Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Re: New Focus Titanium 3usi Frozen White

08 Feb 2010, 18:48

Am destui prieteni care au folosit aceiasi banda si nu au ramans fara numere,printre care si Boogy,numar ce a rezistat la ceva socuri :))
Orice banda dublu adeziva de buna calitate,de exterior si cu un indice de greutate e buna :P
Ps:grija mare,banda trebuie folosita pe metal nicidecum pe plastic,exemplu grile,etc

08 Feb 2010, 19:05

Multumesc pentru sfaturi. Sa vad cum fac cu numarul de pe fata ca acolo am decat plastic. Dar banuiesc ca e ok direct pe bara...

08 Feb 2010, 23:29

Nu doar butoanele sunt gri ci si jumatate de bord e gri sobolam , da nu asta e important , ma uitam si prin reviste si nu se vede unde se imbina spoilerul de spate pe mijloc daia nu imi dadeam seam daca e alta bara sau doar o prelungire lipita , probabil ca pe viu se observa dar in poze...

09 Feb 2010, 00:50

Stie cineva daca se monteaza usor eleronul de ST si unde pot sa il revopsesc?

09 Feb 2010, 17:13

Eleronul vopsit se monteaza relativ usor(de preferat sa fie 2 oameni) astfel:
- se desfac 5 suruburi de pe interior pt a demonta eleronul stock;
- se desfac cele doua cleme laterale(ies cu surubelnita);
- se deconecteaza stopu si stropitoarea ;
- la montaj trebuie modificata putin mufa de la stop sau inlocuita cu una speciala (eu unu am mai taiat din mufa);
- se prinde la loc in suruburi, se mufeaza stopu si stropitoru si gata.
Si nu mai intrebati pe langa subiect respectiv Furia Alba :D .

Suflete uite o idee mai din doua bucati pt buton.
FiÅŸiere ataÅŸate
P2055283.jpg

09 Feb 2010, 18:23

Eleronul nu e prins cu nici un mastic sau silicon? Este doar in cleme si suruburi?

09 Feb 2010, 18:30

eleronu are decat o banda mica de mastic sau alt material dar nu este lipit foarte puternic, acesta e lipit doar pe o parte cu latime de max 1cm dar aia e de forma

09 Feb 2010, 18:36

Vladut,asa ma gandeam si eu la buton,sa ii fac rama neagra.Daca fac si partea aia cu alb nu se mai vede iluminarea :P
Eu de asemenea am mai pus un fel de buretel sub eleron(desii nu e bine ca mucegaieste) sa nu mai vibreze,dar la mine e problema de la muzica

20 Feb 2010, 19:48

am vazut intr-o seara masina la metrou la titan... acum nu stiu daca erai tu dar era un focus alb identic cu al tau si avea si nr de prahova.... dementiala masina.... de apreciat munca oamenilor ca voi ....

respect

20 Feb 2010, 19:57

Eu eram,dar acum ceva timp,il asteptam pe Requim.
Ms de aprecieri

24 Feb 2010, 20:10

Bah ce e jaful asta ... cotetzul asta ... am auzit ca iti cautai niste bujii ... NGK ... iridium ... ring any bell ??? no ??? tHeN Ring me ... le- am gasit si mi am dat si comanda ... damn you and than white devil ... X( 8-X

28 Feb 2010, 14:40

Sal, stopurile sunt vopsite sau leai colantat?. Arata foarte ok.Bafta in continuare

28 Feb 2010, 17:36

La stopuri am vopsit doar partea rosie si pe urma lacuit tot stopul sa nu se vada marginea unde am izolat.
@Vlad vezi ca ti-am lasat un sms,poate raspunzi si am rezolvat-o cu bujiile.Lasa ca ne intalnim noi si vorbim mai pe larg :P

01 Mar 2010, 18:57

frumoasa masina....si unde ai gasit pleoape ??? k eu am cautat si nu am gasit nimic pana la urma cred k le fac din colant....

06 Mar 2010, 22:40

@Sufletzel: Vezi ca mai nou pe Titanium climatizarea vine neagra si cu cele doua butoane rotunde cromate. Nu stiu ce cod FINIS au astea negre, da' poate gasesti vreuna pe la Proleasing si o inlocuiesti ;)

07 Mar 2010, 01:09

Stiu de treaba asta,asa veneau si pe modelele prefacelift dar spre sfarsitul productiei.Dar daca schimb astea o sa arate si mai aiurea pentru ca mai am si alte butoane gri(dezaburire,degivrare si Hu).Si oricum nu imi permit sa gasesc sa "iau" de pe vreo masina ci numai sa imi comand..
Multam de intentie

07 Mar 2010, 11:21

Iti dai seama ca glumeam cu "luat-ul" :))

Apropos de cum veneau inainte de face lift, nu ai incercat sa vezi daca se potriveste toata grila cu tot cu butoanele de degivrare de la Focusul pre face lift? Ca parca erau gri inchis sau negre...

N-am idee care e gradul de transparenta la folia pe care ai pus-o pe consola, ca in fond la butoanele de degivrare n-ai decat un bec. Sau, am vazut ca te-ai chinuit sa decupezi in jurul logo-ului ST de pe bratele volanului, ai putea sa decupezi numai in jurul led-ului acela portocaliu de pe butoanele de degivrare... insa va trebui sa le stii care cum sunt ca nu se vor mai vedea pictogramele. Sau sa lipesti pe deasupra alte pictograme "custom made" insa nu-mi dau seama daca iese un kitsch. Dupa gustul meu sunt prea multe culori in masina... bordul in 2 culori, consola in alte 3 culori (ca mai e si rosul de la Sony si de la climatizare)

Oricum ai facut treaba buna cu masina. Sunt de bun gust modificarile

07 Mar 2010, 13:11

Si daca as schimba butoanele,ar mai fii inca o culoare pentru ca playerul are tot butoanele gri si navi care vreau sa o iau tot gri este,deci nu rezolv mai nimic.

07 Mar 2010, 16:38

Daca iti pui navigatie originala de focus, cea cu modulul de clima incorporat nu vei mai avea probleme. :D O sa fie doar o chesti mare si gri si atat. :D

27 Mar 2010, 18:43

Sa "revergoram" topicul :))
Urmeaza in viitorul apropiat:Evacuare dual,eleron de RS,distantieri,arcuri,cate ceva la muzica si alte mici detalii la exterior.
S-au mai facut la masina urmatoarele:Detailing complet(interior/exterior),Montat Unitate Multimedia+camera marsalier si antena Tv
FiÅŸiere ataÅŸate
4.jpg
8.jpg
16.jpg
11.jpg
18.jpg
DSC_0009.jpg

28 Mar 2010, 00:25

Frumoasa masina.Fetele le-ai luat numarul?Daca da nu fi egoist, din trei da si tu un numar:)

05 Apr 2010, 12:18

In caz ca e cineva interesat,schimb jante Team Dynamics Pro Race 1.2 White 17'; 7,5J cu cauciucuri BFG G-FORCE PROFILER V 225/45 95V extraload cu protectie mare pt janta
Setul are 5 luni pe masina si max 8.000km,nici cea mai mica zgarietura!
Le schimb cu alte jante,de preferat pe 18 si altceva in afara de alb

05 Apr 2010, 12:25

cind iti spuneam noi de culoarea grafit ca da bine cu masina alba... tu... batman, batman!!! :)

05 Apr 2010, 12:29

Aveam un set grafit si am zis ca nu are rost la fel,acum vedem.Daca nu gasesc sa le schimb-casco si ceva Barracuda pe 18

10 Apr 2010, 22:03

Ti-am vazut masina ieri la Universitate, de fapt, cam prea aproape. Mi-ai papat banda la rond, insa te-am recunoscut si am zis ca se mai intampla. Eram undercover cu Loganu parintilor. Arata superb monstruletul :)

04 Mai 2010, 17:49

salut zi-mi si mie te rog cum si unde ti-au montat antena de la DVD, navigatia e cumva modelul cu 2 rotite sus ? Am si eu unul dar din pacate TV nu merge prea bine,adica mai deloc,sau poate nu e montata bine antena.

A si am vazut ca iti pui eleron de RS, ai client pentru cel de ST sau il pui la vanzare? ca sunt interesat.

PS. nu stiu cum ai curajul sa iti lasi m ereu o asemnea masina pe elisabeta pe unde trec toti drogatii. eu mi-am gasit-o zgariata pe spate acolo.numai bine

04 Mai 2010, 18:08

Ca pozitie fizica,antena este montata intre capitonajul plafonului si parbriz.montajul l-am facut la Proleasing Motors si unitatea este cea cu 2 rotite.Tv-ul se vede accetabil,in functie de zona.De ex,Prima si Tvr1 se vad foarte bine la Academie si pe la Arc se vede aiurea.
Legat de eleron,intai sa il montez pe al meu ca e la Ploiesti a vopsit si pe urma vorbim.
De regula incerc sa parchez in spatele blocului,pe Eforie asta daca gasesc loc,daca nu parchez "taraneste" in fata :))

04 Mai 2010, 18:14

vezi k tre sa faci cinste pt locu' de parcare :D

04 Mai 2010, 18:25

Ia ca iti fac poza cand parchezi si te trimit la ziar! Magarule :))

23 Mai 2010, 13:58

salut, ti ai montat eleronul de RS?
Răspunde