Vand Kit Frane focus ST3 320mm. Merg pe Focus si Mondeo
Kit-ul contine:
-2 discuri focus ST3 (2009), dimensiune: 320mm, folosite putin (fara buza), necrapate, neovalizate
-2 etriere focus ST3, inclusiv suport etriere
-4 placute aproape noi
Toate piesele sunt originale FORD, si le-am avut eu montate pe masina, mai jos aveti poze cu franele standard de pe mondeo si cele de Focus ST.
In realitate arata la fel de ruginite, dar e doar rugina de suprafata, functioneaza ireprosabil se curata si vopsesc in ce culoare vrea fiecare.
Nu necesita nici o modificare la masina pentru a monta acest kit, trebuie doar sa aveti jante de minim 17". Diferenta la franare este enorma fata de standard.
Pret: 1500Ron
Trimit prin curiere in toata tara, ele se afla in Constanta.
download/file.php?id=62759&mode=view - Mondeo Stock
download/file.php?id=62758&mode=view
download/file.php?id=62756&mode=view
-2 discuri focus ST3 (2009), dimensiune: 320mm, folosite putin (fara buza), necrapate, neovalizate
-2 etriere focus ST3, inclusiv suport etriere
-4 placute aproape noi
Toate piesele sunt originale FORD, si le-am avut eu montate pe masina, mai jos aveti poze cu franele standard de pe mondeo si cele de Focus ST.
In realitate arata la fel de ruginite, dar e doar rugina de suprafata, functioneaza ireprosabil se curata si vopsesc in ce culoare vrea fiecare.
Nu necesita nici o modificare la masina pentru a monta acest kit, trebuie doar sa aveti jante de minim 17". Diferenta la franare este enorma fata de standard.
Pret: 1500Ron
Trimit prin curiere in toata tara, ele se afla in Constanta.
download/file.php?id=62759&mode=view - Mondeo Stock
download/file.php?id=62758&mode=view
download/file.php?id=62756&mode=view
-

djxme200 - 1nsane Member
- Maşina: Fiesta Mk7 1.4i Titanium
- VIN: WF0JXXGAJJ9J30749