Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
28 Noi 2005, 00:29
salut
ma bucur ca am intrat in clubul ford-istilor, in special al detinatorilor de focus.
de curand sunt posesorul unui focus tournier 1.8 tddi 75 cp din 2001 adus (de altcineva) din germanica.
imi cer scuze daca va plictisesc cu fleacuri, dar va rog sa-mi spuneti daca am facut o afacere buna sau nu.
mai adaug la optiuni:
abs, 4 airbag, 2 geamuri el
inchidere centralizata
proiectoare, ac, volan reglabil
scaune fata reglabile pe inaltime si lombar
radio cass si 65000 km reali dovediti, cred eu, cu carte service si fise de inspectii tehnice de la nemtzi
pret 8500 euroi
va multumesc
28 Noi 2005, 13:15
felicitari! daca ai facut o afacere buna iti vei da seama in timp in fct de cum raspunde masina la modul tau de exploatare. bafta maxima!
28 Noi 2005, 14:17
e super afacere din punctul meu de vedere...eu am dat pe a mea aceeiasi configuratie dar cu 100.000 km 8300.
sa o stapanesti sanatos!
28 Noi 2005, 15:20
va multzumesc pt incurajari!
sper sa nu am probleme prea mari cu fordutzu mai ales ca voi merge destul de putin cu el, fiinca am masina de serviciu non stop
21 Oct 2010, 23:03
Salut ! Eu ma numesc Florin si sunt nou pe forumul FORD si imi place sa ma mandresc mereu cand ma intreaba cineva daca sunt si pe forum

sa fac prezentarile Ford Focus 2005 1.8 TDCI 115cp dubla clima,ESP parbriz incalzit s.a ....... Am luat masina in Aprilie anul curent .... Ma bucur nespus ca am fost primit eu va doresc "Drumuri Bune Colegii " si la cat mai multi km

Cu stima si respect
22 Oct 2010, 21:09
Pai si de ce nu-ti faci propriul topic? Cum de ai scris pe asta unde nu s-a mai scris din 2005?
23 Oct 2010, 23:34
Imi cer scuze pentru ca nu am fost atent , dar am vazut titlul si am zis ca aici este de mine si de aceea am postat aici ..... imi cer scuze inca odata

si sper ca nu am deranjat pe nimeni
24 Oct 2010, 10:26
Nu ai deranjat pe nimeni, dar e normal sa-ti faci topicul tau cu prezentarea masinii, poze, etc.