ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
12 Mai 2007, 01:10
baieti, mi-am luat din metro niste "lampi" (nu stiu cum se le numesc altfel) dintr-alea ce le bagi in pamant si lumineaza noaptea, se incarca cu energie de la soare.Am luat 6, 4 merg si 2 abia ca lumineaza, ba chiar mai rau s-au stins de tot aseara.E posibil ca acea baterie reincarcabila sa fie dusa dracu chiar daca tocmai acum am cumparat "faclia"?

Oare isi revine daca o bag in incarcatorul de baterii? mersi pt eventualele raspunsuri
12 Mai 2007, 02:49
Da, e posibil sa fie dusa naibii. Mai depinde si de pozitia lor, daca au fost mangaioate de soare tot atat de mult ca si celelalte.
Daca bateria e distrusa, nu cred ca o ajuta cu ceva ca o pui in incarcator.
12 Mai 2007, 08:51
Eu zic sa le lasi mai multa vreme in soare.....apoi daca nu da rezultate strategia te duci sa le schimbi, probabil ca ti-au dat certificat de garantie. Daca nu, in 30 de zile oricum le pot schimba si fara certificat.
12 Mai 2007, 09:06
Am avut si eu o din asta (am luat-o de proba). Lumina ceva, dar sa nu te astepti la mare lucru
E mai mult sa o vezi tu lampa decat lampa sa lumineze im jurul ei.
Ar trebui sa o lasi sa faca cateva cicluri, vezi daca isi revine!
Numai bine!
12 Mai 2007, 09:20
Eu le-am pus pe marginea aleii si noapte parchez mai usor cu spatele

Acu' trandafirii mamei mele nu mai sunt in pericol!
12 Mai 2007, 09:25
Trandafirii ca trandafirii, ca se regenereaza.... Da' foca cu fundu' tzepos si plin de petale de trandafiri, pe de o parte, si fundu' tau tabacit de mama ta, pe de alta parte, nu se mai regenereaza