MaÅŸina: Ford Focus 2007 ,1.8 TDCI -115cp Trend Colection B 15 RBA / Mazda CX-7 2010
Re: My baby New Focus ST
04 Mai 2010, 17:37
Nu cred ca vopseau nu tine de la caltura , mai degraba de la un factor de pregatire ...plastic primer (face aderenta intre plastic si vopsea) sau poate nu a fost bine matuita si degresata. In rest poti sa o vopsesti cu ce vrei , am mai vopsit si eu pe la masina mea si nu am avut probleme
Am probleme cu MAF care a cedat si masina nu poate sa tina relanti. Astazi am fost la Proleasing Ploiesti pentru problema si cerere pe garantie. S-au purtat exceptional si nu am ce sa reprosez. Sper sa fie totul bine si sa imi acorde MAFul.
Revin cu detalii dupa ce am raspunsul de la Garantii.
te-am vazut ieri pe DN-1, pe la 15.25 dupa ce veneai de la Ploiesti. frumoase jantele cum le-ai facut se vad superb. la Proleasing ai mers pe vreo recomandare/interventie a cuiva sau ca simplu posesor ford?
Am inlocuit MAFul ieri la Proleasing si tin sa le multumesc pe aceasta cale baietilor care au fost extraordinari. Pentru ca si-a revenit Portocala a primit cadou o admisie noua Code Red si BOV HKS SSQV. O sa revin cu poze si filmuletze. Dupa ultimele upgraduri sper la un 315 CP si 510 Nm pe dyno.
Stau mai bine decat un RS stock pentru ca am mai mult cuplu si pe alta plaja de turatii. Dar atat poate masina cu turbina actuala, un RS stock doar cu un soft e putin mai rapid.