Vand ford focus 2
Marca/Model : ford focus 2
Caroserie/numar usi :break
Kilometraj : 72000
An de fabricaţie : 8/2006
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) :1600 tdci
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) :4.5
Nivel de echipare : nu stiu
Detalii nivel de echipare/dotări : ABS , 6 airbag-uri cred, piele, neagra , incalzire scaune, full electric , consola sony originala cu mp3
Detalii nivel de siguranţă :
Alte comentarii : masina super intretinuta, nu a circulat in romania decat maxim 1000 km, este din it(prop e roman), inm in romaniain luna ianuarie , toate rev la zi, carte service + facturile aferente cu care s-au platit reviziile, ultima rev la 60 mii, culoare negru, geamuri fumurii omologate, este o masina pentru oameni pretentiosi
masina se da cu un set anvelope iarna nokian rulate sub 4mii km + anv de pe masina(de vara), rulate cam 500km pe masina dunlop sport 01 , ambele cu protectie pt janta + un portbagaj barcuta, cu tot cu barele de prindere
Preţ : 10000 Euro
Numele vânzătorului :Constantin Teodor
Telefon de contact : 0742541419
Caroserie/numar usi :break
Kilometraj : 72000
An de fabricaţie : 8/2006
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) :1600 tdci
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) :4.5
Nivel de echipare : nu stiu
Detalii nivel de echipare/dotări : ABS , 6 airbag-uri cred, piele, neagra , incalzire scaune, full electric , consola sony originala cu mp3
Detalii nivel de siguranţă :
Alte comentarii : masina super intretinuta, nu a circulat in romania decat maxim 1000 km, este din it(prop e roman), inm in romaniain luna ianuarie , toate rev la zi, carte service + facturile aferente cu care s-au platit reviziile, ultima rev la 60 mii, culoare negru, geamuri fumurii omologate, este o masina pentru oameni pretentiosi
masina se da cu un set anvelope iarna nokian rulate sub 4mii km + anv de pe masina(de vara), rulate cam 500km pe masina dunlop sport 01 , ambele cu protectie pt janta + un portbagaj barcuta, cu tot cu barele de prindere
Preţ : 10000 Euro
Numele vânzătorului :Constantin Teodor
Telefon de contact : 0742541419
- N a n d o
- Incepator
- Maşina: Ford Focus