14 Mai 2010, 02:07
Stie cineva o sa avem stegulete pentru intalnire de aici din bucuresti sau le procuram acolo ??
Am vazut la intalnirea de anul trecut ca baietii in drum spre Tg Mures aveau steguletele puse deja ...
14 Mai 2010, 05:43
Cred ca anul acesta le vom lua direct de acolo.
14 Mai 2010, 15:05
Am inteles !
Da, era frumos sa le avem si anul asta pe drum pana acolo

dadea bine, cred eu
14 Mai 2010, 20:11
Caut de ceva vreme locul unde s-au pus modelele de afise de lipit in geam cu evenimentul si nu mai gasesc
Putin ajutor ca nu ma prea descurc cu functia search.
14 Mai 2010, 20:36
Multam mult
Mi-am batut capul ceva timp unde le-am vazut, chiar si pe microsite, " deh orbu gainii"
15 Mai 2010, 18:58
cei de anul trecut au avut cu steagul romaniei, steguletele s-au dat numai la intalnire.
Cu aceasta cale va rog sa va prindeti bine steguletele pentru ca anul trecut vreo 10 si-au pierdut steguletele la iesirea din parcare.
15 Mai 2010, 20:49
O coloana care a avenit de la bucuresti a avut steguletele puse pe drum doar temporar pt una din filmari, in rest au stat la cineva.
15 Mai 2010, 21:49
Corect, pentru ca au rezistat pana la maxim 60-70km/h.
15 Mai 2010, 22:11
Copiii sa va distrati si pt mine ! Eu inca astept masinuta .
16 Mai 2010, 22:37
Astea cred ca vor rezista, dar nu ma risc
16 Mai 2010, 23:14
Eu am 2. Eu le-am incercat pana la 100 km/h si au rezistat amandoua.
17 Mai 2010, 00:59
Ultimele pregatiri, ultimele inscrieri.
Uuuuuhhh am depasit si pragul de 226

hai sariti cat mai multi
17 Mai 2010, 08:38
Eu am incercat si la 120, dar pentru putin timp si rezista, dar eu le-am cusut in partea de jos.
@Luminitastama, daca nu ai ford si doresti sa vii, ia legatura cu cineva din orasul tau si sigur vei gasi pe cineva care sa te ia sa participi si tu la eveniment.
17 Mai 2010, 10:32
Esti piaza rea ! propun sa fii sacrificat pentru ca zeii sa ne trimita vreme frumoasa cu mult soare !
17 Mai 2010, 10:34
Vreme de stat in camera de hotel si....
17 Mai 2010, 10:35
Hai ca poate scapam de hainele groase
http://vremea.ido.ro/Brasov.htm
17 Mai 2010, 10:36
iti aduci gagica de acasa sau o inchiriezi de acolo ?
Si aici e ceva mai optimist...
http://www.meteo.ro/vremea/50/starea-vr ... rasov.html
17 Mai 2010, 11:06
Am un fel de intrebare: numarul din dreapta practic nu are nici o legatura cu numarul Fordurilor prezente la BV, nu-i asa? Asta pentru ca desi se zice o relogare pentru o noua masina, practic te poti inscrie si fara sa participi cu masina, corect? De exemplu daca 2 useri vin cu aceeasi masina, ei se vor inscrie cu userul/masina lor. Dar la coloana va participa doar o masina.
Nu exista o modalitate de a afla cate masini s-au inscris practic? Pentru ca numarul ala e inselator tare.
17 Mai 2010, 11:16
Eu am inteles ca numarul reprezinta masinile inscrise. Daca mai multi useri vin cu aceeasi masina, banuiesc ca se inscrie numai cel care vine cu masina si trece mai multe persoane. Oricum sunt useri care s-au inscris, dar nu mai vin ceea ce inseamna ca numarul respectiv este... optimist.
LE: m-am uitat pe formularul de inscriere si se solicita numarul de inmatriculare.
17 Mai 2010, 11:20
Corect, doar ca nu esti intrebat NICAIERI daca participi cu masina ta sau nu. Asta inseamna ca tu te inscrii, avand masina si user, dar asta nu inseamna ca masina cu care te-ai inscris o sa si fie prezenta la BV.
PS. Asa am presupus si eu, Zvony, dar nu e asa, din pacate.
Later: De pe site-ul Intalnirii:
$1 scrie:$2e ce trebuie să mă înscriu?
Te rugăm să te înscrii, indiferent dacă doreşti sau nu să te cazezi sau să participi la petrecere, folosind formularul de înscriere deoarece în acest fel putem afla un număr mai exact al materialelor promoţionale care trebuie produse pentru coloană şi show. Celor care se înscriu le garantăm materiale promoţionale, ceilalţi vor beneficia de acestea în limita stocului suplimentar disponibil, cu toate că noi am dori ca toţi participanţii la coloană să le aibe. De asemenea, ne este mai uşor să îţi trimitem actualizări şi informaţii importante legate de eveniment.
Asta inseamna ca trebuia sa te inscrii pentru a prinde materialele promotionale (lucru bun), insa nu a fost si o intrebare pentru a sti daca vii cu masina personala sau nu.
17 Mai 2010, 12:16
In general fiecare user inscris pe forum are autoturism Ford. In general, fiecare user care s-a inscris la ZCF, este acelasi de pe forum. Printr-o logica simpla, deducem ca fiecare user de pe forum care s-a inscris la ZCF vine cu autoturismul Ford.
17 Mai 2010, 12:50
Iar eu iti zic ca nu e asa

.
17 Mai 2010, 13:09
Iar eu zic, ca ne invartim mult prea mult si degeaba in jurul cozii si ne creem artificial niste probleme. DIN NOU!
17 Mai 2010, 13:09
$1 scrie:$2reme de stat in camera de hotel si....

nu toata lumea a prins o combinatie mixta...
17 Mai 2010, 13:40
Pe unde ma uit vad numai ploaie(
http://vremea.kappa.ro/brasov/brasov.html ). Eu abia astept sa defilam prin ploaie si apoi tot prin ploaie sa participam la Show. Parca ma vad impingand la masina prin ploaie..
17 Mai 2010, 14:11
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2reme de stat in camera de hotel si....

nu toata lumea a prins o combinatie mixta...

pai daca vrei pot renunta (ca si asa am platit) ! Gasesti tu o traseista a.i. sa iasa mixtura buna
......sau poate vrei sa aduc niste bani sa numaram?
@danos, eu am gasit vreo 2 siteuri si cu vreme buna !
17 Mai 2010, 16:08
hai sa fim optimisti si sa mergem pe ideea ca numarul din dreapta este cel corect

sau daca vreti voi sa fie incorect..ok il luam ca este incorect si ca vor fi mai mult de 230 de masini inscrise la coloana
17 Mai 2010, 17:31
Baieti...va fi vreme buna si va fi distractie
else
va fi vreme nashpa, vom impinge pe frig, ne apucam de drifturi si alte prostii.
So...just smile and come, we'll handle the rest.