Subiect închis

Re: Colegi de camera - GH Perla Ciucasului

15 Apr 2010, 12:06

$1 scrie:$2a rog sa ramaneti on-topic , nu vreau ca cineva interesat sa imparta camera sa aibe de citit 3-4 pagini din care 3 posturi sunt anunturi de impartit camera. Am in vedere inchiderea acestui topic si deschiderea unuia mai sumar.

Pentru restul discutiilor folositi topicul de discutii.

Merci

$1 scrie:$2u v-as ruga sa continuati pe privat cu sforaitul si rezervarea de camera pentru ca umplem topicul cu mult nimic.

1 admin si un 1 moderator va roaga sa incetati cu OFF-TOPIC-ul!

Continuati OFF-TOPIC, ca WARN-uri sunt destule. Deja 2 aplicate!

Cu stima,

Re: Colegi de camera - GH Perla Ciucasului

22 Apr 2010, 08:03

$1 scrie:$2i eu vin singurel .. deci, Jonny, daca vrei, ne gazam impreuna.. Numa sa nu ma trezesc ca iar te razgandesti ca anul trecut si sa stau singur intr-o camera cu 3 paturi :(

Nepoate, mai bine stati tu cu Ionutz si eu cu initiatoarea topicului, deoarece 90% vin singur si prezint si garantii fiind batran si insurat ;)

Re: Colegi de camera - GH Perla Ciucasului (Discutii)

29 Apr 2010, 16:33

caut un coleg de camera ptr a imparti o camera dubla la hotel serban, in brasov. conditii:
- varsta maxim 40 ani
- nefumator, ca n-am chem sa ma intoxice cu tigarile toata noaptea
- nu ma intereaza preferintele muzicale ale colegului, asa ca fara muzica noaptea, indiferent de ce tip de muzica ar fi

29 Apr 2010, 18:28

so ... :D este cineva dispus sa imparta camera cu mine? am platit deja una single si stau doar 22 spre 23 mai !

29 Apr 2010, 22:12

Poti dezvolta te rog? Ai platit pt 2 nopti si stai doar 1? Multumesc.

29 Apr 2010, 22:34

m-am exprimat gresit. Nu! am platit doar o noapte cea de 22 mai, ca doar atat stau.

12 Mai 2010, 15:18

$1 scrie:$2aut un coleg de camera ptr a imparti o camera dubla la hotel serban, in brasov. conditii:
- varsta maxim 40 ani
- nefumator, ca n-am chem sa ma intoxice cu tigarile toata noaptea
- nu ma intereaza preferintele muzicale ale colegului, asa ca fara muzica noaptea, indiferent de ce tip de muzica ar fi

intrebarea ramane valabila: e cineva inteesat sa impartim costurile ptr cazare la o camera dubla?
Subiect închis