Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
09 Apr 2010, 17:36
Hunedoara ..satul tuturor posibilitatilor .... cei drept nu prea se mai fura capacelele de la ventil
09 Apr 2010, 20:30
Nu esti singurul,mie mi-au luat semnele cu Ghia ,amandoua..
10 Apr 2010, 19:03
Baieti eu am scapat, a stat masinuta cu numere de Brasov in parcare, neatinsa.
Singura problema sunt vesnicele gropi, dar nui o problema ce nu poate fi rezolvata la 10 km/h.
Pozele cred ca pe saptamana viitoare ca nu am timp sa le micsorez, dar daca apuc, le postez.
Toate bune
14 Apr 2010, 07:57
Intalnirea din luna aprilie o vom face in Deva. Cum deja a devenit monotona parcarea din fata stadionului, astept propuneri cu alte posibile locatii.
O idee ar fi parcarea Real sau Praktiker.
14 Apr 2010, 10:21
In week-end parcarea de la Praktiker e cvasi-goala, asa ca primeste un vot de la mine!
17 Apr 2010, 20:07
Verifica ti vecinii , cei ce parcheaza prin zona ta .... sau intreaba prin bloc vreo pensionara care sta toata ziua in geam

..sau varianta "educata " ia ti autorizatie ..poate cel ce te a lovit a facut acelas lucru

sau poate nu... de obicei cel ce te loveste isi lasa si vopseaua acolo
18 Apr 2010, 03:49
daca nu il gasesti, vezi cine si-a dat RCA-ul deja si pe aceeasi polita sa iti dea si tie. (Varianta romaneasca)
18 Apr 2010, 09:25
din vecini nu e niciunul ....in zona unde parchez eu este o biserica de pocaitzi si in seara aia eu am ajuns pe la 22:30 acasa si pocaitzii inca nu plecasera...banuiesc ca vreunu din ei cand a incercat sa intoarca sau chiar cel care era parcat in spatele masinii mele(desi avea destul loc) sa o fi lovit.
deci tre sa astept azi cand se strang din nou la biserica pocaitzii si sa ma uit la mashinile lor desi probabil ca cel ce ma lovit nu va mai veni cu masina..... nuj dak o sarit vopseaua si de pe a lui pt k bara mea a fost vopsita f prost asa ca nu i-a trebuit mult ca sa se exfolieze.
18 Apr 2010, 12:52
A pacatuit pocaitul

...se va intoarce ..si cu masina desigur ...doar ca nu va mai parca tot acolo deci la cate masini am vazut eu acolo la adunarea lor.....ai ceva ocupatie
18 Apr 2010, 17:43
e vorba de biserica aia cum cobori catre valea seaca nu de Golgota.... ajtia nus aja multi , am luat la verificat cateva din ele acum dar ...ce pot sa zic... toate au cate o busitura pe ici pe colo ..nimic concludent...pun pariu ca a lui nu are mai nimic...da e nesimtire curata , plm ce-l costa faceam o amiabila si gata...nici macar amenda nu lua.
18 Apr 2010, 22:00
il costa faptul ca i se marea Rca-ul stii? de asta nu mai au obrajor nici putin cat aveau inainte tipii care fac chestii de genu. sunt atatia pe acolo care ti-o puteau lovi nu numai poca. Gaseste un prieten cu o asigurare si ai rezolvat problema....i mai dai tu un picior si te-ai facut si cu un spoiler nou daca asta mai e si indoit putin.
N-ai nici un prieten cu o Dacie?
20 Apr 2010, 17:59
am doua dacii la firma unde lucrez. chestia este ca ajtia cu asigurarile is super magari si te pun sa aduci amandoua masinile chiar dak e vb de constatare amiabila.si inspectorii de daune au ceva experientza si nu-i prosteshti aja ushor...si am mai auzit de pe la unii ca asiguratorul trage de timp cat poate apoi iti scoate in evidenta o greseala de scriere ori o faptul ca schitza nu a fost intocmita cum trebuie si nu te mai despagubesc pana la urma... o sa incerc sa imi rezolv cu papucul de la firma cu ajutorul unui coleg care nu are masina personala deci nu au ce prima de asigurare sai mareasca... va tin la curent.
Uratzimi bafta sa dau peste un inspector de daune mai nepasator si sami pot face moka masina.
20 Apr 2010, 23:06
sa speram ca inspectorul de daune la care vei apela nu este ford-ist si nu citeste topicul asta
21 Apr 2010, 00:35
radu, sanytarul sau marius3k care face un upload la poze?
daca e fordist va intelege
21 Apr 2010, 07:38
DUMINICA, 25 aprilie, ora 11, parcarea magazinului Praktiker Deva - INTALNIREA LOCALA CLUB FORD - Grupa Hunedoara
- scuzati-ma dar in MP trimis grupului am scris din greseala sambata.
21 Apr 2010, 17:35
daka e fordist ar putea sa faca un gest de caritate si sa ma cheme sami dea autorizatia de reparatie pe asigurarea lui:))
21 Apr 2010, 18:28
hai k te intinzi
26 Apr 2010, 22:36
V-ati intalnit ieri? eu am fost la o nunta de zi. nu am putut ajunge.
27 Apr 2010, 08:58
Faine pozele,
trebuie sa le descarc si eu pe cele facute de mine
08 Mai 2010, 09:25
Incepem votarea pentru data intalnirii din mai...

Locatia si ora le vom stabili ulterior.
08 Mai 2010, 11:28
Pai nu facem si noi un grill, ceva, daca tot nu ne-am vazut de 1 mai?
09 Mai 2010, 09:18
eu din 18 pana in 24 o sa fiu plecat din tara... votatzi 15.05!!!
10 Mai 2010, 06:27
In perioada 22-24 mai va fi si Intalnirea Nationala CF de la Brasov. Eu voi merge doar duminica dimineata, caz in care nu voi putea participa la Intalnirea locala (din cate vad pana acum, duminica 23 mai are cele mai multe voturi).

Daca mai sunt doritori din judet pentru o iesire de o zi la Brasov, ii astept sa-si exprime parerile aici.
10 Mai 2010, 08:40
da' hunedoara nu vine la bv?? eu o sa va reprezint cu numarul de masina, ca altfel cam stau cu clujenii. ma abtin de la vot ca nu mai vin acasa pana dupa ZCF, asa ca ratez si intalnirea de mai. sper, totusi, sa cunosc vreun hunedorean, doi pe la bv, ca ii pacat sa nu-mi stiu consatenii.

o zi faina tuturor!
10 Mai 2010, 12:48
Si eu astept intalnirea , pana acum vad doar 8 voturi..

.
Haideti fratilor, un vot, apoi sa alegem si locatia.Poate cadem de acord si facem o <ieseala> cu mici, aripioare, etc..
13 Mai 2010, 18:13
Mai sunt doritori de materiale promotionale? Incerc sa finalizaz lista pana duminica seara...astept mesajele voastre
23 Mai 2010, 05:51
salut
ma intereseaza nu set de suporturi numere