29 Apr 2010, 20:57
Sunteti cazati in ordinea inscrierilor. Sunt cam 47 de camere in Perla Ciucasului (acest lucru este scris pe site) - asta ar insemna ca, teoretic, daca toti platesc, ultimul care prinde camera la GHPC este numarul 65. In masura in care altii renunta/nu platesc, e posibil si cei care nu au prins initial la Perla Ciucasului, sa prinda. O sa cer detalii maine de la agentie.
Am si scris in formular, dupa ce se termina cele de la GHPC, dam drumul la alternative in aceeasi bani. A si sosit prima, sub forma hotelului Serban. Dupa ce se termina si aia, cautam alta.
29 Apr 2010, 22:06
in mailul primit de la SCI Travel apare si varianta unui motel de 3 stele tot in Tarlungeni, Motel Ciucas parca
ce e cu el ?
30 Apr 2010, 07:29
$1 scrie:$2aca e nevoie aduc si eu un proiector. Are cineva un tuner?
Am platit si proforma ieri, eu sunt sigur ca sunt la Perla Cicasului, e singurul loc unde au triple.

Si eu am platit proforma, si sunt la Serban tot in tripla

, asa ca nu este Perla Ciucasului singurul loc cu triple
03 Mai 2010, 21:03
si eu am primit o proforma, dar pe a mea nu este specificat exact
unde anume sunt cazat; zice cazare o noapte si-atat
drept e ca deocamdata n-am platit-o, dar o s-o platesc inainte de termenul limita
@lyvmh: tu de unde stii ca esti cazat la "Serban" ?
scrie pe proforma ?
sau afli doar daca o platesti ?
03 Mai 2010, 21:07
Pai termenul limita nu era 30.04?
03 Mai 2010, 21:27
pai o fi fost pentru prima transa
acu' scrie termen limita 10.05, ca mai e unii intarziati

sau tu vrei sa ma vezi necazat ?
03 Mai 2010, 21:37
Ma voi nu ati citit ultima actualizare saptamanala?
03 Mai 2010, 21:39
ultima, adica a doua, nu ?
03 Mai 2010, 21:45
Data limită de achitare a proformelor este vineri, 07 mai. Dacă nu achitaţi proforma până la data limită, se va considera că nu mai doriţi camera. Totuşi, dacă din motive ce nu ţin de dumneavoastră, trebuie să anulaţi rezervarea, vă rugăm să anunţaţi acest lucru căt de repede posibil.
Hai ca vazui.

Ideea era ca puteam sa platesc mai tarziu daca stiam, time is money!!

@Alen - cum Doamne iarta-ma sa vreau asta?

(Doamne iarta-ma e asa, la figurat, nu cer indurare la barbos).
03 Mai 2010, 22:06
pe proforma mea zice data limita 10 mai
03 Mai 2010, 22:42
Sa zicem ca domnisoara e mai indulgenta ca mine, iar 8 si 9 e weekend
04 Mai 2010, 07:47
@lyvmh: tu de unde stii ca esti cazat la "Serban" ?
scrie pe proforma ?
sau afli doar daca o platesti ?

[/quote]
Scrie pe proforma, Alen, pentru ca asa am vrut
Am sunat-o pe domnisoara de la agentie si am intrebat-o daca la Serban au camera cu trei paturi (locuri), mi-a zis ca da, am sunat si la Serban si am intrebat acelasi lucru si am primit confirmarea ca este o camera cu trei paturi (locuri), asa ca am cerut cazare la Serban si asa am primit, proforma cu cazare la Serban
Descurcaret, nu??
04 Mai 2010, 12:24
$1 scrie:$2..
unde anume sunt cazat; zice cazare o noapte si-atat :
......ia si cortul ptr. orice eventualitate*
....sau afli doar daca o platesti ?

* - in eventualitatea in care te aghezmuiesti prea tare si nu te mai primeste Mihaela in camera.....
si poti sa-l mai folosesti si pe drum spre casa ...
04 Mai 2010, 21:33
Si cand ma bucuram si eu ca a crecut numarul de masini...
05 Mai 2010, 10:56
$1 scrie:$2nvestigaram si noi varianta asta, da' par a fi niste piedici de "organizare" - in sensu ca e greu sa manevrezi 100 si ceva de masini, plus ca unu zice "da io vreau langa amicu cu mondeo nou" - ce facem, ii despartim?
poate la "show" dupa defilare sa grupam masinile pe modele - fiestele la stinga, mondeo in fund, focusu meu chiar la intrare, cu fundita pe el

Ar fi mai interesant ca in parcare sa fie grupate pe modele: mai ales ca si soferii cu acelasi tip de masina de obicei tin legatura mai strins pe forum.
PS. As fi venit si eu, dar firma m-a exilat in Elvetia pt citeva luni
06 Mai 2010, 11:05
185, 185, 185... Hai cu 200.
06 Mai 2010, 11:07
Poate sunt nororcos si atrag dupa mine cel putin 15 inscrieri (sper)
06 Mai 2010, 17:10
@andonesei & sava_mihai2001: voi chiar nu cititi despre ce se povesteste in topicul/sectiunea de fata sau chiar nu va intereseaza deloc ?
Ultima oară modificat de
Cornel001 pe 17 Mai 2010, 12:07, modificat 1 dată în total.
Motiv: am sters mesajele pe langa
06 Mai 2010, 17:33
Astazi m-am inscris, dar tot astazi am aflat ca masina nu o voi putea folosi in acel weekend, drept urmare va rog sa stergeti de pe minisite-ul respectiv nick-ul meu.
De participat voi participa la eveniment, insa ma voi deplasa impreuna cu colegul nostru de la Bacau, Alen.
Imi cer scuze ptr. neplacerile cauzate !
Cu stima,
Silviu Iftimia
silviupn69
10 Mai 2010, 07:00
Hai cu inscrierileeeeee.............199,.... hai cu 200, haide ca mai sunt locuri
10 Mai 2010, 09:52
Sa ne aruncam un ochi si pe aici:
viewtopic.php?p=711160#p711160Poate ajunsi acolo, adunam cate ceva (nu neaparat financiar) pentru proiectul acela.
11 Mai 2010, 07:14
A mai fost cineva contactat in legatura cu cazarea? Ca deja e 11, nu stiu daca am camera si unde

.
11 Mai 2010, 08:13
Merg binisor inscrierile. Bine ar fi sa se si prezinte toti cei inscrisi. Eu zic ca un 10% nu isi vor face aparitia. Sper totusi sa ma insel.
11 Mai 2010, 10:24
eu am vorbit vineri la telefon cu tanti de la agentie dupa ce i-am confirmat (si telefonic) plata si mi-a zis ca luni vor publica pe site lista completa a celor care au achitat cazarea si care si pe unde va dormi
azi e marti, deocamdata n-a aparut nimic, mai avem rabdare
11 Mai 2010, 10:28
Pe care site?
11 Mai 2010, 10:52
Eu am platit electronic, le-am trimis o poza dupa confirmarea pe care am primit-o de la banca pt. acea tranzactie si i-am rugat sa-mi confirme ca au intrat banii.. au trecut 2 saptamani de atunci.. si nicio confirmare

Totusi nu-mi fac probleme, mie mi-au parut seriosi, desi eu nu am prea fost

- am spus ca revin eu cu-n e-mail pt. a confirma data, nr. de pers si in cazul in care vin singur daca accept coleg/a de camera, ceea ce nu am facut si credeam ca mi-am pierdut si locul de cazare, dar am fost resunat de ei am oferit informatiile respective la telefon si mi-au trimis in acea zi proforma pe care am platit-o in mai putin de 48 de ore

.
11 Mai 2010, 11:10
Si eu tot electronic am platit, joi noaptea acum 2 sapt. Am sunat vineri dupa-amiaza ca sa verific daca au intrat banii, mi-a zis ca luni o sa se uita pe plati si o sa treaca pe site. Asta era sapt trecuta luni

.
11 Mai 2010, 12:47
De platit am platit, confirmare n-am primit. Nu-s probleme zic eu...(sunt mai optimist din fire).
Parca din punctul de vedere al platii a fost mai bine acum un an: listele cu platile erau actualizate si am stiut in orice moment ce, unde, cum, cand, de ce...
Asteptam listele oficiale.
Stima.
11 Mai 2010, 18:50
@Adi: nu ştiu pe care site, n-am mai intrebat...probabil ori p-ăsta, ori p-ăla mini
probabil vor lua legătura cu Cristi...
zic ÅŸi eu, le caut scuze