Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
18 Dec 2006, 13:39
salutare, sunt nou pe aici, si de curand posesorul unui ford focus. Am descoperit acest forum si va spun bine v/am gasit tuturor
18 Dec 2006, 13:43
bine ai venit ... pune si tu in semnatura datele despre masina, si completeaza in profil locatia
si poze in sectiunea "masinile membrilor"
bafta
Adi
18 Dec 2006, 13:43
Bine ai venit! Felicitari de alegerea facuta! Cand ai vreme, spune-ne ceva mai multe detalii despre masina si despre tine. Tot cand ai vreme, completeaza la semnatura masina (sa nu uitam ce fordulet ai) si la profil locatia (sa stim prin ce oras dam de tine

). Dar, mai ales, BAGA POZEEEE! Noi vrem poze! Ne hranim cu poze! Traim pentru pozeeee! Asa ca: multe poze cu masina!
In concluzie: bine ai venit! Multi km, zero belele!
Multa bafta!
18 Dec 2006, 23:08
salut! bine ai venit. si io-s nou si ma bucur sa vad unu mai nou ca mine. asta inseamna ca prind vechime :icon_lol:
d-abia astept sa vad poze cu masina ta....
19 Dec 2006, 09:33
Welcome....
Poze...Poze...Poze...
20 Dec 2006, 14:11
scuze, dar inca nu am avut timp sa fac niste poze
am incercat sa pun masina in semnatura dar nu am reusit .totusi e vb de un focus 1.8 TDDI din 2002 achizitionat de o sapt cu 7700 euroi
as avea si eu cateva intrebari pt "veteranii" forumului:
1 daca in carte si talonul masinii sunt "gume" de 195/65/R15 si pe masina sunt 185/60/R14 ce sanse am sa ma "lipesc" de niste puncte conform noului cod rutier.mentionez ca asa am luat masina
2 pentru stergatorul din spate (masina e break) exista un rezervor separat pt solutia de parbriz?
3 casetofonul (model 5000 RDS EON) are un buton pt CD. are vreo intrare pt CD sau vreo magaztie de CD pe undeva prin masina?
VA MULTUMESC ANTICIPAT
20 Dec 2006, 14:14
1. aia e dimensiunea maxima ale anvelopelor ce pot fi montate pe masina, mai mici, nu`i prbl...sa nu fie mai mari.
2. habar nu am....
3. asta inseamna ca are iesire pentru magazie. se poate monta separat. putin probabil sa fie montata. cand apesi pe butocul CD, ce iti apare pe ecran?
20 Dec 2006, 14:26
1. Nu sunt cam mari cauciucurile alea!?! Eu am 2003 tdci, si in carte scrie 190/60/r15 si 185/65/r14
Daca te lipesti de cei de la RAR, iti trec in carte modificarea si gata! Altfel, nu numai puncte, cred ca-ti pot ridica certificatul.... la un moment dat.
2. Nu are rezervor separat. Asa am si eu, se alimenteaza din acelasi rezervor!
3. NU am tipul ala de cass, nu stiu. Am totusi impresia ca se poate atasa magazie de cd-uri. eu am sub scaunul soferului
:icon_biggrin:
Bafta
Ultima oară modificat de
verga_Cip pe 20 Dec 2006, 14:28, modificat 1 dată în total.
20 Dec 2006, 14:27
1. Teoretic poti sa aduni ceva puncte pe chestia asta (parca pot "aduna" ei si talonul, dar nu stiu sigur). In talon sunt trecute dimensiunile pe care trebuie sa le aiba gumele (nu cele maxime, nu cele minime). Spre exemplu: la mine in talon sunt trecute 195/65/15 sau 205/50/16, dar cand am luat masina am vb cu dealer-ul si mi-a trecut pe cartea masinii si pe 17, asa ca la Observatii in talon scrie: ANV OPT 205/50/17. Practic, insa, nu se vor lua de tine decat daca ii pui mai mari, la mai mici nu se uita.
2. Din cate stiu eu nu este rezervor separat, dar o sa mai intreb lumea sa vad ce aflu. Daca nu iti ajunge apa la stergatorul din spate e posibil sa fie infundata duza.
3. Asa cum a intrebat si alecsutzu te intreb si eu: ce apare pe ecrna? E posibil sa ai magazie si din cate stiu eu poate sa fie ori in torpedo, ori in portbagaj, ori sub scaunul pasagerului.
Multa bafta!
09 Mai 2007, 20:46
Salut .
Ma bucur sa intru in Fan Ford World .
09 Mai 2007, 22:44
bine ai venit printre fanii Ford.....nu ai rezervor separat...ori e infundata duza, ori lichidul de spalare nu ajunge la duza, deci e o problema de furtun...in rest, vorba tuturor, multe pozeeeeeeee........
10 Mai 2007, 07:39
welcome si sa te bucuri de masina cat mai mult
10 Mai 2007, 08:48
Bine ai venit si....vrem pozeeee !
10 Mai 2007, 09:07
Bine ai venit...
10 Mai 2007, 09:18
din cate stiu se laa fara certificat daca circuli cu alte pneuri decat e trecut in certficat
si deobicei la asta se uita cei de la rar(aia cu controlu in trafic)
cei de la rutiera se uita doar daca sare in ochi (sa ai pe 17 -18 fata de un 15 16
10 Mai 2007, 13:29
Salut si bine ai venit!
La tine in talon nu sunt trecute 2 dimensiuni ? La mine sunt o perche R14 si una R15. Nu mai stiu exact celelalte dimensiuni (latime si talon), o sa ti le zic dupa ce ma uit.
Te asteptam la intrunirile din Brasov (Fagarasul nu e asa departe

)
P.S. Poze
Numai bine!