$1 scrie:$2entru ca tre sa laudam baltile bune unde este peste si e frumos, ma laud si eu cu una, linga Iasi.
La Prisecani, 30 km spre Prut, Green Laguna, 50 de lei taxa, 5 kg de peste, in special crap si caras.
Merita.
Citeva poze desi nu-s eu pescaru lu peste prajit

Mult 50 de lei.Si nu ma refer numai la balta care ai fost tu, ma refer la toate baltile din Ro in general.O gramada de bani fix degeaba.Comparativ, un amic care a fost plecat in Anglia ,platea cativa pounds(numai stiu exact ,dar era in jur de pan'' 5 pounds - batul ) pentru o zii de pescuit .Cei drept nu luai pestele acasa, dar din cate am inteles in anglia acesti bani reprez un pachet de tigari .Daca ar fii sa echivalam ar in cam 10 ron la noi.Si mie miar place, de fapt asta ar fii si visul meu , sa merg la balta si sa platesc numai pentru pescuit, fac poze si ii dau drumu inapoi, iar eventual daca vrei sa iei pestele acasa sa il cumperi la KG. Acuma pentru cei care vor sa-mi sara in cap ganditi-va ca o zii de pescuit poate ajunge un milion(lejer) , cu tot cu plata taxei , combustibilului la masina, momeli, tigari(pentru fumatori) , si alte mici cheltuiele.......iar cand ne gandim ca salaraiul multora e undeva la 6, 7 mil ...poate pana in 10 mil, ajungem sa dam 10 -15 % din salariu pe o partida de pescuit.
PS- am fost la Podisu(anu trecut) , spre Targu Frumos si am platit 20 de Ron dar chiar sa meritat.Am luat caras cat palma, nu mare ,dar nici nu m-am plictisit.
O zi buna in continuare