Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Re: Ford Fiesta benzina in stare perfecta. Ocazie rara!!!

01 Iun 2010, 10:18

up

02 Iun 2010, 11:22

desi arata bine masina, cred ca ceri cam mult pe ea, ORICUM la orice masina pe care o cumperi cred ca esti constient ca nu o mai vinzi cu cat ai luat-o sau nu iti recuperezi banii care i-ai bagat in ea cand o vinzi. nu iti zic asta din rautate, dar nu cred ca o sa o vinzi unui om normal care vrea sa-si cumpere o masina, poate vreunui fan ford :P oricum ai un UP de la mine. bafta.

02 Iun 2010, 11:29

Merci Bogdan pentru pareri. Problema e ca masina este inregistrata pe firma si in momentul vanzarii mai pierd 19% din cat iau pe ea. Oricum pretul este negociabil.

Mi s-au oferit 5000 EUR, dar vreau putin mai mult totusi...

02 Iun 2010, 12:05

da, dar "ai castigat" 19% in momentul achizitiei, deci tot acolo esti.
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 02 Iun 2010, 12:19, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai citati mesajul anterior. Raspundeti in topic apasand pe butonul "Raspunde", nu pe cel pe care scrie "Citeaza".

02 Iun 2010, 12:19

Da... am facut un calcul si practic raman 1.000 euro din TVA dedus - TVA de plata. Acum nu am stat sa calculez cat de mult m-a afactat casco/RCA ca diferenta de tarif intre persoana juridica si persoana fizica. Mi-e teama ca daca ma apuc sa adun diferentele ies exact pe 0 si urmatoarea masina o iau direct pe numele meu.

07 Sep 2010, 10:15

Masina a revenit la vanzare si este destul de urgent.

KM: 62500
Pret nou: 5000 eur pentru membrii club ford (5200 pentru restul lumii)
+ un nou look. As mai vrea arcuri sport si oglinzile albe pentru a completa lista de modificari, dar nu am mai avut timp si rabdare. Las treaba asta pe mana viitorului posesor.

Ofer si piesele pentru urmatoarea revizie.
FiÅŸiere ataÅŸate
white.jpg

09 Sep 2010, 15:13

UP

09 Sep 2010, 15:21

UP

13 Sep 2010, 09:10

up!

15 Sep 2010, 10:48

Merita vazuta!

20 Sep 2010, 13:16

Up! Sunt dispus sa mai las putin din pret, dar decat cu cei care sunt cu adevarat interesati si vor sa vada masina.

20 Sep 2010, 13:16

Up! Sunt dispus sa mai las putin din pret, dar asta pentru cei care sunt cu adevarat interesati si vin sa vada masina.

27 Sep 2010, 11:21

sus!

30 Sep 2010, 10:09

^^

19 Oct 2010, 10:28

Dupa cum am spus, o las sub 5000. Daca veniti sa o vedeti aflati si cat.

07 Noi 2010, 18:53

marti vin cu tipul care a vazut azi masina si te scapam de ea (este fratele meu).
=D> =D>

08 Noi 2010, 10:11

Buna treaba! Deci v-ati convins ca merita. Astept si telefonul ca sa stabilim cand, cum etc.

PS: Erau niste dubii in ceea ce priveste revopsirea totala. Sunt niste poze in jurnalul de bord la pagina 6 cu masina inainte de revopsire. Se vede clar acolo ca nu a fost accidentata ;) Acum am vazut ca am pus si aici la pagina 2 cateva poze.

08 Noi 2010, 22:48

Chiar am recomandat masina ta viitoarei proprietare. Fi sigur ca va ajunge pe maini bune. Tipa e prietena de familie, eu si fratele meu o sa ne ocupam de revizii si restul. Intre doua Mondeo, asta va fi bebeFord al nostru.
Ne vedem maine.

09 Noi 2010, 18:59

Masina s-a vandut. Le urez noilor posesori sa se bucure de ea si sper sa o ingrijeasca si sa o iubeasca asa cum am facut si eu in toti anii astia.

Pentru cei interesati de pret de referinta, masina s-a vandut cu 4500 Eur. Chiar daca eu vroiam mai mult am acceptat pretul pentru ca am vandut-o unei doamne de treaba care si-a dorit masina si care a promis ca va avea grija de ea (cu ajutorul lui forbiden27 si a domnului Nicu) si vom pastra legatura.

Se poate inchide topicul.
Subiect închis