Discounturi mai mari la vara?
Sunt ''pe cale(in sensul ca am o oferta finala de la un dealer) de a achizitiona un ford focus trend collection ,vagon cu motor de 1.6 pe benzina, cu ce i-am mai pus(deocamdata pe hartie) pe el...esp, parbriz incalzit,bare transversale,scrumiera,vopsea metalizata...ajung pe la 16 500 ddp...Acum e o promotie de 1000 de euro reducere.....(e scazuta din suma finala suma de 1000 euro)
Intrebarea mea este urmatoarea....: Ma pot astepta ca dupa 30 iunie sa pot scoate un pret mai bun?aici nu ma refer la o mica ciupeala de la dealer...asta mi a zis ca mai pune un senzor de parcare si o alarma in banii astia....
In banii astia nu gasesc o compacta vagon....opelul nu mi prea place iar vw cred ca e scump...asa ca desi citesc tot ce se scrie despre cat de gurmand e motorul pe benzina de la focus la 15 k pe an. cat estimez ca vom face cu masina..asta e..., iar de depasit acest buget...(cam toti inseamna credit)...nici nu poate fi vorba!. De regula vara cand lumea se duce in concedii sunt reduceri la masini in general?......sorin_bluewave@yahoo.com sau aici.....orice sugestie sfat e binevenit(a)!
- sorin_bluewave
- Incepator