@zaboss
nu exagerez absolut deloc, si stii ca sotia mea lucreza in domeniu ... trendul in imobiliare, poate ca inca nu la noi nu este asa pregnant, insa in tarile care sunt deja in criza de ceva mai mult timp este deja evident (USA, Canada, Europa de Vest etc.) ... adio "vise" ( a se citi "basini de strutz" ) de locuinte fistichii de min 500 - 1000mp locuibili, cu dotari interioare de castele princiare, adio terenuri si parcuri adiacente de 15000 - 2000 mp, cu fintini arteziene si turme de strutzi si lame tarcate import direct din Peru ( ca asa are si vecinu'

) .... se revine la NORMALITATE... esti din Bucuresti si te rog spune-mi si mie cite apartamente sunt vindute in complexul Strabag de la Piata Sudului ??? acum o luna batea viscolul pe acolo .... daca vreiai lumina, iti bagai 2 degete in ochi si vedeai o lumina albaaaaaaaaa stralucitoare
Bineinteles ca se va construi in continuare, insa avind "caietele de sarcini" si "teme de proiectare" schimbate in mod dramatic, iar regula cu "pi" si cu "e" NU A FOST O EXAGERARE DE A MEA
LE mediile informate de analiza economica tot reitereaza faptul ca structura de preturi din anii 1999 - 2001 era relativ corecta la nivel mondial, iar atunci se discuta de pretul mediu la mp de teren intravilan in jur de 5 - 10USD/mp si mp construit cu finisaje medii de 300-350USD/mp
LE LE Doamne fereste sa se "lumineze" guvernantii nostrii si sa introduca supra-taxarea proprietatilor imobiliare ... se tot vehiculeaza ca ceeace depaseste 250mp/familie suprafata locuibila si 750 mp suprafata teren, aferenta tuturor propreitatiilor .... sa vezi atunci vinzari disperate si strigate de durere ... parerea mea este ca nu este departe momentul acela