ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Discutii in gashca !

12 Mai 2010, 05:47

Buna dimineata la dumneavoastra,

Gyovany,m-am gandit toata noaptea si am gasit rezolvarea:
Ad-o nene la mine sa o bagam pe canal si sa ne uitam sub ea ca trebuie sa ii dam de cap. =))
Te rog sa nu intelegi gresit,atat tu cat si domnii moderatori,deci am spus:
Ad-o sa o bagam pe canal,nu sa i-o bagam in canal,ca apoi zice lumea ca vorbim de cele necuvenite. =))
Auzi,dar tu te-ai uitat bine la ea,sa nu fie neam cu NAOMI? =))
Sa nu uit:
Sa traiti bine.

12 Mai 2010, 08:10

Giovani, vezi mah, poate nu-si da dresu' jos si va pacaleste pe toti. :D

12 Mai 2010, 08:13

io cred ca mai degraba i-au ramas niste resturi intepenite de cand incerca sa se satisfaca singura...

12 Mai 2010, 23:28

Mai baieti,deja ati inceput sa va ganditi la tipa asta :D ,sa aveti vise umede cu ea.. :)) ..
Domn Komandant,eu nu vreau bre sa o incep eu...vream doar sa stiu cum e posibil acest fenomen...care ar fi explicatia...
A,si cea mai tare faza,am un succes nebun la babe :)) ...baba de i-am montat centrala are vreo 74 de ani(e gazda tipei...),si tot punea mana pe mine si imi zicea:
-Nu iti e cald...nu te dezbraci?... :)) ...eu lucrez intr-un tricou si un hanorac subtire,si babeta punea mana pe hanorac si imi zicea sa il dau jos :)) ...si omul de lucrez cu el,e mai in varsta tipul,era gelos pe mine ca baba mi-a zis mie si nu i-a zis lui... =)) ...parca as juca in telenovela =))

Vineri de dimineata vin pe la Bucuresti cu a mea cumnata si cu sora ei,si tre sa ajung la Spiru Haret...imi puteti spune si mie cum ajung acolo,ca habar nu am :-??

13 Mai 2010, 00:49

Imprumuta si tu un GPS de la un prieten si ai rezolvat problema! ;)

13 Mai 2010, 01:09

Credema ca asta e primul lucru la care m-am gandit,dar nu am de unde lua GPS #:-S ...iar tre sa intreb din om in om pana gasesc universitatea lu spiru a lui haret...ata ete...

13 Mai 2010, 01:19

poate te ajuta asta GYOVANY:
http://maps.google.com/maps/ms?f=q&hl=e ... e0b35&z=17

13 Mai 2010, 08:15

cel mai simplu, lasi masina la prima statie de metrou din bucuresti cum vii, adica la pacii, si iei metroul.
si ai de ales, in functie de facultatea la care esti inscris.
sediul principal este la universtitate(statie metrou universitate) , intrebi de cinemapro, ca este chiar langa, sau sediul din berceni, care este la statia de metrou aparatorii patriei!
cum iesi de la metrou, este chiar in diagonala strazii.
numai bine.

13 Mai 2010, 10:20

Dacă nu ştii cât de cât Bucureştiul, ascultă de sfatul de mai sus. Şi chiar dacă-l ştii e posibil să te mişti mai iute cu metroul.

13 Mai 2010, 11:17

Ziua buna la dumneavoastra. :)
Multi pupici la intreaga familie mctano,in special juniorului. :-*

13 Mai 2010, 13:52

Sarut mainile Doamna, multumim de urari, si sa ne vedem sanatosi in viitorul apropiat.
:*

13 Mai 2010, 19:40

Bibaneee!! Care era recordul meu pe ruta Turnu Magurele - Focsani???? 4 ore sau 4:30??? :)
Ca azi am facut 4:15. :D Si nu stiu daca este un nou record..... 8-}

13 Mai 2010, 20:43

mctano,eu tre sa ajung in piata romana,apoi pe bulevardul dacia si dupaia pe str nicolae iorga eliberari diplome,vis a vis de directia pasapoarte.
Acum,dupa ce intru in bucuresti de pe autostrada,dupa ce indicatoare sa ma ghidez sa ajung in piata romana...(sa zic de exemplu ca daca ma tin de indicatoarele de ma duc la brasov,la un moment dat ajung in piata...)...
Si nu pot lua metroul,ca sunt cu cumnatamea,sorusa si varasa dupa mine,si tre sa le duc cu masina,e ordin.

13 Mai 2010, 21:09

poti sa folosesti bing maps, vederea bird's eye, ca sa-ti planifici traseul.

13 Mai 2010, 22:00

giovani, e relativ simplu daca ai idee de bucuresti si te uiti pe o harta inainte. de ex: A1-la lujerului stanga-podul grand-1 mai la dreapta-piata victoriei-piata romana. mai sunt variante destule, ti le pot spune mai bine bucurestenii.

ps - ia sa-nchid eu tehnica de calcul, ca a inceput sa fulgere/tune samd... si-s patit cu un tv si un computer...

13 Mai 2010, 22:10

Toata lumea ok? Masinile ok? Eu eram afara exact in timpul vajului, senzatie ciudata sa ai stergatoarele pe maxim si sa nu vezi, iar din fata sa se coboare puhoaie...

13 Mai 2010, 22:13

Eu ti-as recomanda sa eviti zona cu pasapoartele, e destul de trist cu parcarile pe acolo si poti ajunge departe rau si te ratacesti (sunt cateva sensuri unice).

14 Mai 2010, 05:52

$1 scrie:$2ibaneee!! Care era recordul meu pe ruta Turnu Magurele - Focsani???? 4 ore sau 4:30??? :)

Buna dimineata tuturor :)

Vali,sa inteleg ca ai fost la Turnu Magurele?
Multumesc frumos. :(

Sa nu uit:
Sa traiti bine.
Ma grabesc ca am vorbit cu Basescu ieri si vrea sa schimbam covoarele. :D
Traiasca pensionari si bugetari. :)
Oare? :(
Sa va pregatesc ceva anticipate?
Neeeeeeeee,nu are mosu bani ca sa va dea,ati votat odata.

14 Mai 2010, 07:43

Neatza boieri dumneavoastra!
Ce merge langa cafeluta? Citim un ziar, ceva? Fara Boc, Base, huoooo, salarii si pensii?

Va invit sa citim din Los Angeles Times. Stiu, suna cosmopolit, insa am un articol reconfortant pentru domniile voastre. I-auziti:

Cannes 2010: Those Romanians are at it again
Romanians can't make a bad film. It's, like, illegal in their country. Or at least not in their DNA. Over the last four years, filmmakers from the small Eastern European nation have swept into the south of France every May and put far bigger, more storied film cultures to shame, the U.S. and the fiercely proud host country among them. [...]

Articolul complet il gasiti aici

Un sincer bravo cinematografiei romanesti, multumiri calduroase lui Steven Zeitchik pentru articol. Luati de cititi, e raritate printre miile de articole cu lebede, tigani, jegosii aia din Estul Europei care fura tot ce le iese in cale.

14 Mai 2010, 08:26

$1 scrie:$2oata lumea ok? Masinile ok? Eu eram afara exact in timpul vajului, senzatie ciudata sa ai stergatoarele pe maxim si sa nu vezi, iar din fata sa se coboare puhoaie...

Hai buna dimineata,
azi dimineata cand am coborat din bloc, ma uit la masina care era parcata in locul unde mai parchez si eu.. geamul stanga spate spart.. si o bucata de acoperis intepenita in portiera. :(
acoperisul florariei de pe colt a zburat si s-a rupt in cateva bucati sanatoase..

nu mai zic de ''blitz-urile'' de aseara.. se lumina asa frumos sufrageria, am crezut ca e revelion :))

@ gyovany- vezi ca la pasapoarte ajungi usor de la romana.. si chiar la intrarea pe strada este o parcare ingradita,unde daca vorbesti cu nenea ala o parchezi linistit ;) 3 lei si te-ai scos cu loc de parcare sigur.

printeaza-ti de pe salutbucuresti.ro strazile de care ai nevoie, si ajungi usor.

o zi minunata va doresc

p.s. boogye ai ajuns bine acasa?

14 Mai 2010, 09:17

@mariusm :
iti spune ceva videoclipul asta?
ai fost pe acolo?

14 Mai 2010, 09:30

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ibaneee!! Care era recordul meu pe ruta Turnu Magurele - Focsani???? 4 ore sau 4:30??? :)

Buna dimineata tuturor :)

Vali,sa inteleg ca ai fost la Turnu Magurele?
Multumesc frumos. :(
...................

Pai daca-ti mai vizitai si tu cafeneaua, vedeai ca ti-am zis ca nu mai trec pe la tine. ;)

14 Mai 2010, 10:15

vali, cand mai mergi in moldova , vezi ca avem comunitate ford acolo :)
este de curand infiintata ;) clubford.info
Ultima oară modificat de adicristea pe 14 Mai 2010, 10:52, modificat 1 dată în total.
Motiv: Ca sa se inteleaga, e vorba de Republica Moldova :).

14 Mai 2010, 12:59

Daaa????? Ia trimite-mi si mie un link! Poate ma fac om de legatura. :D ;)

PS. Si vezi ca este R. Moldova si moldova. Banuiesc ca ai vrut sa spui R. Moldova. :D

14 Mai 2010, 13:39

da, este vorba de Republica Moldova, dupa cum a mentionat si tovarusul adicristea.

14 Mai 2010, 14:12

bibane, schima te rog Sa traiti bine cu Sa rabdati bine, e mai de actualitate.

14 Mai 2010, 14:47

sau ceva de genul : mai traiti ?!? Bineee......

14 Mai 2010, 23:25

@mctano
cristi buica, inregistrare facuta cu ocazia http://www.tabarafolk.ro/index.html
sper sa ajung anul asta la calafat, mi se pare fantastic!
daca vii, ne vedem pe 25 in buc.!;)

15 Mai 2010, 13:47

[quote="mctano,714261"][/quote]
nu ti-e cald cu, cascheta aia ?

15 Mai 2010, 18:26

pe ploaia asta chiar e buna, iar cand bate soarele ma protejeaza ;)
Răspunde