ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
28 Mai 2010, 08:13
B xx HHA, focus 2, pe sos. Giurgiului a facut stanga spre Toporasi. Avea sticker pe luneta clubford si Powered by Proleasing. Nu am apucat sa-l claxonez, eram mai in spate...
28 Mai 2010, 08:25
Ieri pe Stefan cel Mare la Lizeanu stimabilul domn din imagine (a se vedea stickerul cam ponosit in stg.sus) in fata mea.
Ne-am salutat politicos si a taiat-o (era cam haos in trafic)
28 Mai 2010, 08:42
$1 scrie:$2 xx HHA, focus 2, pe sos. Giurgiului a facut stanga spre Toporasi. Avea sticker pe luneta clubford si Powered by Proleasing. Nu am apucat sa-l claxonez, eram mai in spate...
Deci nu se ducea acasa, pam-pam! E JoeBlack si sta pe Vigoniei. L-am prins!!
28 Mai 2010, 11:23
Eu eram in caz ca ai scris Busteni

.
Sper ca ai vazut ca te-am salutat scotand mana pe geam

.
Focus alb turnier cu nr. de DB nu?
da Busteni. este argintiu. Da cu numere de DB. Nu am vazut. Salut!
28 Mai 2010, 11:56
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2 xx HHA, focus 2, pe sos. Giurgiului a facut stanga spre Toporasi. Avea sticker pe luneta clubford si Powered by Proleasing. Nu am apucat sa-l claxonez, eram mai in spate...
Deci nu se ducea acasa, pam-pam! E JoeBlack si sta pe Vigoniei. L-am prins!!

Pam-pam, m-ati prins, damn it, clar nu ma duceam acasa. Ieri am tot facut de 3 ori traseul ala, din care intr-o ocazie facusem stanga tot inspre Toporasi, dar nu de pe Giurgiului, ci imediat de langa Petrom..stiti voi, acolo unde cica e interzis din cauza de sens unic.

graba graba, mea culpa!
Salutari, dragi vecini!
PS: Sufletzel, uite ca functioneaza sticker-ul, se face remarcat!

Tre' sa faci cinste
28 Mai 2010, 18:33
@dragos_focus: Salutare, daca ma gandesc un pic....cred ca era gri

.
Vazut pe Adicristea in Carrefour Brasov duminica dupa defilare, manca ceva in ritm alert.
29 Mai 2010, 12:50
Desi ma uit de vreo luna doar-doar voi zari si eu un fordulet din club, abia azi am reusit sa vad unul. Pe Independentei, in Brasov, era un focus albastru BV 76 ELE. Eram pe totuar, si nu in masina, se pune?
29 Mai 2010, 13:10
pai, de vazut, l-ai vazut, nu? atunci, il saluti aici si....se pune
29 Mai 2010, 14:56
$1 scrie:$2
Vazut pe Adicristea in Carrefour Brasov duminica dupa defilare, manca ceva in ritm alert.

. Luaram din Carrefour si mancaram afara. Si nu era singur, mai era Shine, KomandantuR, andrei.r, xxl_cm, MirabelaD si parca si bubu_ruza.
Salutari, de ce nu ai zis nimic? Nici pe tine nu apucai sa te cunosc

.
Revenind ontopic - vazut ieri la intrarea pe Vacaresti dinspre Mihai Bravu B-10-WXZ, un Focus break alb. Eram putin mai departe si nici nu am apucat sa te prind. Salutari!
29 Mai 2010, 18:36
azi m-am conversat cu corleone de VN la Neste in showroom
29 Mai 2010, 21:00
L-am vazut azi pe Ionutz gata sa ramana fara un plastic rozaliu. Final fericit.
30 Mai 2010, 11:53
@adicristea: Mancai prea bine si nu am vrut sa te deranjez sincer sa fiu...Am mai vazut inca 2 persoane din clubul nostru pe la standul cu mancare

.
Probabil ati vazut Focusul parcat langa intrarea in Carrefour.
30 Mai 2010, 13:45
$1 scrie:$2cu juma de ora pe Plevnei pe antonio 74, care s-a razgandit in ultimul moment sa faca dreapta, prilej cu care mi-a intrat abeesu

scuze , am vazut tarziu ca raschetasera asfaltul de pe straduta , de aceea nu am mai facut dreapta
31 Mai 2010, 08:31
Ieri pe Sf. Apostoli, pe la 18, parcat FF2 B-26-PBC. Salutari!
E ST sau ai doar kit-ul?
31 Mai 2010, 08:34
E muzica9 parca.
31 Mai 2010, 08:44
da, e muzica9, e doar kit de ST
in alta ordine de idei: masina lui leut parcata pe langa stadionul national aseara pe la 20h30, cred ca era la alergat
31 Mai 2010, 09:50
Ieri dimineata..fiesta parcata in livada postei,brasov..BV 24 LMR
salutare!
31 Mai 2010, 18:50
FF2 sedan B 18 BLD in parcare la spitalul V. Babes in seara asta. L-am vazut venind, parcand si coborand din masina dar n-am putut verifica stickerul daca e clubford pana cand am plecat cu masina din locul de parcare, caci ploua.
31 Mai 2010, 20:23
Asta seara pe la Parcul Carol un ford focus hatchback cu numere de Vrancea, n-am retinut tot numarul de inmatriculare. Claxoane, flashuri, parea asa derutat, nici un semn

.
Salutari si aici
02 Iun 2010, 08:23
Fiesta gri, B-83-CLU, parcata dimineata pe langa Tribunal.
02 Iun 2010, 09:13
Ieri pe la 18-19 seara in parcarea subterana de la Baneasa Shopping City o beste albastra, eNorel cumva?

02 Iun 2010, 10:12
nu, eNorel are numere de Belgia
02 Iun 2010, 11:38
Daca tot suntem la capitolul asta, tot vad un RS verde in Vitan, pe Vlaicu Voda. Acum m-am mutat chiar mai aproape de el, poate il prind vreodata pe la masina sa il invit in club
02 Iun 2010, 20:22
Imi pare rau ca scriu ce scriu , dar trebuie .
Colegul conducator de focus , cu nr B 39 PUC ... nu trebuie sa fortezi nota pentru a intra TU in coloana atunci cind vi de dincolo de banda continua ..nu trebuie sa incerci a fenta coloana de la semafor blocind banda de facut la stinga ( cu semafor ) , cind vrei sa mergi inainte . Dar ce este mai important , NU TREBUIE SA INJURI cind TU te afli in abatere .
Pentru injuraturi am postat aici .
La semafor la Budapesta , putin a lipsit sa te fac de " service " ( cu intentie ). Avem si cum iar tu erai vinovat ! Asa ca nu se stie pe cine intilnesti in trafic si ce ginduri are .
...si am scris totul numai pentru ca injurai incercind sa impresionezi doamnele din masina ta .
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

02 Iun 2010, 20:28
ce urata situatie...mai ales ca are si sticker...
02 Iun 2010, 21:11
poate ar trebui facut un topic: "Coltul Rusinica" cu astfel de patanii....
02 Iun 2010, 21:26
Pai si ce vina avea omul?? Ca eu nu am inteles. Era vinovat ca i-au tinut franele prea bine??
02 Iun 2010, 21:45
Am vazut azi parcate pe Giurgiului B xx FUG (nea' Fordescu) si la 50 de m mai incolo pe GJ XX CRI in jurul orei 5:30
03 Iun 2010, 05:46
$1 scrie:$2ai si ce vina avea omul?? Ca eu nu am inteles. Era vinovat ca i-au tinut franele prea bine??

Poate colegul raspunde !
Nu m-am referit la faptul ca mi-a frinat in fata , nu despre asta este vorba .
Prima oara mi-a taiat fata desi venea de dincolo de banda continua si a vrut sa intre in coloana , iar la semafor nu puteam sa fac stinga deoarece blocase banda . Cu greu s-a urnit si s-a dus in dreapta, sa pot , putem , trece, iar acolo , puteam sa i-o trag fara probleme . In momentul cind masina era pusa de-a curmezisul benzii mele , pentru a nu exista dubii ...
valiinves / intrebarea este la misto ?
03 Iun 2010, 06:09
Imi cer scuze. Am dat mai putina atentie la ce-ai scris si mai multa la poza..... si in poza i-am vazut bara din spate botita si am crezut ca despre asta este vb.
K! Mia culpa!