Da, da, da....
Deci, acu fro 2 sapt, pe Vacarescu langa Tei, un mertan tracta un daewoo mai vechi parca era. La un moment dat erau in stanga mea pe banda 2 , mai in spate de fapt. La un alt moment, ma uit in retrovizoare si vad mertanu in continuare pe banda 2 , "remorca" lui pe banda 1, si apoi cum "remorca" brusc smuceste botul spre banda 2 trasa de cablu, ca deh, nu poti tracta pe cineva in paralel. Eh, se pare ca in manevra asta s-a sters nitel cu un Golf aflat tot in spatele meu. N-am reusit sa inteleg ce cauta "remorca" pe cealalta banda.
Tot in acea zi, intre Obor si Lizeanu, un clio cu, "cur", (aka sedan) coboara de pe trotuar, si vrea sa schimbe benzile prin fata mea sa faca stanga la lizeanu. remarc faptul ca oglinda stanga era pliata ! Pana la urma ajung in paralel cu clio si... da, era o ea. Dar sa nu ne grabim sa ranjim, noi barbatii... Tot pe acolo prin zona, acu 1 sapt, era o masina in spatele meu, cu un barbat ceva mai in varsta la volan si cu... ambele oglinzi pliate !
M-am gandit ca poate ramasesera fara oglinda propriu-zisa si d-aia le-aveau pliate, dar in primul caz din ce imi amintesc totusi parca am vazut si oglinda propriu-zisa din unghiul in care eram fata de ea, si in al doilea caz... chiar ambele oglinzi sparte sau lipsa ?
Revenind, saptamana asta, tot prin acea zona, o dacie logan alba cu nr B 10 TPW sau asa ceva, vrand sa faca dreapta de pe Colentina pe Stefan cel Mare la Obor, catre Lizeanu, se grabeste si nu da prioritate si cat pe ce sa provoace un accident chiar in fata mea.
Frate, atentie cand mergeti prin zona aia ca e ceva in aer acolo...
A si am avut si azi o portie in alta parte, dar merge mai mult la "ce am patit in trafic", sau si mai bine, la "misoginism"...
viewtopic.php?p=726852#p726852