de nick2k » 11 Mai 2007, 11:07
Patru politisi intr-o masina se opresc in fata unei fete care facea trotuaru -domnisoara care e pretul ? intreaba cel din drapta soferului - 30€ in fata si 50€ in spate La care cei din spate lasa geamul jos -nu am inteles de ce noi tre sa platim mai mult?
Bula intra într-o frizerie si-l întreaba pe frizer: -Cât face la dumneata un tuns? -5.000, domnule! -Dar un barbierit? -Doar 2.500. -Atunci barbiereste-ma în cap!
Tarzan in timp ce facea sex cu Jane,se tot invirtea in jurul buricului.
Jane:Tarzan!gaura e mai jos!
Tarzan nimic.dupa un timp, iar
Tarzan! Gaura e mai jos! Tarzan nimic; dupa inca un timp, iar:
Tarzan!!! Gaura e mai jos!!! Dar Tarzan de-acolo:
Tarzan puternic! Face alta gaura!
Daca un barbat spala o duzina de farfurii intr-o ora, cite farfurii vor spala 4 barbati in 2 ore?
Nici una. Se aseaza impreuna la TV si se uita la >>>>>> > fotbal.
Un studiu sociologic arata ca barbatii, în general, ies la baut din doua motive:1. n-au nevasta 2. au nevasta
I. Cum clasifica femeile penisurile?
R. In viziunea femeilor, penisurile se clasifica astfel:
- In ordine descrescatoare: mica, foarte mica si ce-i aia.
- In ordine crescatoare: mare, foarte mare si NORMALA.
I. Cum canta cucu` in America?
R. With, with ...
Barbatul ideal e cel care, atunci cand isi gaseste nevasta in dormitor cu amantul, spune:
-Nu va deranjati, continuati !
Amantul ideal e cel care mai poate sa continue
Trei prieteni ies la o bere si intre alte treburi, vorbesc despre cele mai bune pozitii in timpul actului sexual -Unul dintre ei zice: - Mie-mi place cel mai mult 69!!!!! Altul: - Nimic nu se compara cu pozitia misionarului cu femeia legata de pat! Ultimul zice: - Nu e nimic mai provocator decat RODEO SALBATIC!!!!! Ceilalti doi prieteni il privesc surprinsi "rodeo salbatic?!!" Ce-o mai fi si asta? El explica: - Sa vedem... spuneti-i sotiei sa se aseze in patru labe... si incepeti prin spate, stil capra.... O data ce lucrurile se incalzesc, lipiti-va pieptul de spatele ei si soptiti-i delicat la ureche: "POZITIA ASTA O INNEBUNESTE PE SECRETARA MEA!!!" Dupa aceea, incercati sa va mentineti deasupra mai mult de 8 secunde.
Doi homosexuali se certau: - Prostule, porcule, nenorocitule, p***a matii, sugi p***
- Aaaaaaaaa, vrei sa ne impacam?
Dupa ce a nascut copilul, sotia mea mi-a spus ca trebuie sa reducem drastic din cheltuieli. Am fost nevoit sa renunt la bere. Nu eram eu mare bautor, doar in weekend lingeam vreo 10-12 sticle. In fine, e istorie! Intr-o zi vine nevasta de la cumparaturi, si cand ma uit pe chitanta de la magazin, vad ca daduse 300 de lei pe farduri! - Pai bine mai nevasta, eu am renuntat la bere, dar tu chiar la nimic? Ea imi zice: - Eu trebuie sa-mi cumpar farduri ca sa arat frumoasa in ochii tai! Ii zic si eu: - Dar berea aia pentru ce crezi ca era?