10 Apr 2010, 23:07
daca doresti sa manaci cu toti ceilalti, poti raspunde cu un reply la e-mail-ul de confirmare a inregistrarii spunand ca doresti si pranz.
In apropiere este si un Mec si alte restaurante, mai multe informatii legate de locatii de luat pranzul atunci ai aici:
http://zilele.clubford.ro/show#pranz
14 Apr 2010, 11:35
As vrea si eu daca se poate sa fiu scos de pe lista de participare la party.
Multumesc.
14 Apr 2010, 11:43
Pfff, si tocmai cand ma bucuram ca o sa mai fie cineva din DTS

(persoana cu care vin e de acolo).
20 Apr 2010, 17:04
inca nu am primit proforma aia de la agentie. inca nu se trimit sau m-au uitat pe mine?
20 Apr 2010, 17:37
Nici eu, cred ca nu au trimis inca.
20 Apr 2010, 18:52
eu am vorbit simbata la agentie si mi-au spus ca inca nu s-au hotarit toti si ca de luni-marti vor incepe sa sune pentru confirmari. sper sa nu ma fi aburit....
20 Apr 2010, 20:05
De ce sa te abureasca?
20 Apr 2010, 20:35
pai s-a dus si luni si marti....nimic....eu mai am rabdare insa e neplacut sa stai sa astepti asa ...
20 Apr 2010, 21:23
Nu cred ca te abureste. In lista cu membrii inscrisi au aparut foarte multe modificari si de aceea nu a facut nici o proforma. Se mai asteapta putin si apoi fiecare membru inscris v-a primi factura proforma.Trebuie sa stie si ea sigur cum stau lucrurile,(cine merge sau nu la Party) ca sa nu faca si apoi sa refaca facturile.
Asa ca mai aveti putina rabdare ca va rezolva stimata Doamna.
Numai bine.
22 Apr 2010, 13:54
Pf, deja eram panicat. Credeam ca sunt singurul care nu a primit proforma.
24 Apr 2010, 13:49
nah ca m-am inscris si eu
nu scapati de mine nici anul asta
24 Apr 2010, 16:21
HA eu am primit proforma la inceputul saptamanii si am si discutat daca mai e sa vina cineva sa le dau telefon lor.
Cum pot sa mai adaug o persoana care vine cu mine? (Pt ecuson)
Ca nu mai gasesc mailu'.
Alen...cand vii si ora sa scad 3-4 ore ca anul trecut
24 Apr 2010, 16:46
nu inteleg ce vrei sa zici
25 Apr 2010, 07:39
Sorry de off-topic:
anul trecut era vorba sa mergem la Tg. Mures si sa plecam pe la 9 din Bv, dar ai ajuns mai devreme si nu ne-ai mai asteptat.
Spune-mi daca te confund.
25 Apr 2010, 10:04
mda, nu ma confunzi, numai ca imi amintesc ca nu fixasem exact o ora si un loc de intalnire, spusesem ca incerc sa ajung
daca ar fi fost o promisiune/intalnire ferma si batuta in cuie, eram acolo
asa ca, anul asta, ca sa nu se mai simta nimeni lezat, o sa merg singur si o ajung cand am chef
25 Apr 2010, 21:23
nu e chestie de lezat, doar te tachinam

sper ca nu te-ai suparat, nu?
28 Apr 2010, 10:10
inca nu am primit proforma. din cate stiu eu era vorba ca trebuie platita pana pe 30. dar in situatia de fata, nu prea vad cum.
28 Apr 2010, 10:42
Sa nu crezi ca esti singurul in aceasta situatie. Tipa de la agentie este din pacate singura iar noi suntem 150 care ne plangem ca nu am primit proformele, mai vorbeste cu altii la telefon in timp ce intra in agentie cate un individ care nu are ce face acasa si vine sa se intereseze la misto de ofertele de 1 Mai.
Dar sa nu o dam in OFF Topic; daca ai primit mail de confirmare de la agentie(SCI TRAVEL) vezi ca acolo gasesti nr de telefon de fix si mobil. Cel mai indicat e sa apelezi unul din cele 2 numere si o sa se rezolve. Nu ramane nimeni fara cazare..........
Numai bine.
28 Apr 2010, 11:13
pai chiar asta e faza, ca scrisesem email (in care ceream o modificare la formularul cu care m-am inscris) la care nu am primit raspuns, sunasem pe fix (a sunat de cateva ori si apoi a intrat faxul) si sunasem si pe mobil (ieri sau alaltaieri) dar nu mi-a raspuns nimeni.
pana la urma am reusit sa vb azi, mi-a raspuns si se pare ca tot azi o sa primesc proforma.
28 Apr 2010, 16:26
Am primit pe 23 factura proforma

. Ieri am si platit-o
28 Apr 2010, 19:58
ieri am primit pe e-mail (am citit mailul abia acum) o proforma in care ma anuntau ca am de plata xxxRon. ciudat este termenul de plata (1 mai) insa nu scrie nimic despre ce reprezinta acea suma, unde sint cazat, ce camera.....nimic. ce fac? platesc ceva si ma trezesc cazat in alta parte (poate ca nu-mi place, poate nu vreau acolo, etc)
normal era sa fiu anuntat si telefonic, asa cum s-au batut cu pumnu-n piept. daca nu citeam mailul (eram plecat, fara acces la mail) si ma intorceam pe 2 mai? ramineam cu ochii-n soare? totusi, m-am incris intre primii 50 !!!
acum astept detalii despre proforma inainte de a plati .
28 Apr 2010, 20:33
Poti sa-mi dai o copie pe PM a proformei? Eu ma uit acum pe a mea si scrie tot ce reprezinta: party, cazare la Perla Ciucasului etc. Ma mir sa fie proformele diferite.
Mersi!
29 Apr 2010, 09:51
Scrie "CAZARE/PARTY ZCF BRASOV 2010 - 2N/2P - 400RON" la mine, adica 2 nopti, doua persoane. Nici eu nu am fost intrebat daca vreau matrimonial, dublu sau whatever.
Am alta 'problema' pe care am aflat-o abia aseara. Astia de la UEFA s-au gandit ei ca anul asta Finala Champions League sa fie Sambata, nu Miercuri cum era pana acum. Si au pus-o pe... ati ghicit, 22 MAI, adica in EXACT Sambata cu PARTY. Personal as cam vrea sa vad finala (dureaza cam 2 ore), exista posibilitatea de a avea un ecran mai maricel (sunt sigur ca nu voi fi singurul care vrea sa urmareasca meciul)? Cristi?
29 Apr 2010, 10:03
Mourinho mic care esti tu...
Si eu parca as vrea sa ma uit.
29 Apr 2010, 11:27
venim cu plasmele de acasa.. sau poate facem rost de proiector.
29 Apr 2010, 13:52
proiector avem...dar numai pentru karaoke si sepaq taq raw. fotbal nu stie sa proiecteze....
parca va vad ca la 10 plecati sa vedeti meciu' si la 12 cind va intoarceti o sa gasiti restaurantul gol si o sa plingeti ca s-a spart cheful devrfeme, etc...... o sa fie misto! ce dracu', daca vroiam sa vad meciul nu trebuia sa merg la brasov pentru asta si in plus va fi si in reluare.....
29 Apr 2010, 13:58
Tu adu proiectorul ca-i gasim noi o intrebuintare

.
29 Apr 2010, 14:08
Daca e nevoie aduc si eu un proiector. Are cineva un tuner?
Am platit si proforma ieri, eu sunt sigur ca sunt la Perla Cicasului, e singurul loc unde au triple.
29 Apr 2010, 19:01
In legatura cu factura proforma are dreptate kronosro, nu avem certitudinea ca vom fi cazati la Perla Ciucasului pentru ca nu e precizat acest lucru. Conform formularului de inscriere ar trebuie sa fie totul OK. Sper ca nu suntem pesimisti dar nici nu vrem sa ne trezim cazati in alta parte decat am optat. Si sa punem raul in fata, in cazul in care avem surprize cum se va proceda? Sunt multe persoane care au optat pentru cazare si nu au toti loc la GHPC.