Răspunde

Cum a fost la Zilele ClubFord 2010

21 Mai 2010, 18:29

Sparg eu gheata cu un film, facut azi dimineata dupa ce au ajuns si cei care au plecat la 9 din Ikea. =))
Eu si Wacher eram vis-a-vis de coloana "ratacita". :))

Re: Filmulete si poze Zilele ClubFord 2010.

21 Mai 2010, 23:07

Si o poza de ansamblu cu masinutele din parcare. :D
FiÅŸiere ataÅŸate
resize.jpg

Impresii ZCF 2010

23 Mai 2010, 17:40

Buna,

Am participat pentru prima data la o astfel de intalnire auto si pot sa zic ca mi-a placut. Partea mai....ciudata, sa zic asa a fost faptul ca nu stiam pe nimeni dar asta e din "vina" mea , pentru ca nu am mai fost la nici o intalnire. Dar promit ca vin ! :)

Si desi poate suna stupid:care a fost traseul coloanei? :)) Am fost masina cu nr. 148 si se pare ca impreuna cu 2 masini din fata mea si alte cateva din spatele meu am mers pe un alt traseu. Respectiv pana in giratoriul din Livada Postei si inapoi, spre parcarea Roman. In Centrul Civic ne-am intersectat cu alte masini (muulte), culmea plecate inaintea noastra din parcare. Nu stiu daca cei din fata noastra s-au pierdut de restul coloanei si am mers pe unde am crezut, ori.... Oricum, a fost funny :D Ne-am reintregat in coloana si am trecut linia de Finish!

Nu stiu acum daca s-a prezentat traseul si nu am auzit eu sau nu a fost anuntat de loc.

Per ansamblu: oraganizare buna, cadouri frumoase, experienta placuta.
Felicitari! =D>

Re: Impresii ZCF 2010

23 Mai 2010, 18:05

am ajuns si eu acasa, a fost frumos chiar daca nu mi-au gasit ecusoanele de participant :), pacat ca nu am reusit sa doboram recordul de de masini participante, dar mai e si anul viitor :D, am castigat si eu o cupa :D pentru locul 3 la un concurs :D.

Zilele Club FORD 2010 . A fost FRUMOS !

23 Mai 2010, 19:26

Ce asteptam cu totii cu infrigurare, din pacate s-a consumat !
Dehhh , ce este bun si frumos se epuizeaza rapid !

Va propun sa va inserati parerile, si bune si rele( dar vad de pe acum ca rele nu vor fi )

Cu multumiri si stima,

Rino.Kuga
=D> :((

Re: Zilele Club FORD 2010 . A fost FRUMOS !

23 Mai 2010, 20:11

a fost super ,ma refer la ziua de duminica ,ca eu la petrecere nu am fost ,felicitari din partea mea celor care au participat la organizarea evenimentului,odorizantul de masina cu club ford miroase super,tricoul si sapca foarte frumoase ,inca odata felicitari ptr organizare ,tinand cont ca nimeni nu a platit nimic inafara de cazare,care si ea a fost super.,acum amr 365.

23 Mai 2010, 20:27

A fost super!!! =D>

Acum am ajuns acasa si sunt nedormit de 37 de ore :((
Dar nu ma culc... :D

Pachetul de incriere cu printuri, odorizante, sepci, tricouri... bautura party, sonorizare eveniment... au fost toate gratuite prin amabilitatea sponsorilor: CSD AUTOMOTIVE GRUP (FordCSD) si Valvoline =D>

Masina lui Rino e o "KUGAAA" !

Poze in 15 minute!

23 Mai 2010, 20:31

Am observat ca a mai deschis cineva un topic asemanator. Poate le comaseaza un moderator, sa nu scriem in doua parti. :))

Si totusi, imi spune cineva care a fost de fapt traseul stabilit pentru coloana ? :D

23 Mai 2010, 20:33

Felicitari tuturor pentru o MEGA intalnire!!!!
Totul a fost superlativ,de la distractie pana la participanti si organizare!!

23 Mai 2010, 20:51

mi-a placut ce ai facut la acel sens giratoriu!!! bv sufletel!!! cat despre intalnire... super de un milion de ori!!!

23 Mai 2010, 21:04

a fost senzational...si la mai multe, multumesc pentru ajutor...si pana la urma tot am luat un premiu ramane sa ne intalnim sa-l consumam impreuna :))

Rino are "Kuga" ...se stieeeeeee

23 Mai 2010, 21:05

Dragii mosului,

As vrea sa incep cu afirmand faptul ca CSD AUTOMOTIVE GRUP (FordCSD), Valvoline si ClubFord Romania si-au unit in acest weekend fortele pentru a ne oferi ceea ce zic eu a fost cea mai tare intalnire a unui club auto.

Incepand cu hotelul retras si numai al nostru, cu party de Sambata seara, cu coloana de peste 200 de masini care a defilat prin Brasov si culminand cu zecile de premii date membrilor la show-ul organizat in Parcarea Roman, totul a fost ^^ si a depasit cu mult o simpla intalnire in parcare.

Eu am participat in dubla calitate: de posesor de ford si membru al clubului auto, dar si de reprezentant al sponsorilor si din acest motiv as vrea sa multumesc atat celorlalti colegi forumisti cat si organizatorilor, Politiei si orasului Brasov si sponsorilor pentru ca au facut asta posibil.

Multumim: ClubFord, CSD GRUP, Valvoline, IJPBv

Imi permit sa pun si primele poze de la show:
FiÅŸiere ataÅŸate
inainte_de_coloana.jpg
dupa_coloana.jpg
scena.jpg
Ultima oară modificat de ross pe 23 Mai 2010, 21:10, modificat de 2 ori în total.

23 Mai 2010, 21:09

$1 scrie:$2m castigat si eu o cupa :D pentru locul 3 la un concurs :D.

Felicitari pentru premiu, eu am castigat locul 1 la "guess the car'. :)

Cat despre intalnire - a fost superb, organizatorii au fost super-ok - tot respectul pentru ei, participantii de asemena, iar premiile - =D>
Sper sa nu vedem tot felul de comentarii rautacioase pt. ca baietii cu veste reflectorizante de culoarea acelui superb RS au gafait aproape toata ziua pt. noi. Abia astept sa ne vedem la anu'!

23 Mai 2010, 22:06

Genial ;)

Felicitari inca odata castigatorilor
si da se stie ... S U F L E T Z E E E E E E E L L L L L L L L ^^

23 Mai 2010, 22:12

fara cuvinte...
FiÅŸiere ataÅŸate
rino.jpg

23 Mai 2010, 22:22

cupele si premiile...
FiÅŸiere ataÅŸate
premii.jpg
cupe.jpg
Ultima oară modificat de ross pe 23 Mai 2010, 22:29, modificat 1 dată în total.

23 Mai 2010, 22:25

Mai degraba asteptati cu pozele sa se faca sectiune in Galerie sa le puteti pune la o rezolutie mai mare!

23 Mai 2010, 22:33

Foarte tare ieseala de weekend si eu propun sa se faca de doua ori pe an :D.
Sa moara CYPILAN ............ :D.

23 Mai 2010, 22:37

Cypilan =)) =)) .... foarte tare =))

23 Mai 2010, 23:01

Se stieeeeee!!! Trebuie facute mai des zilele clubford :-"

23 Mai 2010, 23:13

Mare om, mare caracter ( madalinutzu ) =)) =)) =)) =))
Traiasca BOILERU` nostru :))
DSC09756_resize.JPG
Gandeste ... PROFUND

Re: Filmulete si poze Zilele ClubFord 2010.

23 Mai 2010, 23:20

uite si o panorama de sus, pacat ca a plouat nonstop
http://www.360cities.net/image/tarlungeni

24 Mai 2010, 01:57

Suuuuper 'intalneala'! felicitari organizatorilor si la anul sa o facem si mai si mai lata! =D> Daca ar fi dupa mine, as participa in fiecare luna la cate un weekend club ford. Pacat ca nu am reusit sa stabilim un nou record si in ciuda a 2 zile ploioase ce ne-au tinut departe de anumite activitati propuse, weekendul a fost super fain, in final culminand cu o vreme superba care a tinut cu noi...si cum zicea cineva...se stie ea ;) , Dumnezeu a fost azi (n.r.:duminica) membru al Clubului Ford Romania.
Sper ca ati ajuns cu totii bine acasa, iar celor ce au ramas si duminica noapte, va urez drum bun si liber maine!

Necunoscand capacitatea de stocare a datelor pe server-ul clubford, as propune acelora ce au facut fotografii sau filmulete, ca pe langa urcarea fotografiilor in galeria de pe forum (din cate imi dau seama nu pot fi urcate la rezolutii mari?! sau ma insel?), sa le urce si pe vreun ftp, de exemplu transfer.ro, care permite stocarea unor pachete de date de pana la 1GB si fiecare doritor sa le download-eze. Intradevar, acestea nu vor fi stocate permanent, dar cred ca e suficient ca intr-o saptamana de exemplu sa le ia cam toata lumea.
Later edit: da, nu m-am inselat, observ ca se pot urca fisiere de pana la 512KB, deci nu vor fi chiar asa calitative fotografiile.

Sa ne auzim si mai ales sa ne vedem, cu bine!
Cornel

24 Mai 2010, 06:13

Ma bucur pentru cei ce au reusit sa ajunga la eveniment!Astept cu nerabdare multe poze si filmulete.
Cate masini au lipsit pentru a fi depasit recordul?

24 Mai 2010, 08:42

$1 scrie:$2are om, mare caracter ( madalinutzu ) =)) =)) =)) =))
Traiasca BOILERU` nostru :))
DSC09756_resize.JPG

Sa moara Cypilan ....... cine ghiceste la ce se gandea in momentele alea :)) (eu stiu =)) )

24 Mai 2010, 08:47

@ross: multumesc tare mult pt. poza!

@ JoeBlack: in 512kilo incape mai mult decat suficienta informatie intr-o fotografie, destul cat sa o printezi pe 10x15cm. ;)

24 Mai 2010, 10:45

Daca-mi vine o data netul, din cauza cretinilor de la iLink care de apropae 2 sapt nu vin sa repare reteaua de net, voi pune la dispozitia userilor clubford, din nou, ftp-ul dedicat... si puteti pune cati GB de filme si poze vreti, fara termen de expirare sau alte limite..
...imi pare rau ca nu am putut ajunge, dar macar din poze si filmulete sa-mi dau seama de atmosfera.

Felicitari organizatorilor, sponsorilor si ijpbv.!
Sper ca la anul sa vin si eu :)

24 Mai 2010, 11:32

da vlad stii la ce ma gandeam...ai vazut a 2-a zii....te blestemam in gand :D

24 Mai 2010, 12:47

Tinand cont ca a fost prima mea participare la un asemenea show, vreau sa va spun ca m-am simtit foarte bine si mandru ca sunt posesor de ford....pacat ca nu am prea cunoscut multa lume, deoarece nu sunt de foarte mult timp in Club Ford, dar pana anul viitor poate o sa-mi fac si eu cunostinte...Oricum m-am simtit super ok plus amabilitatea organizatorilor si a celor cu veste fosforescente care au fost foarte draguti si m-au ajutat in orice problema...Sper sa ne vedem cu bine si la anul...astept fotografii si filmulete...am si eu cateva facute asha per ansamblu cu grupul mare de masini....

24 Mai 2010, 13:21

anul asta a fost mai frumos ca anul trecut, iar la anu o sa fie mai frumos ca anul asta ;))
Răspunde