4, 9005, 9006. Pentru Ford, H1 si H4 sunt baza :D .
Ma repet: faza lunga poate ramane functionala sau nu....e alegerea dvs. Daca ramane gaura sau nu...este iarasi alegerea dvs.
Iata o fotografie mai jos cu 4 proiectoare/ far. Pe fiesta mea a intrat doar unul pe far :D in locul becului H4.
Fişiere ataşate
1(1)mod.JPG
narcisiulian
1nsane Member

Mesajde narcisiulian » 03 Apr 2009, 18:24

Mea culpa: 2 proiectoare pe far...in foto de mai sus.
Daca mai sunt intrebari, va rog nu ezitati.
narcisiulian
1nsane Member

Mesajde narcisiulian » 08 Apr 2009, 16:04

.
narcisiulian
1nsane Member

Mesajde narcisiulian » 07 Mai 2009, 17:38

Am pe stoc un set de proiectoare bixenon H4. Pretul este de 950 lei livrare imediata in Bucuresti.

Cu stima!
narcisiulian
1nsane Member

Mesajde CristianIP » 08 Mai 2009, 12:26

cititi si:

viewtopic.php?f=29&t=27345&p=448704#p448704

poate va ganditi inainte de al cumpara :)
CristianIP
Ford Freak

Maşina: Ford Fiesta 2008+ 1.4 96CP Trend

Mesajde narcisiulian » 08 Mai 2009, 15:18

Intr-adevar! Multumesc frumos.... Chiar incurajez si asa am procedat oricum cu clientii de pana acum.

Totusi insist....sa imi prezinti si mie site-ul tau si munca ta ca sa pot face si eu misto si sa iau in deradere tot ce vei prezenta, numai asa ca am eu chef sa fac asta, asa cum procedezi tu. Nu te intereseaza....nu te baga, e un principiu simplu. Nu cred ca a face rau cuiva (pentru ca asta incerci, dar nu stii cum sa procedezi si te faci de ras) e o solutie sa te razbuni pentru ca nu ti-a convenit sa fii combatut pe acel thread, care a fost inchis spre supararea ta.

Te rog sa nu mai postezi pe acest thread decat daca ai de adresat vreo intrebare tehnica sau in legatura cu produsul oferit spre vanzare.

Fii linistit. Daca tu nu esti interesat, nu mai suntem sub regim totalitar sa te impui in fata celorlalti. Fiecare decide. Oricum, daca nu stiai, site-ul are mai mult scop de promovare si marketing....daca citeai cu atentie threadul mentionat chiar de tine.

Iti urez succes si nu am nici o ranchiuna, dar tu CHIAR TE PLICTISESTI, e clar :D. Grow up kid!
narcisiulian
1nsane Member

Mesajde CristianIP » 12 Mai 2009, 10:30

nu spune nimeni ca nu ma intereseaza - si eu vreau sa vad cel mai bine noaptea si sa-mi arate masina cool - dar incerc sa ma documentez inainte de a cumpara ceva

daca cineva nu are aceeasi parere cu tine, nu inseamna ca incearca sa-ti faca rau pentru ca se plictiseste.

nu stiu cu cine iti inchipui ca vorbesti - imi exprim o parere si nu incearc sa impun nimanui acea parere (un forum e construit pentru a-ti da cu parerea si pentru a afla parerile celorlalti - nu am dreptate?)

tu esti pentru sistemul pe care il vinzi, eu nu ;)
CristianIP
Ford Freak

Maşina: Ford Fiesta 2008+ 1.4 96CP Trend

Mesajde narcisiulian » 12 Mai 2009, 16:43

IL PROMOVEZ...ca sa te corectez. Dar asa cum precizam...este topic de vanzare aici...discutia dupa cum stii are loc pe celallt topic...asta nu intelegi tu ;)
Daca nu esti interesat de ce postezi contra?! pe un post de vanzare? Consider ca e doar rautate sau ai alt interes sa ma discreditezi gratuit!

Te rugasem sa nu mai postezi aici decat daca ai ceva de intrebat despre produsul de vanzare.

Rog insistent adminul sa mute comentariile tale in topicul destinat acestui subiect, aici: viewtopic.php?f=29&t=27345&start=40

Multumesc respectuos!
narcisiulian
1nsane Member

Mesajde boqqdan » 22 Mai 2009, 12:43

oki..am eu o intrebare....ca n-am inteles foarte bine cum sta treaba...deci proiectorul asta contine ambele faze, corect??..adica si faza scurta si faza lunga.....comutarea intre cele doua faze de unde se face???..e un buton special care face asta, sau se foloseste butonul "stock" al masinii???....si angel eyes'ul se poate dezactiva???
de cand i-am pus ceasuri de ST trage ca nebuna :))
boqqdan
1nsane Member

Maşina: ford focus trend 2005, 1,6; 16 v, 101 cp

Mesajde narcisiulian » 24 Mai 2009, 11:43

Salut! Comutarea intre faza scurta si cea lunga se face folosind "butonul stock" al autoturismului. Angel eyes-ul poate fi conectat, sau nu, in functie de dorinta dvs. Nu se fac modificari la instalatia electrica a masinii. Fiecare proiector are o mufa special adaptata tipului de bec folosit (ex.h4, h1),care se introduce in locul becului, in interiorul farului.
Va astept pe http://www.xenonprojector.eu pentru mai multe detalii. In urmatoarea saptamana ma puteti contacta doar pe mobil, daca doriti si alte amanunte, fiind plecat intr-o zona de munte, fara conexiune internet.

Cu deosebita stima.
narcisiulian
1nsane Member

Mesajde gresea frlorin » 26 Mai 2009, 17:36

salut, scuze ca ma bag si eu si chiar nu vreau sa fac rau la nimeni, dar tin sa te anunt si pe tine "narcisiulian" si pe ceilalti colegi ca sunt alte site uri unde pretul este mai mic( sau mai mare).o cautare cu google ofera cateva rezultate despre aceste proiectoare bixenon.eu astept un prieten care vrea sa si puna, sa vad cum lumineaza ( ca eu am faruri tuning) si apoi voi lua o hotarire. spor la vanzari. numai bine
focus 1,hatchback,1.6 i,74 kW,an 2002,Vin WF0AXXGCDA1E63702
gresea frlorin
Gold Member

Maşina: Focus 1 Hatchback, 1.6 i,an 2002
VIN: WFOAXXGCDA1E63702

Mesajde narcisiulian » 30 Mai 2009, 18:41

Multumesc de informatie...da-i prietenului tau si 2 luni sa le foloseasca si vei intelege de ce pretul e mai mic.... ;)
Bafta multa :-"
narcisiulian
1nsane Member

Mesajde narcisiulian » 17 Apr 2010, 11:36

Am revenit! Pretul unui set este de doar: 570 lei!
Daca doriti mai multe detalii, http://www.xenonprojector.eu

In curand voi updata si galeria foto cu cateva dintre autoturismele pe care am mai montat!

Va astept!

Cu stima,
Fara reclama in semnatura, te rog, incalca regulamentul forumului. Multumesc.
narcisiulian
1nsane Member

Mesajde gresea frlorin » 17 Apr 2010, 21:06

ca sa vezi,se pare ca totusi nu era de vina calitatea,sau marca, vorba vine marca (caci toate sunt made in china) ci doar pretul de vanzare. dar totusi e mai ieftin pe un alt site(nu spun care pt a nu se intelege ca fac reclama), dar pt doritori pot sa le dau adresa pe pm
focus 1,hatchback,1.6 i,74 kW,an 2002,Vin WF0AXXGCDA1E63702
gresea frlorin
Gold Member

Maşina: Focus 1 Hatchback, 1.6 i,an 2002
VIN: WFOAXXGCDA1E63702

Mesajde narcisiulian » 17 Apr 2010, 23:39

Doamne, mare e gradina ta!...continuarea se stie....daca tot arunci niste cuvinte in van, macar du problema pana la capat, ofticosule! Chiar m-am saturat de inutili ca tine...e plin in aceasta tara de acest tip de oameni care isi irosesc energia cu capra vecinului....nu pot decat sa rad cand vad un asa comportament....Chiar va recomand sa mergeti pe mana unui nimeni....of, of, ce util a fost postul tau =))
A spus tot despre caracterul tau si plictiseala de care dai dovada....

Cu stima!
narcisiulian
1nsane Member

Înapoi la Vanzare