$1 scrie:$2shine
a............
ma refeream in partea cealalta, spre drum, nu spre cladiri. parcand asa, lasa si mai mult loc si pentru pietoni, si pentru biciclisti. Oare ar fi fost fericit vreunul dintre posesorii acelor masini daca treceam pe acolo si incercand sa evit pietonii care mergeau linistiti pe trotuar, le zgariam masina cu pedala din fata pana in spate?
@Tano - am zis ca i-o intorceam, nu ca i-o rupeam, nu ca i-o spargeam.
Da, eu ridic stergatoarele celor care fac prostii, nu le fac rau masinilor, doar le atrag atentia ca au facut ceva incorect.
Stiu ca pare o comparatie exagerata, dar este exact ca in cazul in care toti vad un accident, dar nu merge niciunul la politie sa depuna marturie, ca deh, politia sa ia masuri, nu noi.
@zvony - nu, nu ma consider perfect si sunt constient ca fac multe greseli, dar ma bucur cand cineva imi atrage atentia, constientizez ce am facut si am ocazia sa ma indrept.
Eu merg pe principiul: Daca vezi ca cineva greseste, atrage-i atentia! Poate se indreapta

este un comportament pe care il am vis-a-vis de unii colegi de-ai nostri care se cred muuuult mai presus de lege (a bunului simt si nu numai) (si nu fac referire aici la Sufletel).
Ma abtin, ca sunt nervos si nu vreau sa mai zic si alte sentimente pe care le am fata de membrii de pe aici.