Rog moderatorii sau cine se ocupa de acest topic sa ia masuri in sensul urmaririi cursului discutiei, ale posturilor avute si a trage concluzia cine e in conflict cu cine. Daca domnul nu are cum a se "racorii" decat in astfel de postari va rog sa procedati in consecinta. Oricum eu daca am am postat pe acest forum de la inceput am facut-o pt. ca sunt in primul rand un fan Ford si apoi un angajat in angrenajul Ford, iar in plus am participat la topicul despre Forma Cars pt. ca ma intereseaza, chiar doresc ca Ford sa fie apreciat in aceasta zona, si chiar daca nu este societatea proprie si personala. Si din procesul de reorganizare nimic nu ma...si ne va opri pt. ca cu "meseriasi" de acest gen imaginea noastra si aprecierea nu va fi acolo unde dorim.
Dar...revenind...domnule fany_hu alias Stefan Francisc asta daca cineva va avea de a face cu tine din Satu Mare sa stie de cine e vorba vreau sa enumar doar ultimele trei diagnostigari date "meserias" de dumneavoastra in ultimele, cred 10 zile de activitate:
- Ford Focus diagnosticat dupa plimbari de 2 luni in service ale clientului, diagnostic dat, injector defect, adus, inlocuit injector, avem probleme in continuare, clientul super nemultumit, pana la urma problema rezolvata de noul Sef de service. Problema era pompa de injectie!
- Ford Mondeo bec ABS aprins, diagnostic senzor ABS defect, adus altul, inlocuit, aceasi problema, clientul nu a aflat ca noi am adus un seznor aiurea si de ce nu s-a facturat, dar am rezolvat problema , era doar un fir intrerupt...
- Ford Focus ST, al meu, diagnosticat ca avand clapeta de acceleratie defecta, adus noua pe garantie, inlocuit, probleme in continuare, ghici ce era...ce spuneam eu la inceput...turbo.
Dar dumneata poti in continuare sa sustii ce vrei, oricum tot service-ul ti-a "laudat" lipsa de inactivitate si "dorinta" de a munci de la inceput (noiembrie) si pana acum, incepand de la receptioner, magazioner, sef service, pana la ultimul mecanic (Si ca sa citez: "Daca lucra 3-4 ore pe zi era bine...". Oricum asteptam cu drag acele reclamatii cu care ne ameninti. Pana atunci eu te anunt ca aceste pagini scrise mai sus le voi prezenta in plangerea catre politie ce o voi face in aceste zile.
Si stiu ca tot ce ai scris nu e altceva decat disperarea ta de a ramane fara loc de munca dar crede-ma nu asa te recomanzi...dimpotriva.
P.S. Rog moderatorii sa procedeze cum cred ei ca este corect si atat doresc sa discutam in continuare de cum putem noi sa ne imbunatatim activitatea si cu ce putem noi sa-i ajutam pe clienti Ford si nu numai din Satu-Mare si imprejurimi. Pt. Ford