Vand 5000 RDS sau Panasonic CQ-C1301NE MP3 player
1. 5000 RDS - 100 lei
sau
2. Panasonic CQ-C1301NE MP3 player - 200 lei
Se vinde primul din cele doua. Detalii in cele ce urmeaza:
1. 5000 RDS - 100 lei
Functioneaza ok, iesire de cd-changer, este atasata si fotografia cu mufele sale. Se potriveste pe Focus 1, Fiesta (modelul cu locas pentru 1,8 DIN), Mondeo Mk3 fara facelift, Transit 2000-2006 si probabil pe alte modele care nu imi vin momentan in minte (daca gresesc sa ma corectati, nu ma supar, cu cat mai corecta informatia cu atat mai bine). Vine cu codul aferent.
2. Panasonic CQ-C1301NE MP3 player - 200 lei
• Putere amplificator: 4 x 50W
• Redare CD-R/RW, MP3 si WMA
• ID3 tag si CD-TEXT
• Afisaj LCD negru; caractere albe; taste de culoare verde
• 1 x preout, 2,5V
• Ajustare automata a volumului pentru telefon
• Presetare automata in memorie cu scanare a posturilor radio
• Panou frontal detasabil
A fost si este folosit pe Transit. L-am montat cu o masca adaptoare. Din pacate am reusit la un moment dat sa rup acea masca adaptoare, mai exact grila care il inconjoara, imi mai sta inca totusi capacul care completeaza locul, sa nu fie gaura. Deci nu am de unde sa dau si masca adaptoare, dar se gaseste de cumparat.
L-am montat prin legarea firelor de cele originale. Este atasata si fotografia cu firele, prezinta mufa ISO pe care o puteti lega usor cu un adaptor de cablajul unui Ford sau ca si mine, varianta mai ieftina, identificati firele si il legati, fara sa taiati mufa masinii, la alegere...
Functioneaza perfect, se aude foarte bine, nu are probleme. Citeste Mp3 de pe cd, in foldere distincte. In Transit s-a potrivit de minune pentru ca e pe verde, de asemenea merge si pe Focus 1 care tot cu verde are lumina, posibil si alte Forduri din aceeasi generatie sa fie pe verde. Vine in cutia lui originala, cu manualul sau, cu cutia pentru fata detasabila(nefolosita, in tipla). A costat cam 500 lei cand l-am luat.
Se vinde unul din cele doua, mai exact primul care are cumparator. Daca dau Panasonicul pun 5000 rds pe Transit, in Transit se asculta exclusiv radio de cand eu nu il mai conduc zilnic, deci imi e indiferent.
Contact aici sau pe PM.
- ovideatza
- 1nsane Member
- Maşina: Focus 1.8 TDDI 90 2002
- VIN: WF0NXXGCDN2U75879