de bfanero » 30 Iul 2007, 13:27
Va anunt ca am vopsit masina si am schimabt si oglinda , la service TOPLAC pe Iuliu Maniu.
O sa va spun cum s-a intamplat, concluzia o trageti singuri:
Ma duc eu la service pe 14 iulie si zic am si eu o problema cu masina, dau dosarele de CASCO ( erau doua) si imi zice omu` veniti cu masina pe 23.07 la ora 09:30 (luni), zis si facut pe 23 ma prezint la service la ora 09:00 ,zice duduia de acolo ca nu a venit inca sefu` dar sa las talonul si actele .... Un pic banuitor las totusi ce mi-a cerut si plec la servici, imi spusese ca dureaza 7 zile lucratoare ( vise ziceam eu, aveam de vopsit toata masina mai putin: plafon, capota si bara spate plus de schimbat oglinda laterala stanga).
Miercuri 25.07 ( 2,5 zile mai tarziu) pe la ora 15:30 suna telefonu`. Zice omu` de la service veniti sa luati masina, io am crezut ca s-au razgandit si nu mai vor sa o faca, cand de unde imi zice ca e gata. Iar eu ca necredinciosul intreb : si oglinda ? pai am rezolvat-o , ati schimbat-o ? iar sefu` raspunde pe un ton nu prea voios : Va deranjeaza? zic nu , Doamne Fereste!Ok ii zic la ora 17:30 vin sa iau masina.
Pe drum ma tot gandeam ca o sa vad masina facuta cu bidineaua, geamuri si capace roti gazate si oglinda lipita cu scotch.Cand ajung la service surpriza : masina era beton!!!!. Imi da cheile si talonu` si zice la revedere.M-am suit in masina si am concluzionat . Asa ceva nu exista!
Focus 1.4i 2001 black Bucuresti